ζώδια Κριός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

ζώδια Αγαπητοί Κριοί, γιατί να τρέχετε όταν μπορείτε να περπατάτε; Και γιατί να περπατάτε, όταν μπορείτε να «σέρνεστε»!

Ο φετινός Οκτώβριος σας προσεγγίζει με μια πολύ σημαντική πρόθεση, για όλους τους τομείς της ζωής σας…

Η ταχύτητα και η σπατάλη του χρόνου και της ενέργειάς σας, δεν αποτελεί παράγοντα επιτυχίας τώρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ανοίξτε την αυλαία του φετινού Οκτωβρίου με το σκεπτικό ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός! Αφιερώστε ουσιαστικό χρόνο για να μυρίσετε τα λουλούδια γύρω σας, τη θαλασσινή αύρα ή το υγρό χορτάρι του δάσους. Όλα αυτά που προσπερνάτε στην καθημερινότητά σας, χωρίς να τους δίνετε ποτέ σημασία!

Αγαπητοί Κριοί, πάρτε βαθιές ανάσες. Εισπνεύστε και εκπνεύστε με ένταση και ρυθμό. Χαλαρώστε, μειώστε τους παλμούς σας… Και επαναλάβετε, ξανά και ξανά. Στο μεταξύ, στρέψτε το βλέμμα σας στον ουρανό. Αλήθεια, σαν τι σας μοιάζουν τα σχήματα που δημιουργούν τα σύννεφα;

taro-zodia-76

ζώδια Κριός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στρέψτε την ορμή και την ενέργειά σας στον περιβάλλοντα χώρο γύρω στις 7 Οκτωβρίου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια – κι εσείς μπορείτε να προσφέρετε πολλά σε εθελοντικό επίπεδο. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα για κάθε τέτοια δράση, το κάρμα σας θα πάρει πολλούς επιπλέον θετικούς πόντους!

Οι εξαιρετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας, τονώνουν την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σας. Φροντίστε να το γιορτάσετε και να το χαρείτε γύρω στις 12 του μήνα, με τους συνεργάτες σας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αρχίζετε πλέον να συνειδητοποιείτε στην πράξη, πόση σημασία έχουν στη ζωή αυτές οι μικρές μαγικές στιγμές. Τις μέρες μέχρι τις 16 του μήνα, δώστε περισσότερη προσοχή και σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα σας δώσει μεγάλη χαρά η διεκπεραίωσή τους!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Από τις 23 Οκτωβρίου και μετά, θα νιώθετε σαν να έχουν ανοίξει τα ουράνια και να σας ακούν; Θα δείτε να πραγματώνονται οι επιθυμίες σας και να λαμβάνετε όλα όσα λαχταράτε! Φυσικά, αυτό δεν γίνεται αναίτια: Είναι γεγονός ότι έχετε καταβάλλει στο παρελθόν τον κόπο που χρειαζόταν για να φτάσετε ως εδώ. Και αφού δεν φοβηθήκατε να σηκώσετε τα μανίκια, ανταμείβεστε αναλόγως!

ζώδια Κριός Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Κάποια καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας με κάποιο τρόπο, όσο ο μήνας προχωρά προς το τέλος του. Υποδεχθείτε τα με ανοικτές αγκάλες, γιατί θα παίξουν κάποιον σημαντικό και αίσιο ρόλο στις εξελίξεις που έπονται. Πριν ο Οκτώβριος ρίξει αυλαία, είστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά να κατακτήσετε καινούργιες κορυφές!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66