ζώδια Κριός Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

Με κάπως συντηρητική διάθεση καλείστε να διανύσετε τον τελευταίο μήνα του 2018, αγαπητοί Κριοί.

Αυτό χρειάζεται από πλευράς σας, είναι μετριοπάθεια και σύνεση.

Θα σας βοηθήσει πολύ κάθε προσπάθεια να συντονίσετε τις επιθυμίες σας με τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε γενικές γραμμές, ο Δεκέμβριος έχει την πρόθεση να σας δείξει πώς να εμπιστεύεστε τα αισθήματα και τη διαίσθησή σας περισσότερο απ’ όσο συνηθίζετε. Ο κύριος προστάτης σας ο Ήλιος δεν θα βρίσκεται και στην πιο ευνοϊκή θέση απέναντί σας… Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι αυτή δεν είναι καλή στιγμή για να εστιάσετε στο μέλλον. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα σας επιθεωρεί: Ο πολεμιστής πλανήτης θα απαιτήσει να είστε αποφασιστικοί και να εστιάσετε στις δυνατότητές σας!

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτά σημαίνουν ότι κάποιες καταστάσεις θα φαίνεται να μην εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε. Ωστόσο, αν εσείς νιώθετε ότι όλα θα κυλήσουν αίσια, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε με αναλύσεις και επανειλημμένους ελέγχους. Ο Δεκέμβριος θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερη εποχή για την καθημερινότητά σας, γιατί τελικά ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ σας!

zodia-zwdia-9988

Μπροστά σας ανοίγεται μια πολλά υποσχόμενη διαδρομή, που ζητά μετριοπαθή δυναμισμό και θετική οπτική. Η μόνη περίπτωση να σας προκύψουν σοβαρά προβλήματα, θα αφορά τη δική σας άρνηση να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας ή αν δείξετε υπερβολικό φανατισμό. Δεν υπάρχει λόγος να βουτήξετε στα πολύ βαθιά τώρα, γιατί κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά την πνευματική σας ισορροπία!

ζώδια Κριός Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ο επαγγελματικός και ο οικονομικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί με θετικό πρόσημο για όλους τους Κριούς στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Είναι μια καλή εποχή για να συζητήσετε διεξοδικά τις συμφωνίες σας και να προετοιμάσετε έγγραφα και συμβόλαια. Αν πρόκειται να κάνετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις, η ατμόσφαιρα τις ευνοεί αρκεί να έχει προηγηθεί ώριμη σκέψη!

zwdia-9-zvdia-9

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα αρκεστείτε στο να διαχειριστείτε τα καθήκοντα της καθημερινότητας. Μην παρεκκλίνετε της πορείας σας και μην κοιτάτε τώρα στο μέλλον. Η ανάγκη σας θα είναι να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτονομία, όχι με ανεξαρτησία: Αυτό σημαίνει ότι θα είστε παρόντες στον εργασιακό κύκλο, αλλά δίνοντας έμφαση στη δική σας συνέπεια και βελτίωση!

ζώδια Κριός Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Δεκέμβριο θα έχετε τη δημιουργικότητα και τη διαύγεια να εργαστείτε με όπλο τα δικά σας φόντα. Όσο πιο αποδοτικοί είστε, τόσο το αποτέλεσμα θα σας αποδείξει ότι άξιζε την προσπάθεια. Μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν, έχουν τώρα τη δυναμική να σας αποφέρουν οικονομικές και άλλες επιβραβεύσεις!

dream

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αυτή την περίοδο πρέπει να κινηθείτε με το ακριβώς αντίθετο σκεπτικό: Εσείς πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε να οικοδομήσετε για το μέλλον σας. Παράλληλα, ενδείκνυται να κάνετε ένα μικρό πρακτικό διάλειμμα προκειμένου να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις διανοητικές σας μπαταρίες.

Με το δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στα οικονομικά σας δεδομένα για λίγο, θα είναι συνετό να χειριστείτε εκκρεμότητες. Τα όποια θέματα προκύψουν, δεν έχουν τη δυναμική να σας βγάλουν από την πορεία σας αν δεν τα αμελήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia