ζώδια Ιχθύες Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

ζώδια Μια ατμόσφαιρα «βολική» για την ιδιοσυγκρασία σας θα διέπει τον φετινό Σεπτέμβριο, αγαπητοί Ιχθύες!

Στην εποχή θα δεσπόζουν τα στοιχεία της Γης και του Αέρα, με τα οποία δράτε συνεργατικά ως ζώδιο του Νερού. Αλλά ακόμα και με τη Φωτιά θα λειτουργήσατε, στο μέτρο του δυνατού.

Άρα σε γενικές γραμμές, έχετε τα φόντα να χειριστείτε άρτια αυτό τον μήνα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το πρώτο δεκαπενθήμερου του Σεπτεμβρίου κινηθείτε αργά και σταθερά, με σύνεση και διακριτικότητα. Η εποχή του Ζυγού μπορεί να είναι λίγο προκλητική για τον χαρακτήρα σας. Θα λαχταράτε να κάνετε αποδράσεις για να πάτε πέρα από τα γεωγραφικά σας όρια. Επίσης, ενδέχεται να παρασύρεστε να κάνετε δαπάνες – που δεν θα σας ευνοήσουν μακροπρόθεσμα… Να τα έχετε αυτά υπόψιν σας, κάθε φορά που πρέπει να αντισταθείτε σε μια παρόρμηση κάθε τύπου!

Οι άνθρωποι του στενού σας κύκλου θα λειτουργήσουν κατευναστικά και υποστηρικτικά αυτή την περίοδο. Χρειάζεστε την παρουσία τους μετά το φόρτο εργασίας που θα έχετε, για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε. Και εκείνοι θα απολαμβάνουν μαζί σας τις αποδράσεις από την πραγματικότητα, μέσα από τη φαντασία και τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο!

taro-zodia-76

ζώδια Ιχθύες Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο κυλά ο Σεπτέμβριος, θα νιώθετε να σας προσεγγίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι. Οι συζητήσεις μαζί σας θα είναι σαν να πηγαίνουν σε έναν άλλο πλανήτη – με περισσότερη ομορφιά και ποιότητα διαβίωσης. Αν και είναι δεδομένο ότι είστε αιθεροβάμονες, η διαφορετικότητα της σκέψης σας είναι αυτή που θα έλκει τον κόσμο κοντά σας!

Σταδιακά, τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα αποζητούν τη διαίσθησή σας. Θα σας ζητούν απαντήσεις, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τη ζωή γενικότερα. Μιας και έχετε και τα δικά σας ερωτήματα, αυτή η διεργασία θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις με τους πιο απρόβλεπτους τρόπους. Μακροπρόθεσμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι αποκτάτε την πολυπόθητη ισορροπία. Φροντίστε μόνο να μην «δίνετε» περισσότερα απ’ όσα έχετε, για να μην εξουθενωθείτε!

prodosia

Σε επαγγελματικό επίπεδο, τον φετινό Σεπτέμβριο καλείστε να εργαστείτε σκληρά. Μπορεί να υπάρχει μικρή ανταμοιβή για τον κόπο σας αλλά δεν θα σας ενοχλεί. Το ιδιαίτερο της περιόδου, είναι ότι θα καταφέρνετε να διαχωρίσετε τη δουλειά από την υπόλοιπη ζωή σας, από τη στιγμή που θα σχολάτε και μετά. Θα μπορείτε να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε στο σπίτι και με τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια Ιχθύες Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Έχει σημασία να επιδιώξετε αυτή την ισορροπία, ανάμεσα στην εργασιακή και την κοινωνική σας ζωή. Αυτό θα σας βοηθήσει να μην παίρνετε τα πάντα υπερβολικά προσωπικά. Ο Σεπτέμβριος είναι η ιδανική φάση για να το καταφέρετε, όσο κι αν σας αποσυντονίσει ή σας φοβίσει κάποιες στιγμές… Προς αυτή την κατεύθυνση θα σας ενισχύσει η εποχή του Ζυγού, η πλέον εξισορροπητική και χαρισματική εποχή!

zwdia-66

ζώδια Ιχθύες Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αξιοποιήστε τον φετινό Σεπτέμβριο για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με όλα τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Να μιλάτε ειλικρινά και να εκφράζετε τις ανάγκες σας, ώστε να ξέρουν όλες οι πλευρές την πορεία που θα κινούνται. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε αναζωογονημένοι και ανακουφισμένοι μέσα από όλες τις αλληλεπιδράσεις σας, όσο είστε συνεπείς και εξωστρεφείς με τα ζητούμενά σας!

Αφιερώστε λίγο χρόνο και για μια ενδελεχή ενδοσκόπηση αυτή την περίοδο. Είναι η ιδανική στιγμή να κατανοήσετε τον εαυτό σας: Γιατί θέλατε να πάτε στο Παρίσι για να ερωτευτείτε; Γιατί θέλατε να αγοράσετε άλλο ένα παλτό ενώ έχετε πέντε; Αυτές οι τάσεις διαφυγής μπορεί να οφείλονται στην επικράτηση του στοιχείου του Αέρα, που όλα θα ρέουν και θα υπερίπτανται… Επειδή αυτή η ροή δεν συνάδει με εσάς, θα σας είναι δύσκολο να την χειριστείτε. Αλλά αξίζει τον κόπο να κάνετε την προσπάθεια, γιατί θα νιώσετε πιο ευτυχισμένοι και απελευθερωμένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65