ζώδια Κριός Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

Ο φετινός Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας με ιδιαίτερη δυναμική για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί.

Όποια κι αν είναι τα σχέδια και τα όνειρά σας, ένα είναι το σημείο που πρέπει να θέσετε ως προτεραιότητα…

Πρέπει να ξεκουράζεστε, είτε μέσω αποδράσεων είτε με συχνά διαλείμματα στην καθημερινότητά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν και πρόκειται για τον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου, η εντολή των άστρων είναι ρητή: Κάντε διακοπές, για όσο μεγαλύτερη χρονική περίοδο μπορείτε. Όση περισσότερη ενέργεια σωρεύσετε, τόσο περισσότερο απόθεμα για έχετε για να διανύσετε ακόμα και έναν χρόνο σκληρής δουλειάς!

Είναι δεδομένο ότι ελάχιστοι θα έχετε το περιθώριο να υπακούσετε σ’ αυτή τη συμβουλή. Η ρεαλιστική καθημερινότητα δεν επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες! Εναλλακτικά, δεν πρέπει να αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις και να φορτώνεστε με καθήκοντα. Επιλέξτε να ξεκουράζεστε με τακτικά διαλείμματα στη διάρκεια της ημέρας. Αν δεν έχετε αυτό το περιθώριο, να επιστρέφετε στο σπίτι μετά τη δουλειά για να χαλαρώνετε και να κοιμάστε όσο μπορείτε περισσότερο!

taro-zodia-76

Ο Νοέμβριος θα είναι αίσιος για την οικονομική και την προσωπική σας πρόοδο. Μην αποθαρρυνθείτε αν κάποια πράγματα δεν κυλήσουν όπως περιμένατε. Ευθύνη γι’ αυτό θα φέρει ο Ήλιος, που θα είναι αρνητικός απέναντί σας και θα εξαντλεί τα ενεργειακά σας αποθέματα. Αν δεν είστε προσεκτικοί και επιμελείς με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, θα δυσκολευτείτε στην προώθηση των σχεδίων σας και στον επικοινωνιακό τομέα.

Καίριο εργαλείο για να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, θα καταστεί η ικανότητά σας να κάνετε σωστές επιλογές. Να ακούτε το ένστικτό σας, να σέβεστε το συναίσθημά σας και να αποφεύγετε κάθε αχρείαστη πίεση. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για τη συνταγή της επιτυχίας σας σε αυτή τη φάση!

ζώδια Κριός Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Στην οικονομική και επαγγελματική αρένα, αρκεί να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Οι πιθανότητες να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε αυτούς τους τομείς είναι ελάχιστες. Χωρίς να έχετε μπροστά σας την πιο ιδανική φάση της ζωής σας, η τύχη που διέπει γενικότερα την ιδιοσυγκρασία σας θα είναι παρούσα και τώρα.

zodia-zvdia-75

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στο Νοέμβριο πρέπει να επιστρατεύσετε το ορθό σας κριτήριο. Θα υπάρξουν πολλές επιλογές, που δεν θα είναι όλες όσο αποδοτικές φαντάζουν αρχικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, να ζητήσετε τη βοήθεια ατόμων του φιλικού σας κύκλου. Μην απευθυνθείτε σε συνεργάτες, προτιμήστε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο!

ζώδια Κριός Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Η συμβολή όσων έχει δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους στο χρόνο, αφορά τη διαυγή τους οπτική για τα πράγματα αλλά και τη συναισθηματική τους υποστήριξη. Να ακούτε όσα έχουν να σας πουν και να τα επεξεργάζεστε σε συνδυασμό με τη γνώση σας. Έτσι θα καταλήγετε στην τελική απόφαση, που θα είναι απόλυτα δική σας και δεν θα μπορείτε να επιρρίψετε ευθύνες σε κανέναν!

zwdia-3-zodia

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα είναι βέβαιο ότι θα ανταμοιφθείτε για την καλή σας δουλειά. Η επιβράβευση θα είναι ανάλογη με την επιτυχία που έχετε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό δεν βλάπτει να επιλέξετε κάποια δύσκολα εγχειρήματα… Θα έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε αυτή την υπέρβαση από την αρχή του μήνα, ώστε να γίνει πιο εύκολη η πορεία σας στη συνέχεια!

ζώδια Κριός Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στο Νοέμβριο δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή σας από τον στόχο. Να μην ξεχνάτε ότι πολλοί από τους συναδέλφους σας θα είναι προκατειλημμένοι απέναντί σας, εξαιτίας της προόδου σας. Εσείς να κινήστε γρήγορα και αποφασιστικά, με ευγένεια και «ενθάρρυνση» έναντι των χαμένων… Ποτέ δεν αποκλείεται κάποιοι να το ξανασκεφτούν – και να επιλέξουν να ταχθούν στο πλευρό σας ως πιστοί σύμμαχοι με καίριο ρόλο στην επιτυχία σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA