ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

Η Αφροδίτη, η αρχιέρεια του σύμπαντος και προστάτης σας, είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία σας αυτό τον μήνα.

Μέσα στον Νοέμβριο θα λάβει κάποιες εξαιρετικά ευνοϊκές θέσεις απέναντί σας, αγαπητοί Ιχθύες.

Αν δεν υπήρχε η δική της δυναμική ενέργεια, το πιο πιθανό είναι να περνούσατε δύσκολες στιγμές!

zodia-taro-45

Ιδιαίτερα ισχυρή θα είναι και η επήρεια που θα ασκήσουν στο ζώδιό σας η Δήμητρα και ο Ερμής. Πρόκειται για τους πλανήτες που ευθύνονται για την ανόρθωση και την παρακμή των Ιχθύων. Να είστε προετοιμασμένοι για φθόνο που θα σας επιδείξουν πολλοί, για τις επιτυχίες που θα σημειώσετε μέσα στον Νοέμβριο!

Από την πλευρά σας, δεν πρέπει να πιεστείτε και να δώσετε στο γεγονός μεγάλη σημασία. Φροντίστε να διεκπεραιώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο. Είναι πολύ σημαντικό να πορεύεστε πάνω στη διαδρομή που έχετε ήδη χαράξει, χωρίς να σας απασχολούν όσα τεκταίνονται γύρω σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-33

Το βασικό σας μέλημα στη διάρκεια αυτού του μήνα, πρέπει να είναι η διατήρηση της ισορροπίας σας σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι η ιδανική στιγμή για να λειτουργήσετε με αυτοπεποίθηση και διαύγεια, με στόχο να επιλύετε το ένα πρόβλημα μετά το άλλο. Όσο το Φθινόπωρο θα φτάνει στη λήξη του, οι συγκυρίες μπορεί να εξελίσσονται με κάποια αστάθεια. Αν είστε προσεκτικοί και σε επαγρύπνηση, θα μπορέσετε εύκολα να στρέψετε τα γεγονότα προς όφελός σας!

Οι δύο παράγοντες στους οποίους μπορείτε να στηριχτείτε μέσα στον Νοέμβριο, είναι η δύναμη του πνεύματός σας και η ανεξαρτησία. Αποφύγετε να εμμένετε πρόσωπα και πράγματα, τίποτα δεν θα αποδώσει αν αφυπνίσετε το πείσμα και τη στενομυαλιά σας. Να είστε λογικοί και αξιοπρεπείς απέναντι σε κάθε κατάσταση, ακόμα κι αν το συναίσθημα προσπαθήσει να σας επιβληθεί!

ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας αναμένεται να σας προσφέρει επιτυχίες στη διάρκεια αυτού του μήνα. Ειδικά όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, να είστε προετοιμασμένοι να γίνετε το θέμα των συζητήσεων… Πολλοί θα στρέψουν την προσοχή τους πάνω σας, επειδή θα διαγράφετε αίσια πορεία σε κάθε εγχείρημά σας!

Αυτή δεν είναι μια αιφνίδια εξέλιξη, οφείλεται στη σκληρή και επιμελή δουλειά που έχετε κάνει εδώ και καιρό. Αν δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα κουραστείτε περισσότερο να προσαρμοστείτε στις απαιτήσεις της εποχής. Να είστε ειλικρινείς, ρεαλιστές και να μην χαραμίσετε την ενέργειά σας για να επιλύσετε θέματα που δεν σας αφορούν προσωπικά. Φροντίστε να είστε παρόντες και να συμβάλλετε σε κάθε είδους συνάθροιση που αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα!

ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα σας συνιστούν να έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Μην είστε βιαστικοί σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι ευκαιρίες μπορεί να προκύπτουν απρόσμενα και να τις χάνετε από κεκτημένη ταχύτητα! Γι’ αυτό φροντίστε να είστε σε συνεχή επαφή με το περιβάλλον σας και τις εξελίξεις!

Μέσα στον Νοέμβριο δεν χρειάζεται να ξεχωρίσετε. Ωστόσο, μην διστάσετε να διεκδικήσετε περισσότερα καθήκοντα αν θεωρήσετε ότι είστε ικανοί να τα εκπληρώσετε. Αυτή θα είναι μια στρατηγική κίνηση που θα σας ωφελήσει πολύ στο μέλλον. Μην αναμένετε το ομαδικό πνεύμα για να διανύσετε την πορεία σας, ο καθένας θα πρέπει να κινηθεί με τα ατομικά του προσόντα και τις δικές του δυνάμεις. Να ξέρετε ότι ο Νοέμβριος θα σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία: Να αποδείξετε – πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε άλλους – ότι είστε ικανοί να κάνετε πράξη όσα μεγαλεπήβολα έχετε δηλώσει!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw