ζώδια Κριός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Αγαπητοί Κριοί, είστε έτοιμοι να επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας;

Αυτά τα δυναμικά χαρακτηριστικά σας, θα αποτελέσουν καίρια εργαλεία για να διανύσετε τον φετινό Μάρτιο…
Γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε και ορμήστε εσείς πρώτοι στις προκλήσεις που θα σας προσεγγίσουν!

Ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα διατηρήσει την ηγετική του θέση στο ουράνιο στερέωμα κατά τον πρώτο μήνα της Άνοιξης. Ωστόσο, η ανταγωνιστική θέση που θα λάβει η Έρις, μπορεί να εξασθενίσει τη δυναμική του απέναντί σας… Εδώ θα χρειαστεί ο δυναμισμός σας για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, ειδικά όσο αφορά κάποιες καινούργιες ιδιαίτερες γνωριμίες. Να ξέρετε ότι ο Ήλιος θα παραμείνει πιστός αρωγός σας, παρέχοντας τη ζωτική ενέργεια που θα χρειαστείτε. Έτσι θα επιλύσετε κάθε πρόβλημα με την εμφάνισή του, όσο δυσχερές κι αν φαντάζει!

zodia-taro-45

Αγαπητοί Κριοί, θα θυμάστε ποια είναι τα δυνατά σας όπλα: Ο σχεδιασμός και η αέναη ικανότητά σας να προχωράτε μπροστά. Να κάνετε αλλαγές στην στρατηγική σας όπου χρειάζεται και να διατηρείτε την θετική οπτική σας. Κοιτάξτε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με γνώση ότι πάντα έχετε λόγους να χαμογελάτε ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες μέρες. Είστε έτοιμοι και ικανοί για τα πάντα: Η ευγενής φύση σας θα απογειωθεί μέσα στον Μάρτιο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Κριός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Κατά τις πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου, ενδέχεται να νιώθετε σαν κάποιος να σας παρακολουθεί… Και σε κάποιες περιπτώσεις, η αίσθησή σας θα είναι σωστή. Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι δράσεις σας έχουν τραβήξει την προσοχή ανθρώπων με ισχύ. Αναζητήστε μέσα σε αυτούς τα δυναμικά άτομα, που βρίσκουν κίνητρα μέσα στις πράξεις και όχι στα λόγια. Να δώσετε προβάδισμα στη ζωή σας στους πιο λακωνικούς ανθρώπους. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακοί, ωστόσο θα αποτελέσουν τις πιο σημαντικές επαφές σας!

Αυτή την περίοδο μην χαραμίσετε την ενέργειά σας στην προσπάθεια να καταλάβετε τους άλλους ή να στηριχτείτε σε αυτούς. Τα άστρα θα σας αποδείξουν ότι θα είναι φρούδες απόπειρες, μόνο εικασίες μπορείτε να κάνετε. Φροντίστε να παραμείνετε σε επαγρύπνηση, να κινήστε με τους οικείους σας ρυθμούς και να μην υποτάσσεστε σε συγκυρίες ή τις θέσεις άλλων!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να υπάρξουν σημαίνουσες αλλαγές στη ζωή σας. Θα κεντρίσετε μια αλυσίδα γεγονότων, που θα σας οδηγήσουν στα αποτελέσματα που αποζητάτε. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να ακούτε τις απόψεις ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος, αλλά να μην τους εμπλέκετε στα πάντα. Να αποφεύγετε κάθε είδους προστριβή: Αν δεν ξέρετε πώς να επιλύσετε κάποια διαφωνία, επιλέξτε συνειδητά να απομακρυνθείτε!

ζώδια Κριός Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μην στηριχτείτε σε άλλους αυτή την περίοδο, έχετε τα φόντα να βρίσκετε λύσεις και μόνοι σας. Ακόμα κι αν δεν είναι οι πιο ενδεδειγμένες, εσάς θα σας οδηγούν προς τον επιθυμητό στόχο. Όσοι Κριοί έχετε δική σας επιχείρηση, μην επιτρέψετε στον ανταγωνισμό να σας καταβάλει. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να καταβάλετε τον διπλό κόπο για να λάβετε αυτά που θέλετε. Όσο αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, φροντίστε να κάνετε εσείς εκπλήξεις στους ανθρώπους που κάνετε και σας κάνουν ευτυχισμένους. Μια επιπλέον προτροπή από τα άστρα: Μην αποζητάτε πολλά ως αντάλλαγμα!

zwdia-3-zodia

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι η πιο ασταθής περίοδος του μήνα. Αν και γενικότερα δεν διαβλέπονται μοναχικές φάσεις για εσάς αυτή τη χρονιά, αυτές τις μέρες μπορεί να αρκεστείτε στον εαυτό σας. Ίσως κάποιοι «κανόνες» να αρθούν, γι’ αυτό πρέπει να επιστρατεύσετε όλη την ελαστικότητά σας!

Σε περιπτώσεις διαφωνίας με την όποια ηγεσία, να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας μόνο αν είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτές. Μην προσπαθήσετε να αναδειχθείτε έναντι άλλων στη διάρκεια σημαντικών διαπραγματεύσεων, αντιθέτως φροντίστε να είστε ταπεινοί. Προτιμήστε τη λογική σε κάθε επαγγελματική δράση σας.

Αυτή την περίοδο αφιερώστε επιπλέον χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας. Να είστε προσεκτικοί στην αρένα της αγάπης αλλά χωρίς να περιορίζεστε. Όσοι Κριοί είστε αθλητές, τώρα θα σημειώσετε τις περισσότερες επιτυχίες της χρονιάς. Να θυμάστε κάτι καίριο: Εσείς θέτετε στον εαυτό σας τα πιο αυστηρά κριτήρια!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra