ζώδια Καρκίνος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

karkinos-xwrismos

ζώδια Ένα ιδιόρρυθμο κλίμα θα διέπει τον φετινό Σεπτέμβριο για τη δική σας ιδιοσυγκρασία, αγαπητοί Καρκίνοι.

Τώρα θα κατανοήσετε σε όλο του το μεγαλείο, το γιατί το ζώδιό σας συμβολίζεται με τον κάβουρα!

Αν αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, είναι βέβαιο ότι θα αντεπεξέλθετε με άνεση στις ανάγκες αυτής της περιόδου.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γνωρίζετε ότι διαθέτετε εξαίρετους μηχανισμούς αυτοάμυνας. Επίσης, σας είναι απαραίτητο να είστε αυτάρκεις και να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποτραβηχτείτε από όλους και όλα… Να απομονωθείτε στο «καβούκι» σας, για να συντονίζετε και να ξεκαθαρίζετε τις σκέψεις σας!

Όλα αυτά τα στοιχεία σας θα αποδειχθούν ζωτικά εργαλεία για να διανύσετε τον φετινό Σεπτέμβριο. Από τις πρώτες μέρες του θα νιώσετε να είστε λιγότερο συμβατοί με τις διαθέσεις και τις τάσεις των υπολοίπων του περιβάλλοντός σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα θέλετε να περιοριστείτε στον προσωπικό σας κόσμο περισσότερο απ’ όσο συνήθως!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Καρκίνος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Με τις δικές σας πρακτικές, θα καταφέρετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας στο οικιακό αλλά και το εργασιακό περιβάλλον. Όσο πιο συγκεντρωμένοι και άνετα νιώθετε, τόσο καλύτερα θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Θα εστιάσετε σε αυτή την ανάγκη σας, μέχρι να είστε σε θέση να βγείτε στην πολυκοσμία χωρίς να νιώθετε πίεση ή απειλή για την εσωτερική σας αρμονία!

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στη διάρκεια αυτού του μήνα. Μην προβείτε σε δράσεις που μπορεί να έχουν επακόλουθα αργότερα, γιατί δεν θα μπορέσετε να τα χειριστείτε τώρα ούτε θα ωφεληθείτε αν τα αναβάλετε. Σε όσα πρέπει να αποφύγετε, περιλαμβάνεται και η παραμονή σε τοξικές σχέσεις κάθε τύπου… Όσες κι αν είναι οι στιγμές χαλάρωσης που σας προσφέρουν, συνολικά δεν αξίζουν τον κόπο που καταβάλετε για να τις συντηρήσετε!

ζώδια Καρκίνος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

κρυσταλλομαντεία

Είναι πιθανό να δυσκολεύεστε στον τομέα της επικοινωνίας στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου. Όσο ο Ήλιος διαμένει στην Παρθένο, οι ρυθμοί δεν θα συνάδουν με την δική σας ιδιοσυγκρασία και θα σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Όμως σταδιακά θα βρίσκετε την ταχύτητα που σας εξυπηρετεί, ώστε να φτάσετε στο σημείο να εκφράζεστε και να έχετε αποδοτικές αλληλεπιδράσεις!

Από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα σας θεωρούν χαρωπούς και καλοδιάθετους. Μιας και δεν χάνετε ποτέ το κοφτερό σας χιούμορ, η διαύγεια της σκέψης σας θα ενισχύει την ανάγκη σας να είστε η ψυχή της παρέας… Φυσικά, αυτό αφορά τα άτομα του πολύ στενού σας κύκλου που εμπιστεύεστε και έχουν δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου!

tarw-zwdia

ζώδια Καρκίνος Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ο επαγγελματικός τομέας θα κυλήσει με διακυμάνσεις στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Κάποιες μέρες θα έχετε την αίσθηση ότι κατανοείτε την πορεία των θεμάτων σας, άλλες θα νιώθετε ότι τίποτα δεν εξελίσσεται όπως θέλετε. Στην πρώτη περίπτωση, θα βάζετε το κεφάλι κάτω και θα εργάζεστε με όλες σας τις δυνάμεις. Στη δεύτερη περίπτωση, ακόμα και μικρά πράγματα θα σας κάνουν νευρικούς και θα χάνετε τη συγκέντρωσή σας.

Να είστε προσεκτικοί στις στιγμές που θα ταράζεστε, γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να επιφέρει απρόσμενα ξεσπάσματα… Σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να κάψετε πολύτιμες γέφυρες, να θίξετε άλλους ή να γίνετε υπερβολικά επικριτικοί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όταν ανεβαίνει η «θερμοκρασία» σας, είναι να απομακρύνεστε μέχρι να ηρεμήσετε και να καθαρίσει η σκέψη σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065