ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

426592_10150533012238994_102954373993_8877381_1401917930_n

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, έχετε το ελεύθερο από το σύμπαν να… ονειρευτείτε!

Ο φετινός Νοέμβριος σας προσεγγίζει με κάθε καλή πρόθεση, να ξεφύγετε από το άγχος και τα βάρη της καθημερινότητας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κλείσετε τα μάτια σας και να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πραγματικά, δεν θα μπορούσατε να έχετε ευνοϊκότερη έναρξη! Με το άνοιγμα της αυλαίας του φετινού Νοεμβρίου, παραμερίστε λίστες στόχων και τηλεφωνήματα ή ηλεκτρονικά μηνύματα. Είναι στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας η ονειροπόληση – και τώρα σχεδόν σας ζητείται να αφεθείτε σε αυτήν!

Τι οραματίζεστε ως ειδυλλιακό τοπίο ή ενασχόληση; Ένα παραδεισένιο νησί, μια γαλήνια λίμνη ή ένα ήρεμο δάσος; Μήπως φαντάζεστε τον εαυτό σας να περιφέρεται σε μουσεία, να υπογράφει αυτόγραφα ή βιβλία, να βυθίζεστε σε μια θερμή ερωτική αγκαλιά; Για ό,τι κι αν πρόκειται, είναι σημαντικό και πρέπει να το πάρετε κι εσείς στα σοβαρά. Είναι μήνυμα από το υποσυνείδητό σας και οφείλεται να το λάβετε σε όλο του το μεγαλείο!

taro-zodia-098

ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε έναν γρίφο. Μην του δώσετε περισσότερη σημασία από την απολύτως απαραίτητη: Η ατμόσφαιρα μυρίζει ρομάντζο για εσάς, μην σπαταλήσετε χρόνο με άλλα θέματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμελήσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Σημαίνει μόνο ότι η δουλειά σας δεν πρόκειται να μετακινηθεί, το σπίτι και ο εργασιακός σας χώρος μπορούν να τακτοποιηθούν και αργότερα!

Οι μέρες μέχρι και τις 17 του μήνα, θα είναι αισθησιακές και διεισδυτικές για το συναίσθημά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε ποια είναι τα θέλω σας, τα πραγματικά σας ζητούμενα από τη ζωή. Δώστε χρόνο σε αυτή τη διαδικασία, γιατί θα σας δείξει την πορεία που θέλετε να πάρετε στο μέλλον. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να δώσετε σημασία και σε κάθε πιθανή σωματική ενόχληση ή αδιαθεσία. Θα αποτελεί κι αυτή μια νύξη ότι η καθημερινότητά σας δεν συνάδει με όσα ονειρεύεστε. Και η στιγμή είναι ιδανική για να συντονίσετε αυτές τις δύο πτυχές!

zwdia-zodia-astrologia-65

Μετά τις 20 Νοεμβρίου, θα είναι καλό να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε. Μπορεί να σας έχει συνεπάρει τόσο η ονειρική εμπειρία που βιώνετε, ώστε να χάσετε το μέτρο ή να αποκαλύψετε περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Σε καμία περίπτωση δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα από κάτι τέτοιο… Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας σε αυτή τη φάση!

ζώδια Ιχθύες Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Κάποιες εκπληκτικές εξελίξεις σας αναμένουν γύρω στις 25 του μήνα. Τα άστρα υποδεικνύουν ότι μπορεί να αλλάξουν πολλά στη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο ρομαντισμός αλλά και η δημιουργικότητά σας έχουν πάρει την ανιούσα… Και δεν υπάρχει γυρισμός στην άνοδό σας, υπό αυτή την ατμόσφαιρα θα κλείσετε τον Νοέμβριο: Με συνεχώς καινούργιες εμπειρίες και ανέλπιστες επιτυχίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66