ζώδια Κριός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

aries-michael-durst (1)

ζώδια Ετοιμάστε χώρο συλλογής ευχάριστων εμπειριών, αγαπητοί Κριοί!

Με αυτές τις ευτυχείς διαθέσεις έρχεται ο Ιούνιος για εσάς, για να σας χαρίσει στιγμές που θα σας μείνουν αλησμόνητες.

Δώστε έμφαση στα οικονομικά σας θέματα και τον τομέα των σχέσεων, προβλέπονται αλλαγές που θα σας χρίσουν θριαμβευτές!

zodia-taro-45

Για την αίσια ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη διάρκεια του Ιουνίου, θα φροντίσει ο Ήλιος που αποτελεί τον υποκινητή δράσης του ζωδίου σας. Η κυρίαρχη θέση που θα καταλάβει απέναντί σας, θα μπορέσει σχεδόν να αδρανοποιήσει την επίδραση του Ερμή – που συνήθως υπονομεύει τον δημιουργικό σας οίστρο. Αυτό το κλίμα θα ευνοήσει τους τομείς των χρημάτων και των δεσμών σας, φέρνοντας στο δρόμο σας σημαντικές ευκαιρίες επιτυχίας!

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τους λεπτούς χειρισμούς στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που αφορούν και ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε να τους ενημερώσετε εκ των προτέρων για όσα θα κάνετε και γιατί. Εξίσου στρατηγικά και αμυντικά πρέπει να κινηθείτε και στην επαγγελματική αρένα. Χωρίς να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας, θα ενδυναμωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις και δεν θα έχετε να φοβάστε για τίποτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα περισσότερα από τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας. Δείτε με κριτική ματιά όσα έχετε ήδη επιτύχει και μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει την ανορθωμένη του ψυχολογία. Διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά στις προκλήσεις, με όπλα σας τη διαύγεια, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Να θυμάστε ότι εσείς έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης στην πρακτική εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας!

ζώδια Κριός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στον επαγγελματικό τομέα, καλείστε να διαμοιράζετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο. Πρέπει να γίνετε οι αποδοτικοί και συνδετικοί κρίκοι της ομάδας σας, για να τονώνετε και το ηθικό των άλλων. Αυτό αφορά εξίσου τους Κριούς που έχουν επιχείρηση και όσους εργάζονται με υπαλληλική σχέση. Να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε την ηγεσία. Είναι μια καλή περίοδος για να επιστρατεύσετε επιπλέον συμμάχους, να μην επαναπαυθείτε στις υφιστάμενες δάφνες σας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι πιο σημαντικό για τις επιτυχίες σας στον οικονομικό τομέα. Όσοι Κριοί έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος. Εστιάστε εξίσου στον ανταγωνισμό και τους συμμάχους σας, γιατί η περίοδος ευνοεί τις αιφνίδιες αποφάσεις και τις επιθετικές στρατηγικές! Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πιέσει προς την κατεύθυνση βιαστικών κινήσεων!

ζώδια Κριός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Να ξέρετε ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να διεκπεραιώσετε τα πάντα, γι’ αυτό ξεκαθαρίστε ποια σας αφορούν και εστιάστε εκεί. Το σημαντικό είναι να παραμείνετε συνεπείς και επίμονοι, γιατί τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του. Τα άστρα σας προτρέπουν να κοιτάτε προς το μέλλον με χαμόγελο αυτές τις μέρες. Έχει μεγάλη σημασία να προσαρμόζεστε στην εκάστοτε ατμόσφαιρα με θετική διάθεση!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να σας ωθήσει να δείτε με φρέσκια ματιά τα πιο απλά πράγματα της ζωής: Η πορεία σας θα πάρει τέτοια τροπή, που θα εντοπίσετε λανθασμένες κινήσεις ή αποφάσεις του παρελθόντος αλλά και τον τρόπο να επανορθώσετε. Η συμβουλή που σας δίνουν τα άστρα για αυτές τις μέρες, είναι να ακούτε την καρδιά και το συναίσθημά σας. Να παραμείνετε στενά συνδεδεμένοι με τους δικούς σας ανθρώπους και να γίνετε καλοί ακροατές για τις ανάγκες και τα ζητούμενά τους!

ζώδια Κριός Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι τελευταίες μέρες του Ιουνίου έχουν την προοπτική να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση οι αδέσμευτοι Κριοί. Παράλληλα, να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την καλή φυσική σας κατάσταση. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ταξίδια αναψυχής με τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων. Οι σχέσεις σας θα ενδυναμωθούν τώρα – και οι περιπέτειες που θα βιώσετε θα σας χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65