ζώδια Καρκίνος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-xwrismos

Ετοιμαστείτε για σημαντικές εξελίξεις σε πολλά επίπεδα, αγαπητοί Καρκίνοι. Αυτό προβλέπεται να σας προσφέρει ο Μάιος, μέσα από ιδιαίτερες ανακατατάξεις!

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να πάρετε την προσοχή σας από την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και να την κάνετε πιο εστιασμένη!

ζώδια Καρκίνος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτό που θα σας χαρακτηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, θα είναι η σχεδόν ανεξάντλητη ροή της ζωτικής σας ενέργειας! Αυτή η συγκυρία θα καθορίζει τη σπουδαιότητα αλλά και την τροπή των γεγονότων που θα προκύψουν. Όλη σας η δύναμη θα εκφραστεί μέσω των ταλέντων και της κατανόησής σας: Και αυτή η ορμή, δεν αποκλείεται να προκαλέσει κάποιες ανησυχίες στους πιο στενούς σας κύκλους. Ωστόσο, η τρυφερότητα και η αγάπη σας προς αυτούς θα κατευνάσουν σύντομα τα πνεύματα!

zodia-taro-45

Ταυτόχρονα, ο μήνας είναι ιδανικός για να χειριστείτε και να βάλετε σε σειρά όλα τα επαγγελματικά σας θέματα. Η καριέρα σας θα ευεργετηθεί άμεσα, αν έχετε ένα άτομο που αντίθετου φύλου στην ηγεσία του εργασιακού σας χώρου. Φυσικά θα συνεχίσετε να διαβλέπετε στην αύξηση των εισοδημάτων σας, γι’ αυτό να ξέρετε ότι πλέον η εύνοια θα είναι με το μέρος σας. Μην διστάσετε να αδράξετε ό,τι σας φανεί ως καλή ευκαιρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι εξαιρετικά παραγωγικές, όσο αφορά το κύρος και την εικόνα σας. Όχι μόνο θα καταφέρετε να ενδυναμώσετε αυτά τα στοιχεία σας, θα λάβετε την αναγνώριση και τον σεβασμό που δικαιούστε. Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, δεν αποκλείεται να προαχθείτε αιφνιδίως. Κάποιοι θα κάνετε σημαίνουσες συναντήσεις, που θα σας αλλάξουν τη ζωή με τις πόρτες που θα σας ανοίξουν. Είναι βέβαιο ότι η έναρξη αυτού του μήνα, θα φέρει κάτι ιδιαίτερο για τον καθένα ατομικά!

Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε να αυξάνεται η προσοχή που θα λαμβάνετε από το αντίθετο φύλο. Όσοι Καρκίνοι είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήσετε τη συγκυρία για να προσεγγίσετε άτομα που έχουν τραβήξει την προσοχή σας. Όσοι Καρκίνοι έχετε ήδη οικογένεια, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον αυθορμητισμό σας. Δεν πρέπει να επιβάλετε την άποψή σας, ούτε να προκαλέσετε διαμάχες για θέματα που τα άλλα μέλη διαφωνούν. Μπορεί να επικρατήσει η αρμονία στο σπιτικό σας, αν απλά η κάθε πλευρά εκθέτει τη γνώμη της και από κοινού αναζητάτε την χρυσή τομή!

ζώδια Καρκίνος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να διέπεται από αρκετή κινητικότητα, ειδικά στους τομείς των οικονομικών και των επενδύσεων. Ενδείκνυται να προχωρήσετε στην αγορά ακινήτων ή γης, είτε να κάνετε δαπάνες για ένα ταξίδι. Είναι η φάση που πρέπει να δράτε γρήγορα, να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας στην ανάλυση λεπτομερειών. Τώρα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό σας χώρο… Αλλά επειδή δεν θα έχουν κάποια επίδραση στα τωρινά εγχειρήματά σας, διατηρήστε την εστίασή σας σε αυτά!

Να έχετε συνεχώς στο μυαλό σας ένα δεδομένο: Σύντομα όλα μπορεί να αλλάξουν ξανά, εντάσσοντας καινούργιες πρακτικές στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε μακροχρόνιους σχεδιασμούς, ώστε να είναι πιο εύκολο να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Να καταβάλετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας σε αυτή τη φάση και να μην ζητήσετε τη συμβουλή τρίτων. Να συζητάτε με τους δικούς σας ανθρώπους για τους λοιπούς τομείς της ζωής σας, όχι για τα εργασιακά. Σύντομα θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, για μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ευκαιρία!

ζώδια Καρκίνος Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι το πιο δυναμικό και ζωηρό διάστημα του μήνα! Τα γεγονότα θα διαδέχονται το ένα το άλλο, με δεδομένο ότι δεν θα τα προλαβαίνετε όλα. Αλλά θα ωφεληθείτε πολύ με το να αξιοποιήσετε όσα περισσότερα μπορείτε – γι’ αυτό μην σταματάτε να κινήστε! Παράλληλα, η συμβουλή των άστρων για αυτές τις ημέρες είναι να μελετάτε σε τακτά διαστήματα τα συναισθήματά σας. Πρέπει να μην χάνετε την επαφή με τα υπέρ και τα κατά της κάθε συγκυρίας!

Αυτή είναι η περίοδος που πρέπει να δώσετε εξίσου μεγάλη σημασία στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, τις αποφάσεις σας να τις παίρνετε περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με το συναίσθημα. Το πεπρωμένο θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Καρκίνοι θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με τα άτομα του στενού σας κύκλου, ίσως μέσα από κάποιες ιδιόρρυθμες δοκιμασίες… Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας είναι να παραμείνετε ειλικρινείς και συνεπείς, αρχικά προς τον εαυτό σας και μετά προς όλους τους άλλους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia