ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

Ο Φεβρουάριος του 2019 προβλέπεται να είναι μια μεταβατική περίοδος για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προβείτε σε κάποιες αναθεωρήσεις… Ίσως και να εγκαταλείψετε κάποιες από τις απόψεις σας, προκειμένου να διατηρήσετε άλλες.

Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει, μιας και οι συγκυρίες θα σας οδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μέσα στον Φεβρουάριο δεν αναμένεται να προκύψουν εμπόδια στην πορεία υλοποίησης των στόχων σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και αυθεντικοί προς τον εαυτό σας. Θα κάνετε πολλές σημαντικές ανακαλύψεις, ειδικά όσο αφορά τη δημιουργική πρακτική προώθησης της καριέρας σας!

Η Αφροδίτη αποτελεί την «κινητήρια δύναμη» για το ζώδιό σας. Στη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται σε αίσια θέση απέναντί σας, σε σύμπνοια με τον Δία που σας κυβερνά. Αυτό το περιβάλλον θα εξυπηρετήσει την επίλυση διαφωνιών μέσα στις σχέσεις σας, με τη λήψη δυναμικών αποφάσεων. Μην διστάσετε να ασκήσετε διακριτικές πιέσεις όπου χρειάζεται, με οδηγό σας τη διάθεση να σημειώσετε πρόοδο… Αυτό θα είναι το εργαλείο που θα σας χρίσει θριαμβευτές σε κάθε περίσταση!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα είναι μια περίοδο φαινομενικού αυθορμητισμού… Αυτό σημαίνει ότι θα φαίνεται ότι κινήστε αυθόρμητα, ενώ εσείς θα ελέγχετε τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος. Οι άλλοι θα βλέπουν να κάνετε ριψοκίνδυνες ή αιφνίδιες κινήσεις, ενώ εσείς θα εφαρμόζετε όσα έχετε σχεδιάσει εδώ και καιρό! Αυτή είναι εξαιρετική περίοδος για να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες και τα θέλω σας. Αν θέλετε να μάθετε να ζωγραφίζετε, εξοπλιστείτε με πινέλα. Αν θέλετε να μάθετε πιάνο, αρχίστε μαθήματα. Αν θέλετε να αλλάξετε εργασία ή να γίνετε ελεύθεροι επαγγελματίες, να το τολμήσετε τώρα!

Είναι εξίσου εξαιρετική περίοδος, για να πάρετε δομημένες αποφάσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα πετύχει κάθε εγχείρημά σας, για το οποίο έχετε συλλέξει όσα χρειάζεται. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική αρένα: Να δράσετε με όλο το πάθος και τη ζέση σας, αρκεί το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο. Να θυμάστε ότι και οι πράξεις των άλλων θα ακολουθούν έναν πρότερο προγραμματισμό, ακόμα κι αν φαντάζουν αυθόρμητες… Αυτό να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας!

chartomantia-098

ζώδια Ιχθύες Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα σας δοθούν ευκαιρίες να «επιδιορθώσετε» παλαιότερες σχέσεις. Θα είναι από τις λίγες περιόδους, που δεν πρέπει να ακολουθήσετε συμβουλές τρίτων: Εδώ θα πρέπει να σταθμίσετε μόνο όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Ακούστε όσα θα πουν άνθρωποι που εμπιστεύεστε, όμως εσείς θα πάρετε τις δέουσες αποφάσεις. Να θυμάστε ότι όσο εύκολα ξεχνιέται κάθε θετική στάση έναντι των άλλων, τόσο δύσκολα ξεπερνώνται οι άσχημες στιγμές σε κάθε είδους σχέση!

Αν πρέπει να διαπραγματευτείτε για κάτι αυτές τις ημέρες, πρώτα πρέπει να έχετε κατανοήσει τις θέσεις της άλλης πλευράς. Αν δεν υπάρχει συνεργασία από το άλλο άτομο, απλά αρνηθείτε να μετάσχετε στον διάλογο. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν άλλες, ίσως και πιο αίσιες ευκαιρίες για να εκφράσετε την άποψή σας. Με άλλα λόγια, να ελιχθείτε αλλά να μην ενδώσετε στη θέληση των άλλων. Να είστε ελαστικοί και πάντα να αξιολογείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Αυτό να το προσέξετε ιδιαιτέρως στον εργασιακό χώρο, αν βρεθείτε σε αντιπαράθεση με υψηλότερα ιστάμενους!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα είναι μια πιο ήρεμη φάση για εσάς. Δεν θα χρειαστεί να αμυνθείτε απέναντι σε κάτι ή κάποιον, γι’ αυτό μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο. Τώρα να στρέψετε την προσοχή σας στα τρέχοντα καθήκοντα και όχι στις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες σας. Αυτή είναι κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με έναν ειδικό τους όποιους προβληματισμούς σας. Έτσι θα αποφύγετε τις εκρήξεις, σε λόγια και πράξεις τρίτων!

Δεν πρέπει να σας αγγίξουν πιθανές προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα, παραμείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα και τους στόχους σας. Η ισορροπία και το πάθος πρέπει να είναι τα ζητούμενά σας και στην ερωτική αρένα. Αν αποζητάτε μια αλλαγή, θα την πετύχετε με σύμπνοια και φιλική διάθεση. Ο Φεβρουάριος θα σας δώσει τις ευκαιρίες, ώστε να βάλετε τα θεμέλια για ένα πιο ρόδινο μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9