ζώδια Καρκίνος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο Απρίλιος προβλέπεται να είναι μια περίοδος σημαίνουσας σημασίας με πολλές προοπτικές αλλά και διαστάσεις…

Η ενεργητικότητα και η κοινωνική διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διέπουν την καθημερινότητά σας. Εσείς καλείστε να τα αξιοποιήσετε καλύτερα, με δράσεις που ανταποκρίνονται στις ικανότητές σας!

ζώδια Καρκίνος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ο πολεμιστής Άρης θα διανύσει τον Απρίλιο από αίσιες θέσεις απέναντί σας. Θα βρεθεί και σε σύμπνοια με τον Δία, που αποτελεί τον υποκινητή δράσης για το ζώδιό σας. Υπό αυτό το ευνοϊκό σκηνικό, θα έχετε τη δυναμική να πραγματώσετε πολλούς από τους στόχους σας. Να απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνετε, για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Τώρα μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας, όπως και να δοκιμάσετε κατά πόσο είναι εφαρμόσιμες οι πολλές ιδέες σας. Να ξέρετε ότι τα εγχειρήματά σας έχουν ελάχιστες πιθανότητες να μην καταλήξουν σε επιτυχίες, ακόμα κι αν πρέπει να πάρετε κάποια μικρά ρίσκα!

zodia-taro-45

Όσες κι αν είναι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις μέσα στον Απρίλιο, να έχετε μία συμβουλή των άστρων υπόψιν σας: Να διατηρείτε συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται γύρω σας, ειδικά στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων. Παράλληλα, ευνοείται η πνευματική εξέλιξη και η αυτο – βελτίωσή σας. Όσοι δεν έχετε δική σας επιχείρηση αλλά βρίσκεστε σε πορεία να στήσετε μία, αυτός είναι καλός μήνας προώθησης των βημάτων σας. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ενδέχεται να λάβετε μια αύξηση ή προαγωγή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας. Θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και αίσια περίοδος, χωρίς να αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να λάβετε ενεργά μέρος σε αυτά τα γεγονότα. Να δείξετε προθυμία να προσφέρετε τη βοήθειά σας μόνο αν σας ζητηθεί. Αυτές τις μέρες ενδείκνυνται για να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά στους δικούς σας ανθρώπους. Όσοι Καρκίνοι είστε αδέσμευτοι, αναζητήστε τώρα το ταίρι σας γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας!

ζώδια Καρκίνος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στην επαγγελματική αρένα, τα πράγματα θα εξελιχθούν ήρεμα και χωρίς πιέσεις. Θα είστε σε θέση να στήσετε με διαύγεια τους στόχους σας και να πορευτείτε προς αυτούς. Βρείτε και επιλέξτε την πιο σύντομη διαδρομή για την επιτυχία, ακόμα κι αν σας φανεί κάπως επικίνδυνη. Να ξέρετε ότι η αποφασιστικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας. Η καίρια στιγμή είναι κρίσιμος παράγοντας σε αυτή τη φάση!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να διαφέρει πολύ από το πρώτο. Τώρα θα σας δοθούν ευκαιρίες να επιλύσετε ακόμα και χρονίζοντα προβλήματα, που εξελίχθηκαν σε εμπόδια για την πρόοδό σας. Δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα ανακύψουν αυτές οι ευκαιρίες στη διαδρομή σας… Σημασία έχει να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήσετε άμεσα. Αυτές τις μέρες καλείστε να επιστρατεύστε κάθε απόθεμα της ενέργειας και της αποδοτικότητάς σας, με στόχο την επιτυχία!

Στον εργασιακό χώρο θα καταφέρετε να εκπλήξετε συμμάχους και μη, ειδικά όσους κατέχουν ηγετικά πόστα. Αυτό θα είναι καθοριστικό βήμα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας ωρίμανση. Φροντίστε να μην περιορίσετε τον εαυτό σας με κανέναν τρόπο, ειδικά αν συναντήσετε άτομα με άλλες απόψεις στην πορεία σας… Το μόνο που πρέπει να θυμάστε, είναι να μην επηρεάζεστε από αρνητικά σχόλια και να είστε σε επαγρύπνηση για να δράσετε ανά πάσα στιγμή!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι μια από τις πλέον λαμπρές περιόδους όλης της χρονιάς για εσάς! Θα σας φέρει πολλές αποκαλύψεις και ανακαλύψεις, σε ποικίλους τομείς. Ενδιαφέρουσες καταστάσεις που θα βιώσετε, μπορεί να μην τους δώσετε την δέουσα σημασία… Ωστόσο, πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε σε ποιο βαθμό άλλαξαν τη ζωή σας!

ζώδια Καρκίνος Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να αξιοποιήσετε όλο τον μαγνητισμό και τις ιδιαίτερες ικανότητές σας. Ενδείκνυται επίσης για να αλλάξετε εργασιακό πόστο ή αντικείμενο, αν είναι μέσα στα ζητούμενά σας. Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές που θα σας δώσουν άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Να εμπιστεύεστε τους δικούς σας ανθρώπους, γιατί σας νοιάζονται και θέλουν το καλύτερο για εσάς. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να κάνετε κάποιες αυθόρμητες επενδύσεις ή μεγάλες αγορές. Μην αμελήσετε την υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση. Μέσα στον Απρίλιο δεν πρέπει να σπαταλήσετε ούτε στιγμή από τον χρόνο σας. Να θυμάστε συνεχώς την αιτία για την οποία κάνετε όλα όσα κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9