ζώδια Καρκίνος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Αυτή η χρονιά αναμένεται να σας αποχαιρετήσει με πολλές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι!

Σε αυτό θα συμβάλλει η Σελήνη, που στη δική σας περίπτωση είναι και κυβερνήτης σας.

Μαζί της θα δράσει ο Δίας, από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ουράνιες θέσεις απέναντί σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Δεκέμβριος αναμένεται να διαφέρει κάπως από τους προηγούμενους μήνες αυτής της χρονιάς. Αν και θα πρέπει να κοπιάσετε για να κατακτήσετε όσα θέλετε, θα σας παράσχει κάθε βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά, ο χειρότερος εχθρός σας θα είναι η αναποφασιστικότητα αυτή την περίοδο. Πρέπει να την αποβάλετε από νωρίς, προκειμένου να μπορείτε να μπαίνετε και στη θέση των άλλων για να κατανοείτε τα ζητούμενά τους!
Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, στη διάρκεια του μήνα πρέπει να επιστρατεύσετε

την ειλικρίνεια και τον δυναμισμό σας. Μην επαναπαυθείτε σε καμία περίπτωση, ακόμα κι αν βλέπετε όλα να εξελίσσονται… Ενδέχεται να ελλοχεύουν προκλήσεις, έστω και μικρής κλίμακας!

zodia-zwdia-9988

Να ξέρετε ότι μέσα στον Δεκέμβριο δεν θα χρειαστεί να πιέσετε καταστάσεις. Θα σας ευνοήσει περισσότερο να είστε εστιασμένοι στη γραμμή τερματισμού, παρατηρώντας τις σε ετοιμότητα. Αυτό θα διασφαλίσει τη συνολική ευημερία σας, γιατί θα ανορθώσει τα κίνητρά σας αλλά και την αποδοτικότητά σας καθ’ αυτή!

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας προβλέπεται σταθερός και αναπτυσσόμενος στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Η στιγμή είναι ιδανική για να διευρύνετε τον κύκλο επαφών σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ενδείκνυται να κάνετε τώρα κάποιες αγορές, αρκεί να είναι μικρού ή μεσαίου μεγέθους.

ζώδια Καρκίνος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-9-zvdia-9

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλείστε να έχετε συνεχώς τεντωμένες τις «κεραίες» σας. Τα άστρα σας προτρέπουν πρώτα να επιστρατεύετε την κατανόηση και τη διάθεση για σύμπνοια και μετά να παίρνετε τις όποιες αποφάσεις σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε επίπεδο συνεργατών, γι’ αυτό χρειάζεστε ψυχραιμία και διαύγεια σκέψης. Οι ευνοϊκές συνθήκες για εσάς, δεν σημαίνει ότι είναι ευνοϊκές και για τους άλλους!

Η χείρα βοήθειας από πλευράς σύμπαντος, θα σας ωθήσει να βάλετε σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Η πραγματική δουλειά θα σας αποδώσει περισσότερα όσα έχετε φανταστεί. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την πορεία, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις στα ζητούμενά σας. Η αυτοπεποίθηση, η σύνεση και η ευγένειά σας, θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη της άλλης πλευράς και θα σας χρίσουν νικητές!

zodia-zvdia-75

Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, καλείστε να κινηθείτε διακριτικά και «αθόρυβα» τον τελευταίο μήνα αυτής της χρονιάς. Στον εργασιακό σας χώρο θα εξελίσσονται πολλά ή απολύτως τίποτα: Αυτό μπορεί να σας κάνει να χάσετε τη ροή της αποδοτικότητάς σας ή να σας μπερδέψει. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, να είστε σε εγρήγορση και να παρατηρείτε το περιβάλλον σας!

ζώδια Καρκίνος Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν χρειάζονται υπερβολές, δεν χρειάζεται πίεση, αρκεστείτε στο να βάλετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα στα καθήκοντά σας. Αν είστε υπό πίεση ή ανασφαλείς, θα μειώσετε την ενέργειά σας και δεν θα αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Αποφύγετε κάθε ανάμιξή σας σε προστριβές ή διαφωνίες άλλων. Δεν θέλετε αυτή την περίοδο προβλήματα και αχρείαστες παρεξηγήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66