ζώδια Ιχθύες Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

ζώδια Αγαπητοί Ιχθύες, πόσους γνωστούς ή φίλους έχετε σε καίρια πόστα;

Μέσα στον φετινό Οκτώβριο θα αντιληφθείτε ότι είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσους νομίζατε…

Και αυτό το γεγονός είναι πάντα μια εξαιρετικά ευχάριστη συγκυρία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανοίξτε την αυλαία του μήνα κοινωνικά: Ελάτε σε επαφή με αυτά τα άτομα και να είστε δεκτικοί σε όσα σας πουν. Η πρόθεσή τους είναι να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Επιστρατεύστε την καλοπροαίρετη φύση και την επιμέλειά σας, για να επενδύσετε με τον καλύτερο τρόπο τα εφόδια που θα λάβετε!

Επιδείξτε τη λαχτάρα σας να σημειώσετε πρόοδο και να ανελιχθείτε στην ιεραρχική κλίμακα. Τα επαγγελματικά σας θα δουν μεγάλη άνθιση χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους. Αξιοποιήστε όλη την πρακτική ή ηθική τους συμβολή – και φροντίστε να δείξετε εμπράκτως την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας!

taro-zodia-76

ζώδια Ιχθύες Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 5 Οκτωβρίου, τα άστρα στήνουν ένα ακόμη πιο αίσιο σκηνικό για εσάς. Σε αυτό θα υπάρχει πολλή χαρά και αγάπη, επιτυχίες και ικανοποίηση. Μιας και η ζωή σας παίρνει την πιο ευχάριστη δυνατή τροπή, πράξτε κι εσείς τα δέοντα: Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας μπροστά σε μια οθόνη. Βγείτε, ζήστε και χαρείτε όσα πλουσιοπάροχα σας προσφέρονται τώρα!

Κάθε δημιουργική δραστηριότητα του μυαλού αποτελεί πόλο έλξης για εσάς γύρω στις 12 Οκτωβρίου. Η ποίηση, η μουσική και κάθε καλλιτεχνικό έναυσμα, θα σας γεμίζει με ιδιαίτερη ενέργεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στραφείτε επαγγελματικά σε κάποιον ανάλογο τομέα, αν δεν το κάνετε ήδη. Και όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε στην ανάδυση των ταλέντων σας, τόσο θα βελτιώνετε η καριέρα σας!

prodosia

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα διέπει αυτές τις ημέρες, θα σας στρέψει την προσοχή και στις σχέσεις σας όλων των τύπων. Ειδικά μετά τις 19 του μήνα, θα θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης ή οπτικής τους. Θα δείτε διαφορά στην ποιότητα των επαφών σας αλλά και στη διεύρυνση του κύκλου σας!

ζώδια Ιχθύες Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μην επιστρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας υπονομεύσει, αγαπητοί Ιχθύες! Θα υπάρχει μια τέτοια τάση από άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντός, γύρω στις 25 Οκτωβρίου. Με όπλα σας την ακεραιότητα και την ευγένεια, μπορείτε να εξαλείψετε όλη αυτή την αρνητική επήρεια από τη ζωή σας!

Πόσα όνειρα και φιλοδοξίες έχετε για το μέλλον σας; Μετρήστε τα, καταγράψτε τα, κυνηγήστε τα όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του. Πριν ρίξει αυλαία, θα σας δώσει ανέλπιστες ευκαιρίες να πραγματώσετε όσα λαχταράτε. Αξιοποιήστε τις όλες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66