ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-oroskopos

ζώδια Έχετε άμεση ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση, αγαπητοί Καρκίνοι!

Ανοίγετε τον φετινό Οκτώβριο με όλη την πρόθεση να κλείσετε το ξυπνητήρι και να γυρίσετε από την άλλη…

Λοιπόν, το σύμπαν σας λέει να σταθμίσετε τα περιθώριά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δεν είναι ότι είστε κατάκοποι ή υπερβολικά πιεσμένοι… Απλώς, είστε ταλαιπωρημένοι τον τελευταίο καιρό από τις πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι δεν είναι εφικτό να δίνετε εσείς όλες τις «μάχες» που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Κάποια θέματα, απλώς δεν είναι δικά σας για να τα χειριστείτε.

Αντισταθείτε στην παρόρμηση να εμπλακείτε στα πάντα και στραφείτε στον εαυτό σας. Είναι απαραίτητο να του προσφέρετε μια επιπλέον ανάπαυλα, να κάνετε «συντήρηση» ενέργειας: Θα σας επιτρέψει να ανανεωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας!

taro-zodia-76

ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αν μπορείτε να κλείσετε το ξυπνητήρι και να κοιμηθείτε λίγο ακόμη, να το κάνετε τις πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα μεταθέσετε για αργότερα όσα μπορούν να αναβληθούν. Μετά θα νιώθετε αναζωογονημένοι και πιο αποδοτικοί!

Αν δεν είναι εφικτό να κάνετε μετατροπές στο πρόγραμμά σας, δείτε το από τη θετική πλευρά: Σημαίνει ότι έχετε την πιο ισχυρή αφορμή για να βάλετε στη ζωή σας περισσότερη ισορροπία. Χρειάζεστε καλύτερο η διαφορετικό προγραμματισμό, προκειμένου να έχετε το περιθώριο να κοιμάστε και να ξεκουράζεστε επαρκώς. Εξάλλου, όσο πιο ακμαίοι είστε, νιώθετε πιο χαρούμενοι και δημιουργικοί!

zwdia-9-zvdia-9

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θα έχετε βρει την καλύτερη φόρμουλα χειρισμού της καθημερινότητάς σας. Μην αμελήσετε να προσθέσετε και την εξάσκηση σε αυτό τον προγραμματισμό. Θα νιώσετε την ενέργειά σας να αυξάνεται και την κοινωνικότητά σας να παίρνει την ανιούσα. Δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες μια προαγωγή – ή έστω μια αναγνώριση της εξαιρετικής δουλειάς σας!

ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 10 του μήνα πρέπει να ενδώσετε στην παρόρμηση για περισσότερες επαφές. Δείτε κόσμο και ανοίξτε διαλόγους: Κάθε προσέγγιση θα διευρύνει τον κύκλο σας και θα σας παράσχει πληροφορίες για τα επόμενα βήματά σας. Συλλέξτε όλα αυτά τα στοιχεία και τα ονόματα, θα αποτελέσουν έναυσμα για τις μελλοντικές σας επιτυχίες!

Οι δράσεις σας θα έχουν και μια ρομαντική χροιά μετά τις 15 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι επαφές των προηγούμενων ημερών, αφύπνισαν και αυτή την πτυχή σας. Υπέροχα! Εξίσου πιθανό είναι να έχετε τόσο αίσιες εξελίξεις, που να ανορθώσουν και την προσωπική σας ρομαντική πτυχή… Το ταίρι σας θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα!

δωρεάν-προβλέψεις

Δώστε περισσότερη σημασία ή βαρύτητα στις ανάγκες των άλλων στις 22 και 23 του μήνα. Με την κατανόησή σας σε έξαρση, θα θέλετε να προσφέρετε πιο πολλά απ’ όσα λαμβάνετε. Αλλά μην το παρακάνετε, σε σημείο να σας εκμεταλλευτούν κάποιοι… Πάντα να κάνετε τον απολογισμό σας, για να ξεκαθαρίζετε ποιοι αξίζουν τη βοήθειά σας και ποιοι όχι!

ζώδια Καρκίνος Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Η ισορροπία θα έχει εγκατασταθεί στην καθημερινότητά σας όσο ο μήνας προχωρά προς τη λήξη του. Ειδικά μετά τις 26 Οκτωβρίου, επιθεωρήστε τους τομείς της ζωής σας που ίσως χρειάζονται λίγη ακόμη αρμονία. Κατά πάσα πιθανότητα, τα οικονομικά σας θα είναι αυτά που πρέπει να προσέξετε. Με αναδιοργάνωση του προϋπολογισμού και λίγες ρυθμιστικές κινήσεις, θα έχετε αποδώσεις πριν καν ο μήνας ρίξει αυλαία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66