ζώδια κριός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-krios

Αγαπητοί Κριοί, ο Σεπτέμβριος του 2018 προβλέπεται να είναι η χρονική στιγμή που αναμένετε εδώ και πολύ καιρό!

Αυτό που θα τον χαρακτηρίσει, θα είναι οι πολλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να λειτουργήσετε με τις μηχανές σας στο φουλ…

Όλες οι πτυχές της ζωής σας έχουν τα εχέγγυα να απογειωθούν, αρκεί να ακολουθήσετε τις συμβουλές των άστρων για τις πρακτικές που πρέπει εφαρμόσετε!

zodia-taro-45

Αγαπητοί Κριοί, είστε το πρώτο ζώδιο της Φωτιάς στην οικογένεια αυτού του στοιχείου. Αν ως τώρα νιώθατε κάπως «δεμένοι» και εμποδισμένοι να κινηθείτε, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας απαλλάξει από αυτά τα συναισθήματα… Ακόμα κι αν θεωρήσετε κάτι άλλο, στην πραγματικότητα κάθε συγκυρία θα σας παρέχει ευκαιρίες και θα σας ανοίγει καινούργιες πόρτες στο μέλλον!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μειώσετε την ταχύτητά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βάλετε για λίγο στην άκρη τις φιλοδοξίες σας στο σύνολό τους. Αυτό θα το κάνετε με γνώμονα δύο βασικά στοιχεία αυτής της περιόδου: ότι αυτή θα είναι μια προσωρινή κατάσταση και ότι θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

ζώδια κριός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Είναι γεγονός ότι η ιδιοσυγκρασία σας θα δυσκολευτεί να κατανοήσει αυτές τις συμβουλές του σύμπαντος, γιατί δεν συνάδουν με την προσωπικότητά σας. Ωστόσο, στο πλάι σας θα σταθούν η Έρις και ο Άρης, δημιουργώντας τον πιο δυναμικό συνδυασμό για να αποκρούσουν κάθε αρνητική επιρροή πάνω σας!

Μέσα στον Σεπτέμβριο δεν πρέπει να εμπλακείτε σε κανενός είδους διαφωνίες ή συγκρούσεις. Αν συναντήσετε εμπόδια στον δρόμο σας, καλείστε να τα παρακάμψετε αντί να προσπαθήσετε να περάσετε από πάνω τους. Ακόμα κι αν χάσετε λίγο χρόνο, κατ’ ακρίβεια θα έχετε προστατεύσει τον εαυτό σας από αχρείαστες πιέσεις ή/και ζημίες. Η έννοια του χρόνου θα λειτουργήσει προς όφελός σας έτσι κι αλλιώς τώρα, αρκεί να μην είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε γενικές γραμμές, το πιο δυνατό μάθημα που θα πάρετε μέσα στον Σεπτέμβριο είναι να είστε υπομονετικοί. Είναι προτιμητέο να χάσετε μια ευκαιρία που θα σας έδινε προσωρινή ικανοποίηση, αν επρόκειτο να καταλήξει σε απόλυτο φιάσκο. Εναπόκειται σε εσάς να κρίνετε για πόσο θα ακολουθείτε όσα θα σας διδάξει αυτή η εποχή. Ωστόσο, αν δεν μπορείτε επί του παρόντος να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, η επιλογή σας είναι να γίνετε πιο ελαστικοί και δεκτικοί!

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας σας θα κυλήσει με σταθερότητα και ηρεμία στη διάρκεια αυτού του μήνα. Δεν είναι η στιγμή κατάλληλη για να προγραμματίσετε μεγάλες αλλαγές ούτε να αναθεωρήσετε τις στρατηγικές σας, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε υπαλληλικό επίπεδο!

ζώδια κριός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική επιχείρηση, προτιμήστε να ακολουθήσετε πρακτικές άμυνας αντί για επίθεσης. Αρκεστείτε να αντιδράτε σε όσα συμβαίνουν και να μην αφήνετε εκκρεμότητες, χωρίς να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Αν δεν αναβάλετε προς το παρόν κάθε νέο εγχείρημα, το πιο πιθανό είναι να σπαταλήσετε τον χρόνο και τις πηγές σας… Το αποτέλεσμα θα είναι να μειώσετε κατά πολύ τα οφέλη που θα είχατε σε αντίθετη περίπτωση!

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα είναι συνετό για εσάς να αναθέσετε σε άλλους κάποιες επίπονες διεργασίες. Για παράδειγμα, αν χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνετε μια απόλυση τώρα, μην την ανακοινώσετε εσείς. Το ίδιο ισχύει για κάθε διακοπή που μπορεί να προκύψει και είναι αναπόφευκτη.

ζώδια κριός Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-66

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Σεπτέμβριο πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία σε όσα λένε όλοι οι άλλοι. Δεν είναι απαραίτητο να τα λένε σε εσάς προσωπικά, το απαραίτητο είναι να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας και να είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας… Δεν είναι καλή αυτή η περίοδος για να μείνετε άνεργοι!

Οι προϊστάμενοί σας έχουν διαμορφωμένη άποψη για τις ικανότητές σας, που δεν θα αλλάξει στη διάρκεια του μήνα. Δεν διαβλέπονται αλλαγές στο πόστο που έχετε, γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς και μόνο αν θα διαθέσετε τις αντοχές σας για να κάνετε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Καλύτερο θα είναι να αξιοποιήσετε τον Σεπτέμβριο γι’ αυτό που είναι: ένας προπαρασκευαστικός μήνας, για εξαιρετικά αίσιες εξελίξεις στο μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768