ζώδια Καρκίνος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-oroskopos

Ο Μάρτιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι!

Οι περισσότεροι από εσάς θα στρέψετε την προσοχή σας στις πιο στενές και προσωπικές σας σχέσεις.
Φυσικά σε αυτές περιλαμβάνεται η εγγύτητα με φίλους – παλαιότερους και πρόσφατους – όπως και με συγγενείς.

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ανοίγει την αυλαία του με θετικό πρόσημο για όλους σας. Δεν θα νιώσετε να πιέζεστε ή να κουράζεστε σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Το μόνο που θα κληθείτε να κάνετε σε συγκεκριμένες συγκυρίες, είναι να κάνετε επιλογές που ίσως να σας δυσκολέψουν λίγο!

zodia-taro-45

Μέσα στον Μάρτιο δεν πρέπει να αμελήσετε ή να παραμερίσετε τους δικούς σας ανθρώπους, για άτομα που μόλις γνωρίσατε. Θα έχετε τις ευκαιρίες να εξελίξετε τις φιλοδοξίες σας, με δεδομένο ότι θα διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας. Ακολουθώντας αυτή την απλή συμβουλή, θα αποφύγετε δυσκολίες και δεν θα σας ξεφύγουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή είναι μια περίοδος που ενδείκνυται να είστε πιο συχνά με κόσμο ή μέσα σε κόσμο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να επανεξετάσετε την τάση σας για απομόνωση. Παρ’ όλα αυτά, να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και να είστε σε επαφή με τη διαίσθησή σας. Πολλά πράγματα θα εξελίσσονται από μόνα τους: Αυτό θα σας επιτρέψει να αποπνέετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν δεν είναι ίδιον της ιδιοσυγκρασίας σας!

Με μικρούς ελιγμούς θα καταφέρετε να κάνετε το τελευταίο βήμα, σε στόχους που μπορεί να σας φάνταζαν και ανέφικτοι. Να είστε σε επαγρύπνηση για κάθε νέα επαγγελματική προοπτική, ειδικά όσοι Καρκίνοι έχετε δική σας επιχείρηση. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας… Αλλά να μην έχετε τυφλή εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους για εσάς: Η φάση αυτή είναι ιδανική για αιφνίδιες επιθεωρήσεις και την επίλυση προβλημάτων. Στην οικογενειακή εστία, να είστε τρυφεροί και να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να διαφέρει κάπως από το πρώτο. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας. Να είστε σε επαγρύπνηση για όσα λέγονται και γίνονται, και μην βιάζεστε να μοιραστείτε πληροφορίες που μαθαίνετε. Αν αυτές αφορούν αποφάσεις για τα εργασιακά σας, να τις συζητάτε μόνο με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνη σας!

Στον προσωπικό τομέα, αυτή είναι πιο αίσια περίοδος για τους δεσμευμένους Καρκίνους. Τώρα μπορείτε να ασχοληθείτε με την υλοποίηση μεγάλης κλίμακας σχεδίων με το ταίρι σας. Επίσης, ενδείκνυται για σημαντικές αγορές – ακόμα και ακινήτων ή γης. Αν υπάρχουν διαφωνίες στον οικογενειακό τομέα, να ζητήσετε τη συμβουλή των γηραιότερων. Παράλληλα, να θυμάστε ότι η συγχώρεση είναι ένδειξη ωριμότητας και δύναμης χαρακτήρα!

ζώδια Καρκίνος Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα σας ευνοήσουν περαιτέρω το ευρύτερο πλανητικό περιβάλλον. Θα κατανοήσετε πολύ περισσότερα πράγματα, ειδικά για τον εαυτό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνετε ενδοσκοπήσεις ή να αναθεωρήσετε κάποιες πτυχές σας: Αυτή η καινούργια ενσυναίσθηση θα προκύψει αυτόνομα, χωρίς δική σας επέμβαση!

Αυτή είναι καλή περίοδος για να βγείτε περισσότερο. Με το ταίρι σας ή με φίλους, οργανώστε εξόδους ή και μικρές αποδράσεις στην ύπαιθρο. Έχετε πολλές πιθανότητες τώρα να κάνετε κάποιες «μοιραίες» γνωριμίες, γι’ αυτό να χαμογελάτε πολύ και να είστε διατεθημένοι να κάνετε το επιπλέον βήμα… Δεν είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Αλλά όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αναμένετε αύξηση στα εισοδήματά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw