ζώδια Κριός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

ζώδια Ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι ένας μήνας με ιδιαίτερη δυναμική για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί!

Όποια κι αν είναι τα σχέδια και τα όνειρά σας, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να θέσετε ως προτεραιότητα: Πρέπει να είστε έτοιμοι να καταβάλετε τον κόπο που θα χρειαστεί.

Πρέπει να είστε ελαστικοί, για να καταφέρετε να επιφέρετε και να διατηρήσετε ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι εναλλαγές στα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι το στοιχείο που θα επικρατήσει μέσα στον Σεπτέμβριο. Η αυλαία του θα ανοίξει με το στοιχείο της Γης στην ηγεσία, που θα μεταφερθεί αργότερα στο στοιχείο του Αέρα. Άρα αρχικά θα απαιτηθεί από εσάς προσήλωση και σκληρή δουλειά… Και όταν μετά ο Αέρας θα σας κατακλύσει με ώθηση, ίσως να μην ξέρετε τι να την κάνετε!

Είναι δεδομένο ότι δεν φοβάστε τη δουλειά, γι’ αυτό αναζητήστε τομείς που μπορείτε να αξιοποιήσετε την επιπλέον ενέργεια. Επίσης, δεν πρέπει να αναλαμβάνετε υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν είναι δικά σας. Φροντίστε να κάνετε τακτικά διαλείμματα στη διάρκεια της ημέρας. Αν δεν έχετε αυτό το περιθώριο, να επιστρέφετε στο σπίτι μετά τη δουλειά για να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε περισσότερο!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Κριός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Σεπτέμβριος θα είναι αίσιος μήνας για την οικονομική και την προσωπική σας πρόοδο. Αυτό που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να είστε συνετοί με τις δαπάνες σας και να μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην αποθαρρυνθείτε αν κάποια πράγματα δεν κυλήσουν αμέσως όπως περιμένετε, χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τη δυναμική τους!

Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Υπάρχει μια πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες – ωστόσο δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Να θυμάστε ότι αυτή δεν θα είναι και η πιο ιδανική φάση της ζωής σας… Ωστόσο, δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει τελείως η τύχη, που διέπει γενικότερα την ιδιοσυγκρασία σας!

xartomanteia

Καίριο εργαλείο για να αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις της περιόδου, είναι η ικανότητά σας να κάνετε σωστές επιλογές. Γι’ αυτό καλείστε να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο ένστικτό σας, να σέβεστε το συναίσθημά σας και να αποφεύγετε κάθε αχρείαστη πίεση. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά για τη συνταγή της επιτυχίας σας σε αυτή τη φάση!

ζώδια Κριός Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια του μήνα θα σας δοθούν πολλές επιλογές, αν και δεν θα είναι όλες όσο αποδοτικές φαντάζουν αρχικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, να ζητήσετε τη βοήθεια ατόμων του φιλικού σας κύκλου. Η συμβολή τους έγκειται στη διαυγή οπτική τους για τα πράγματα – αλλά και τη συναισθηματική τους υποστήριξη. Να ακούτε όσα έχουν να σας πουν και να τα επεξεργάζεστε, σε συνδυασμό με τη γνώση σας. Έτσι θα καταλήγετε στην τελική απόφαση, που θα είναι απόλυτα δική σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia