ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-karkinos

Ένας ιδιόρρυθμος μήνας προβλέπεται να είναι για εσάς ο φετινός Οκτώβριος, αγαπητοί Καρκίνοι.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη βοήθεια που θα σας παράσχει η Σελήνη, η βασική σας προστάτης.

Ο πιο θετικός και απρόβλεπτος παράγοντας είναι η στήριξη που θα λάβετε από τον Κρόνο, που συνήθως είναι επιθετικός και ασταθής απέναντί σας!

zodia-taro-45

Ο δεύτερος μήνας του Φθινοπώρου θα αποτελέσει την αυλαία για να μπείτε σε μια καινούργια φάση της ζωής σας. Οι εξελίξεις που θα σας βάλουν σε νέα πορεία, προβλέπεται να προκύψουν ξαφνικά και αναπάντεχα, χωρίς κανένα μεταβατικό στάδιο!

Αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να σας πανικοβάλλουν, αγαπητοί Καρκίνοι. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, αφού μέχρι και ο αδηφάγος Κρόνος να είναι στο πλευρό σας. Η στήριξή του θα σας παράσχει απίστευτα πλεονεκτήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, με τους πιο ευφάνταστους και ακατανόητους τρόπους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Κοιτάξτε το παρελθόν σας χωρίς φόβο, για να συνειδητοποιήσετε πότο σημαντική είναι ακόμα και η πιο αρνητική εμπειρία. Μέσα από τα λάθη σας έχετε πάρει μαθήματα, ειδικά στο πώς να αποφύγετε να κάνετε ξανά κινήσεις που δεν σας προάγουν. Όλο το παρελθόν πρέπει να μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας… Γιατί τώρα έχετε ανάγκη να συμβεί στη ζωή σας κάτι διαφορετικό και ενθουσιώδες, που θα τα αλλάξει όλα συθέμελα!

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βρείτε μόνοι σας καινούργια πεδία δράσης, θα σας τις παράσχουν οι συγκυρίες. Ένα είναι το βασικό εργαλείο για να πορευθείτε στη διάρκεια του Οκτωβρίου: Να είστε αποφασισμένοι να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να τις ξεκινήσετε οι ίδιοι – τουλάχιστον θεωρητικά. Ακόμα και η οικονομική αστάθεια που θα βιώσετε τώρα, θα έχει μια θετική χροιά. Οι δυσκολίες αυτού του τομέα θα οφείλονται στη μεταβατική φύση της περιόδου και θα αποτελέσουν την εγγύηση για την οικονομική άνθιση που σας προσεγγίζει!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Η επαγγελματική αρένα θα έχει δυσκολίες μέσα στον Οκτώβριο, από αυτές που έχετε μάθει να ξεπερνάτε με επιτυχία. Τώρα, θα λειτουργήσουν ως ο προωθητικός κριός που θα πάει τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό βήμα, που θα κάνετε χωρίς φόβο!

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα διανύσετε έναν αποδοτικό μήνα με πολλές προοπτικές. Για ό,τι νιώσετε ασφαλείς, να ορμήσετε και να το αδράξετε χωρίς να μετράτε τώρα και την κάθε λεπτομέρεια. Είναι βασικό το ότι κανείς δεν θα εμπλακεί στην πορεία σας για την επιτυχία, τίποτα δεν θα καταφέρει να βάλει εμπόδια στον δρόμο σας!

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, είναι βέβαιο ότι μέσα στον Οκτώβριο θα έχετε πολλές επιτυχίες. Οι προοπτικές που θα σας ανοιχτούν θα είναι πολλές, στην πλειοψηφία τους πολλά υποσχόμενες. Το μόνο λάθος που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να τεμπελιάσετε. Οι πιθανότητες να σας προταθεί μια καινούργια θέση είναι πολλές, αρκεί να είστε εκ των προτέρων οργανωμένοι και να έχετε καταλήξει στις διεκδικήσεις σας. Η ιδεώδης επιλογή για εσάς, θα είναι αυτή που θα έχετε απόλυτα σχεδιασμένη ώστε τώρα απλά να υλοποιήσετε το πρόγραμμά σας!

ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αν νιώθετε κουρασμένοι, πρέπει να βρείτε τρόπο να πάρετε λίγη άδεια. Στη διάρκειά της φροντίστε να αναλύσετε και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Μην ξεχάσετε ούτε στιγμή τον βασικό παράγοντα επιτυχίας για τον Οκτώβριο: Δεν πρέπει να φοβηθείτε τις αλλαγές, προκειμένου να επέλθουν φυσικά και όχι με πίεση ή εξ ανάγκης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66