ζώδια Κριός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Είστε έτοιμοι να βάλετε ένα τέλος σε όλα όσα σας ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες, αγαπητοί Κριοί;

Έχετε τη δυναμική να το βιώσετε τώρα, να προσεγγίσετε τη λήξη αυτής της δύσκολης πορείας. Αυτό που σας αναμένει μέσα στον Μάιο, είναι η συνειδητοποίηση ότι πλέον αρχίζουν τα καινούργια σας ταξίδια!

Μέσα στον Μάιο θα συλλέξετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να διανοίξετε νέα μονοπάτια ζωής. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, με έμπνευση και πολλά μαθήματα που θα σας οδηγήσουν στην αυτογνωσία. Τα περισσότερα προβλήματά σας θα φτάσουν στη λήξη τους, με εντυπωσιακές διαδικασίες: Αυτό σημαίνει ότι κάποια θα επιλυθούν με ελάχιστο κόπο και εξαιρετικά απλές λύσεις, ενώ κάποια άλλα σχεδόν θα «εξατμιστούν» ως διά μαγείας!

zodia-taro-45

Αυτός ο μήνας μπορεί να χαρακτηριστεί πραγματιστικός και υλιστικός. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ουσιαστικά οικονομικά ωφελήματα, σε σημαντικά γεγονότα αλλά και αλλαγές. Η προτροπή των άστρων είναι να μην διακόπτετε την πορεία σας, ακόμα κι αν χρειάζεστε χρόνο να σκεφτείτε κάποιες στιγμές. Παράλληλα, μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να αναμειχθεί και να σας επηρεάσει στη λήψη αποφάσεων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι οι πιο σημαντικές του μήνα. Θα είναι μια φάση μεταβάσεων, γι’ αυτό ενδέχεται να σας φανεί κάπως ασταθής. Επειδή είναι αίσια στιγμή για να προοδεύσετε και να ωριμάσετε, να αδράξετε όλες τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην πορεία σας. Ειδικά όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, καλείστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Οι αδέσμευτοι Κριοί έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε τώρα το ιδανικό ταίρι! Οι δεσμευμένοι Κριοί, μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας έναντι των άλλων και του εαυτού σας!

Σε μια δύσκολη στιγμή, να κοιτάξετε πίσω σας και να δείτε πόση απόσταση έχετε διανύσει. Η κατανόηση και αξιολόγηση της μέχρι τώρα διαδρομής σας, θα αποτελέσει το πιο σημαντικό έναυσμα για να διανοίξετε τις καινούργιες σας προοπτικές!

ζώδια Κριός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να υπάρξει και κάποια αλλαγή σε εργασιακά θέματα, ειδικά για όσους Κριούς εργάζεστε με υπαλληλική σχέση. Μην απορρίψετε προτάσεις να συνάψετε κάποιες επιπλέον συνεργασίες αν αυτές πρόκειται να αυξήσουν το εισόδημά σας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο κινητικό και με περισσότερο ενδιαφέρον. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερα στα επαγγελματικά σας θέματα. Αν το ταίρι σας παραπονεθεί γι’ αυτό, ακούστε τι έχει να πει και φροντίστε να ισορροπήσετε το κλίμα το συντομότερο δυνατόν. Μια ειλικρινής συζήτηση για τους στόχους και τα ζητούμενά σας, θα βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση!

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να αξιοποιήστε αυτό το διάστημα στο έπακρο: Ενδείκνυται να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για μεγάλης κλίμακας συμφωνίες που φαντάζουν πολλά υποσχόμενες. Φαίνεται ότι κάτι θα έχει σημαντική απόδοση σύντομα, και έναντι του ανταγωνισμού. Φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στα λογιστικά και οικονομικά της επιχείρησής σας. Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, πρέπει να διαμορφώσετε ένα κλίμα αγαστής συνεργασίας. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε τους ίδιους στόχους με τους συναδέλφους σας, αρκεί να προσβλέπετε στη γενικότερη αύξηση της απόδοσης. Η δημιουργικότητα και η διάθεση για αρμονία από όλες τις πλευρές, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη φάση!

ζώδια Κριός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι το πιο ισορροπημένο διάστημα του μήνα. Θα σας επιτρέψει να υλοποιήσετε ακόμα και σχέδια που φάνταζαν δύσκολο να πάρουν σάρκα και οστά… Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνετε την αισιοδοξία σας και να μην βιάζεστε. Καλύτερα να αναμένετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κινήσεις, για να αποφύγετε λάθη. Στον οικονομικό τομέα, τα πιο απτά αποτελέσματα θα σας τα αποδώσουν τώρα οι αποφάσεις που λάβετε στη αρχή του μήνα. Μπορεί το κέρδος να μην είναι στο ζενίθ του, ωστόσο θα είναι σημαντικό για να ανορθώσει την αισιοδοξία και την μαχητικότητά σας!

ζώδια Κριός Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, αυτές τις μέρες θα απαλλαγείτε πλήρως από κάθε δυσχέρεια που σας προβλημάτιζε. Προτιμήστε χωρίς δισταγμό τις δραστικές κινήσεις, ώστε να μην μείνουν εκκρεμότητες που θα δυσκολευτείτε να χειριστείτε αργότερα. Αν αμφιβάλετε για κάτι, επιλέξτε την προφανή οδό. Σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, να έχετε πίστη και να θέσετε τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra