ζώδια Κριός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

Καλή Χρονιά σε όλους σας, αγαπητοί Κριοί!

Η αυλαία του 2019 θα ανοίξει με τον ρυθμό που γνωρίζετε τον τελευταίο καιρό.

Αυτό που θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά, είναι το πλανητικό σκηνικό – προς όφελός σας!

zodia-taro-45

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, θα προσεγγίσει τον υποκινητή σας τον Άρη μέσα στον Ιανουάριο. Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσετε να βλέπετε μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Πάντως τίποτα δεν θα σας πιέσει να κάνετε δύσκολες επιλογές σε αυτό το στάδιο, ούτε να πάρετε αποφάσεις για το πεπρωμένο σας!

Ο Άρης έχει τη δυναμική να σας οδηγήσει σε πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Όλα θα είναι θέμα κινήτρου, καθώς θα πορεύεστε με φυσικό και σταθερό ρυθμό. Να ξέρετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να βιαστείτε για τίποτα, μεγαλύτερη σημασία έχει να έχετε επεξεργαστεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Να είστε σε επαγρύπνηση και με ανοικτό μυαλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Το πρώτο δεκαήμερο της καινούργιας χρονιάς, θα είναι η πιο ήρεμη περίοδος για εσάς. Θα αρχίσετε να απολαμβάνετε καρπούς, από τον κόπο που έχετε ήδη καταβάλει. Μπορείτε να περάσετε στο στήσιμο των σχεδίων σας για το μέλλον, τόσο το βραχυπρόθεσμο όσο και το μακροπρόθεσμο.

ζώδια Κριός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στην αρχή του Ιανουαρίου θα σας ωφελήσει να φροντίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Εδώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, μολονότι δεν θα είναι σημαίνουσες. Το βέβαιο είναι ότι θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και θετική ενέργεια. Να ακούτε τις συμβουλές των δικών σας ανθρώπων και να είστε όσο πιο κοντά τους μπορείτε. Αν κάποιες συγκυρίες έχουν απρόβλεπτη εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο, μην θορυβηθείτε. Ο ρυθμός τους θα είναι φυσικός και δεν θα σας ταλαιπωρήσει με υπερβολικές αναλύσεις!

tarw-erwtoskopio

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένονται οι πιο σημαντικές αλλαγές για εσάς. Φροντίστε να διαμοιράσετε την προσοχή σας εξίσου μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Κάποιες ανατροπές στο εργασιακό επίπεδο είναι πιθανές, ακόμα κι αν δεν θα είναι προβλεπόμενες… Γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για τις ευκαιρίες – και να έχετε στοχεύσει στο έπαθλο!

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα νιώσετε να βελτιώνονται οι συνθήκες της αγοράς, να αποκτάτε νέους συμμάχους και να αρχίζετε νέα εγχειρήματα. Κίνητρό σας θα αποτελέσει ο ενθουσιασμός και η διάθεση να αλλάξετε το περιβάλλον σας, γι’ αυτό μην χάσετε την ορμή της κάθε έναρξης. Στήστε γερά θεμέλια, για να μην επιτρέψετε να στον Ερμή να σας βάλει εμπόδια… Αποφύγετε τα ρίσκα και μείνετε στην πορεία σας!

zwdia-zvdia-alex

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα σας βρει ήδη προσαρμοσμένους στις ανάγκες αυτού του κύκλου. Θα έχετε κατανοήσει τις τάσεις και θα φτάσετε στο ζενίθ της παραγωγικότητάς σας. Τώρα μπορείτε να επενδύσετε σε νέα εγχειρήματα που θα αφορούν την οικονομική σας αναβάθμιση. Σε κάθε κίνησή σας, δεν πρέπει να παραμελείτε τον συναισθηματικό τομέα… Τόσο εσείς όσο και οι δικοί σας άνθρωποι θα έχετε ανάγκη από σταθερότητα και συνέπεια!

ζώδια Κριός Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Να ξέρετε ότι τα ζητούμενά σας θα είναι αρμονικά συνδεδεμένα με τις προσδοκίες όλων των πλευρών. Μην πιεστείτε για τίποτα παραπάνω από όσο χρειάζεται, για να μην καταπονήσετε την υγεία και τις αντοχές σας. Θα είναι κρίμα να υλοποιήσετε έναν σημαντικό στόχο και να μην μπορέσετε να το γιορτάσετε επειδή θα είστε άρρωστοι… Από την άλλη πλευρά, αυτές είναι μικρές ανατροπές σε ένα κατά τα άλλα εξαιρετικά αίσιο τοπίο για όλο το 2019!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw