ζώδια Κριός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

Ο Απρίλιος του 2019 έχει τις προοπτικές να καταστεί μια από τις πολύ ιδιαίτερες περιόδους για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί.

Προβλέπεται να σας φέρει πολλά ενδιαφέροντα και μοναδικά γεγονότα, που θα τα θυμάστε στο μέλλον με ένα γλυκό χαμόγελο!

ζώδια Κριός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Για αυτή την τόσο αίσια ατμόσφαιρα θα φροντίσει ο υποκινητής δράσης του ζωδίου σας, ο Ήλιος. Θα καταλάβει τόσο κυρίαρχη θέση απέναντί σας, που θα παραγκωνίσει αρκετά την επήρεια του κυβερνήτη σας, του Άρη. Αυτό μπορεί να δώσει κάποιες στιγμές την αίσθηση ότι λείπει η δυναμική από όσα συμβαίνουν γύρω σας… Αλλά σύντομα θα κατανοήσετε ότι αυτή είναι η σημαντική σας ευκαιρία: Θα μπορείτε να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που θα είναι κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σας!

zodia-taro-45

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που αφορούν και ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε να τους εξηγείτε εκ των προτέρων τι θα κάνετε και γιατί. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η ιδανική περίοδος για την εξέλιξή σας ως άτομα. Χωρίς να αλλάξει η κοσμοθεωρία σας, θα ενδυναμωθούν τόσο οι προσωπικές σας σχέσεις που δεν θα έχετε πλέον να φοβάστε για τίποτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να σας ωθήσουν να δείτε με κριτική ματιά πράξεις που ήδη έχετε κάνει. Θα έχετε την ικανότητα να βρίσκετε τρόπους να εξελίξετε τους στόχους σας, ακόμα και σε στιγμές που δεν θα σας τις παρέχουν οι συνθήκες. Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει την ανορθωμένη του ψυχολογία. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, επιστρατεύοντας τη διαύγεια, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Εσείς θα έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης, στην πρακτική εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας!

ζώδια Κριός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ζωτικής σημασίας παράγοντας στη διάρκεια του Απριλίου, θα είναι η ευθύνη. Όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα, καλείστε να διαμοιράζετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο. Πρέπει να γίνετε οι ιδεολογικοί και συναισθηματικοί κρίκοι της ομάδας σας, τονώνοντας το ηθικό όλων. Αυτό ισχύει εξίσου για Κριούς που έχουν επιχείρηση ή που εργάζονται με υπαλληλική σχέση. Να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας. Είναι μια καλή περίοδος για να αναζητήσετε επιπλέον συμμάχους, γιατί δεν πρέπει να επαναπαυθείτε στα υφιστάμενα δεδομένα. Θα ανακαλύψετε ότι είναι εύκολο να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που ελλοχεύουν και να αυξήσετε τα έσοδά σας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να αποτελέσει συνέχεια των δράσεων του πρώτου. Το πιο πιθανό είναι να δείτε πολλούς τομείς της ζωής σας να εξελίσσονται με εντελώς απρόβλεπτους τρόπους. Ευτυχώς, αυτό δεν περιλαμβάνει αρνητικά σενάρια… Εκτός αν εσείς οι ίδιοι δείτε τις συγκυρίες με απαισιόδοξη οπτική και αμαυρώσετε τη δυναμική τους! Γι’ αυτό τα άστρα σας προτρέπουν να κοιτάτε προς το μέλλον με χαμόγελο και να προσαρμόζεστε στην εκάστοτε ατμόσφαιρα με θετική διάθεση!

ζώδια Κριός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πιέσει προς την κατεύθυνση βιαστικών κινήσεων αυτή την περίοδο… Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντικειμενικό. Να ξέρετε ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να διεκπεραιώσετε τα πάντα. Γι’ αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποια από αυτά σας αφορούν και πρέπει να αφοσιωθείτε εκεί. Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνετε συνεπείς και επίμονοι, γιατί τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του αν το παραμερίσετε!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι γεμάτο αισθησιακές εμπειρίες, νέες εμπειρίες και ευχάριστες εκπλήξεις: Η ζωή σας θα πάρει τέτοια τροπή και πορεία, που θα νιώθετε σαν να είστε στον παράδεισο! Η μόνη συμβουλή που σας δίνουν τα άστρα για αυτή τη φάση, είναι να ακούτε την καρδιά και το συναίσθημά σας. Να παραμείνετε στενά συνδεδεμένοι με τους δικούς σας ανθρώπους και να γίνετε καλοί ακροατές για τις ανάγκες και τα ζητούμενά τους. Πολλές στιγμές θα νιώσετε να έχετε την εύνοια των καταστάσεων, καθώς κάποιες θα εξελίσσονται αυτόνομα με τον πλέον αποδοτικό τρόπο!

ζώδια Κριός Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή την περίοδο δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, να θυμίζετε στους γύρω σας τις υποσχέσεις και τις ευθύνες τους. Έτσι θα διατηρήσετε την αίσια ροή των εξελίξεων – αλλά και την ηγετική σας θέση στα τεκταινόμενα! Οι τελευταίες μέρες του Απριλίου ενδείκνυνται για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, όπως και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Ενδέχεται να κάνετε και κάποια ταξίδια αναψυχής με τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων. Οι σχέσεις σας θα ενδυναμωθούν τώρα – και οι περιπέτειες που θα βιώσετε θα σας χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia