ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Καλή Χρονιά σε όλους, αγαπητοί Καρκίνοι!

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε κάθε προσδοκία για επιτυχία;

Με αυτή την πρόθεση για εσάς, ανοίγει την αυλαία του 2019 ο Ιανουάριος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το πλανητικό σκηνικό θα διαμορφωθεί στην πιο ευνοϊκή διάταξή του στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό οφείλεται κυρίως στον Δία, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη όλων των Καρκίνων… Αυτή τη χρονιά θα συναντήσει τον Ήλιο, την κύρια πηγή ζωτικής ενέργειας για όλους. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να εμποτιστείτε με δημιουργικότητα και εκφραστικότητα, για να βελτιώσετε ανέλπιστα τα δεδομένα σας!

Τι πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, για καλύτερη αξιοποίηση της ατμόσφαιρας; Ότι αυτή την περίοδο θα είστε υπερβολικά οκνηροί για να δράσετε, είτε ότι οι συγκυρίες δεν θα φαντάζουν τόσο εξαιρετικές… Αλλά αυτή θα είναι μόνο η πρώτη εντύπωση. Ουσιαστικά, θα έχετε όση δύναμη αλλά και γνώση απαιτείται για να χριστείτε θριαμβευτές σε κάθε κατάσταση!

zodia-zwdia-9988

Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να μην μένετε στάσιμοι σε ένα μέρος ή μια άποψη. Να αναζητάτε συνεχώς τις εναλλακτικές. Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε όλο τον μήνα στις ερωτικές σας σχέσεις. Όλα θα βρίσκουν τελικά τον δρόμο τους, μεν… Ωστόσο, αν κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξετε μεταξύ δουλειάς και σπιτικού, να επιλέξετε το σπιτικό σας. Η δουλειά δεν πρόκειται να φύγει, θα έχετε συνεχώς καινούργιες ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας!

Το πρώτο δεκαήμερο του 2019, ενδέχεται να μην είναι και η πιο γαλήνια περίοδος για εσάς. Αλλά τα περισσότερα γεγονότα θα εξελίσσονται σε ασφαλή απόσταση. Εσείς να καταβάλετε την προσπάθεια που χρειάζεται, για να εντοπίζετε την κατεύθυνση που πρέπει να εστιάσετε. Το σημαντικότερο όπλο σας θα είναι η διαίσθησή σας, το πιο τίμιο και αμερόληπτο μέσο για να πάρετε αποφάσεις.

ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098Αν διστάσετε σε κάποιο σημείο, θα έχετε δύο «εργαλεία» για να προχωρήσετε. Το πρώτο είναι οι συμβουλές έμπιστων ανθρώπων και το δεύτερο είναι οι αναμνήσεις σας. Αυτές θα σας θυμίσουν τι συνέβη την τελευταία φορά που δοκιμάσετε μια συγκεκριμένη προσέγγιση – και γιατί. Να το έχετε υπόψιν σας, όταν κληθείτε να πάρετε μια απόφαση καρδιάς… Θα δυσκολευτείτε, αν πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Το πιο πιθανό είναι να αφορά κάποια μετακίνηση ή αλλαγή σχεδίων. Μην φτάσετε σε υπερβολές, ίσως σας βοηθήσει να στραφείτε σε κάποιον άλλο τομέα που χρειάζεται προσοχή!

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι το λιγότερο δραστήριο διάστημα όλου του μήνα. Ενδείκνυται να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε περισσότερο. Μην πτοηθείτε από την πιθανή αίσθηση κούρασης ή έλλειψης ώθησης, θα είναι πλασματική. Δεν θα αντικατοπτρίζει τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων και θα σας παρασύρει στο να κάνετε βήματα πίσω… Γι’ αυτό μην ενδώσετε σε αυτή την «ψευδαίσθηση»!

zwdia-zodia-astrologia-65
Για όσους Καρκίνους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτή είναι καλή στιγμή να μεταθέσουν στις πλάτες άλλων κάποια διοικητικά καθήκοντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεστε και από την ευθύνη τους! Αν εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, φροντίστε να είστε επιμελείς και αποδοτικοί σε μια ανάλογη περίπτωση. Για παράδειγμα, μπορεί να αρρωστήσει ένας συνάδελφος και να αναλάβετε και τη δουλειά του. Να το κάνετε χωρίς σκέψη και δεν θα το μετανιώσετε! Αυτές τις ημέρες να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας, λόγω των ιώσεων που κυκλοφορούν. Να αποφύγετε την παρουσία σας σε χώρους δημόσιας χρήσης, όπως μια πισίνα, ακόμα κι αν αποτελεί καθημερινή σας συνήθεια.

ζώδια Καρκίνος Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα είναι η περίοδος των καινούργιων ευκαιριών για εσάς. Θα αφορούν περισσότερο τον τομέα του έρωτα και των προσωπικών σχέσεων και λιγότερο τα εργασιακά σας. Ωστόσο, μην πάψετε να αποδίδετε άρτια, γιατί η «διοίκηση» σας παρακολουθεί και θα το εκτιμήσει!
Για όποιο θέμα νιώσετε να διστάζετε, να ζητήσετε συμβουλές. Να ξέρετε ότι θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, που θα βρεθεί μπροστά σας το ιδανικό άτομο να σας στηρίξει. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για μια καινούργια γνωριμία, μιας και ενίοτε λέμε περισσότερα σε αγνώστους παρά σε οικείους… Σε γενικές γραμμές, αυτές θα είναι μέρες ειλικρίνειας. Είναι η ιδανική στιγμή για να συγχωρήσετε, για να απολογηθείτε, να φανείτε ηρωικοί, να τιμήσετε ηρωικές πράξεις και άλλων. Παραμείνετε ακέραιοι και πιστοί στον εαυτό σας – σας αναμένει ένας εξαιρετικός μήνας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66