ζώδια καρκίνος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-xwrismos

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα έχει τις καλύτερες διαθέσεις απέναντί σας, αγαπητοί Καρκίνοι!

Η επιτυχία που θα σημειώσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα ανορθώσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας για περαιτέρω εξέλιξη και πρόοδο.

Φυσικά, δεν θα ανοίξουν οι κάνουλες της τύχης χωρίς να κουνήσετε ούτε το δακτυλάκι σας… Κάτι θα πρέπει να κάνετε κι εσείς!

zodia-taro-45

Ο Σεπτέμβριος θα καταστεί μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, επειδή το σύμπαν θα φορέσει την πιο αίσια όψη του για όλους τους Καρκίνους. Η Σελήνη και ο Δίας θα είναι οι βασικοί σας προστάτες για τις θετικές σας κατευθύνσεις, με τη συντροφιά και της Δήμητρας που είναι η θεά της σποράς αλλά και της εσοδείας!

Αυτό το πλανητικό σκηνικό θα σας ωθήσει να αδράξετε εξαιρετικά αποτελέσματα, σε μια πλειάδα καταστάσεων που θα χειριστείτε αυτή την περίοδο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να συγκροτήσετε τη σκέψη σας, να καταλήξετε στα ζητούμενά σας και να εστιάσετε στα θέματα που είναι πιο σημαντικά για τη ζωή σας!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στη διάρκεια αυτού του μήνα δεν έχετε κανέναν λόγο να βιάζεστε. Λίγη μελέτη και προγραμματισμό αν βάζετε στην κάθε κίνησή σας, όλα τα άλλα θα παίρνουν αίσια πορεία από μόνα τους. Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας αυτή τη χρονική στιγμή, γι’ αυτό μην σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας σε ρίσκα και αμφισβητούμενα εγχειρήματα!

Για να αδράξετε το μεγαλύτερο μερίδιο της εύνοιας, επενδύστε στις γνώσεις σας και τις αναλυτικές σας ικανότητες. Να ξέρετε ότι η τύχη δεν έχει στραμμένα τα μάτια της μόνο στον οικονομικό ή τον επαγγελματικό τομέα σας… Μέσα στον Σεπτέμβριο θα χειριστείτε και αρκετά προσωπικά σας θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό. Όσο παράδοξο κι αν σας ακούγεται, το μυαλό σας θα καταστεί το πιο αποδοτικό εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση – φυσικά με την σύμπραξη του συναισθήματος. Τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα αλλά και θα δικαιώσουν τις θέσεις σας!

ζώδια καρκίνος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-098

Σε γενικές γραμμές, η πορεία αυτής της περιόδου θα διέπεται από δυναμισμό και εξέλιξη. Δεν χρειάζεται να στηριχτείτε στη συμβολή τρίτων για να διεκπεραιώνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα – όχι επειδή υπάρχει η πιθανότητα προδοσίας ή λαθών αλλά επειδή μπορείτε να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας!

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα διανύσετε έναν μήνα με πολλές υποσχέσεις για μεγάλες επιτυχίες. Τα εγχειρήματά σας θα έχουν θετική πορεία, φτάνοντας σε προορισμούς που ίσως να μην έχετε φανταστεί καν. Θα ευνοηθείτε στον σχεδιασμό κάθε στρατηγικής, που θα δίνει έμφαση στην προώθηση του παρόντος αντικειμένου σας αντί των μελλοντικών. Να εργάζεστε με επιμέλεια και συνέπεια ώστε να αντιλαμβάνεστε πλήρως κάθε πτυχή των ευκαιριών που θα σας προσεγγίζουν. Μην αναμείξετε άλλους στα βήματά σας, αν δεν έχετε αυτή την απόλυτη γνώση οι ίδιοι!

ζώδια καρκίνος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αν είστε σε φάση να ξεκινήσετε το ατομικό σας επιτήδευμα, ο Σεπτέμβριος είναι η ιδανική στιγμή για να πραγματώσετε αυτή την απόφαση. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε σε αυτή την περίπτωση, είναι να απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε «καλοθελητή» να σας συμβουλεύσει – ειδικά εκείνους που δεν έχουν υπάρξει πετυχημένοι ελεύθεροι επαγγελματίες! Ταυτόχρονα, αποδεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να σας στηρίξουν. Ωστόσο, ακόμα και σε αυτούς δεν χρειάζεται να αποκαλύπτετε τις σημαντικές λεπτομέρειες των σχεδίων σας.

ζώδια καρκίνος Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Σεπτέμβριο καλείστε να σκεφτείτε την μέχρι τώρα πορεία σας και τις προοπτικές που διαβλέπετε. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για αλλαγές, άρα έχει μεγάλη σημασία να πάρετε τώρα τις σημαντικές σας αποφάσεις. Να τολμήσετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις γνώσεων, υλικών και γνωριμιών, καθώς κανείς δεν θα είναι σε θέση να ανακόψει την αποδοτική πορεία σας. Γι’ αυτό επιλέξτε μόνοι σας τα επόμενα βήματά σας, με ψυχραιμία και όραμα… Προσέξτε τον συναισθηματικό παράγοντα σε κάθε κίνησή σας, γιατί είναι ο μόνος που θα έχει τη δυναμική να θολώσει την οπτική σας για το μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66