Ζώδια και Νούμερα 10-24/08 Έρωτας και Χρήμα!

erwtikes-10314

Ζώδια και Νούμερα 10-24/08 Έρωτας και Χρήμα!

Προβλέψεις για 1- 2 εβδομάδες.

Ζώδια και Νούμερα, πιο αναλυτικά:

Κριός: Έχετε μοιράσει την καθημερινότητα σας, σε εργασία και αγάπη. Το σύμπαν μέχρι και το τέλος του μήνα, θα σας δώσει και κάποιες άλλες διευκολύνσεις στον οικογενειακό σας τομέα.
Τυχερά νούμερα : 1, 5, 8

zodia-taro-45

Ταύρος: Εσείς που τώρα αυτές τις εβδομάδες, έχετε επανασυνδεθεί ή ξεκινήσει κάτι καινούργιο, θα έχετε μπροστά σας πολύ χρόνο για να δεθείτε και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.
Τυχερά νούμερα : 2, 6, 9

Δίδυμοι: Εσείς έχετε γίνει σπρίντερς. Αυτό είναι και μια κατάσταση που σας κρατάει πάντα σε φόρμα και μια καλή διάθεση. Οι μόνοι θα βρούν και καινούργιο ταίρι, από μια επαγγελματική τους συνεργασία.
Τυχερά νούμερα : 4, 7, 9

Καρκίνος: Δεν θέλετε να ακούσετε για επανασυνδέσεις, και δεύτερες ερωτικές ευκαιρίες. Αυτά μέσα στο δικό σας το κεφάλι τα έχετε εξαντλήσει, η άλλη πλευρά όχι όμως ακόμη.
Τυχερά νούμερα : 1, 3, 4

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Αναρωτιέστε για ποιον λόγο ο πρώην σας, έχει ακόμη ενεργή επικοινωνία με εσάς, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για μόνιμη επανασύνδεση. Τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν.
Τυχερά νούμερα : 2, 5, 7

Παρθένος: Κάποιες φορές, αποκαλείτε τον άνθρωπο σας, ανώριμο και ότι δεν ξέρει τι θέλει. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον δεν αλλάζει καθώς αυτός είναι και ο χαρακτήρας του.
Τυχερά νούμερα : 5, 6, 8

Ζυγός: Έχετε βαρεθεί να παίζετε, ερωτικά παιχνιδάκια και το μόνο που ζητάτε, είναι έναν καλό σύντροφο που να μπορεί να μοιραστεί και το δικό σας όραμα.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 8

Ζώδια και Νούμερα 10-24/08 Έρωτας και Χρήμα!

Σκορπιός: Το θετικό αυτών των ημερών είναι ότι τα εργασιακά – οικονομικά σας, έχουν άνοδο και ισορροπία, κάτι που σίγουρα θα φτιάξει και την διάθεση με το ταίρι σας.
Τυχερά νούμερα : 3, 4, 9

Τοξότης: Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχετε πολλές εκπλήξεις από τον αγαπημένο σας, που έχει σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά να σας κάνει μέχρι και πρόταση γάμου.
Τυχερά νούμερα : 1, 4, 6

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Οι ιστορίες από το παρελθόν είναι ατελείωτες, και μάλλον τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτόν που θέλετε και που έχει τις σωστές προδιαγραφές για να είστε μαζί.
Τυχερά νούμερα : 7, 8, 9

Ζώδια και Νούμερα 10-24/08 Έρωτας και Χρήμα!

Υδροχόος: Είστε μόνοι και το απολαμβάνετε. Το θετικό είναι ότι η εργασία σας, θα πάει πολύ καλύτερα και τα οικονομικά θα σας φανερώσουν μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα σας.
Τυχερά νούμερα : 2, 5, 7

Ιχθείς: Μην είστε και τόσο υπερβολικά πιεστικοί, με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός τα δικά του θέματα, προς επίλυση. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, όλα θα είναι καλύτερα.
Τυχερά νούμερα : 3, 4, 7

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098