ζώδια Λέων Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

Είστε διατεθημένοι να κυνηγήσετε κάθε ευκαιρία και προοπτική που θα προσεγγίσει την πορεία σας, αγαπητοί Λέοντες;

Αυτό θα σας προκαλέσει να κάνετε ο Απρίλιος, που ανοίγει την αυλαία του με εξαιρετικά αίσιο πρόσημο. Το μόνο που σας ζητά ως αντάλλαγμα, είναι να είστε ειλικρινείς και αυθεντικοί!

ζώδια Λέων Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα καταλάβει την πλέον κυρίαρχη θέση στο ουράνιο στερέωμα, καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα συμπράξει μαζί του ο Πλούτων. Αυτό το γεγονός θα φέρει εσάς μπροστά στις πιο απίστευτες και απρόβλεπτες καταστάσεις… Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να παραμείνετε ο εαυτό σας και να κινηθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια: Μην προσπαθήσετε να παίξετε σε «δύο ταμπλό» και μην σας παρασύρουν οι πιθανοί προβοκάτορες!

zodia-taro-45

Επιστρατεύστε τη γενναιοδωρία και την αυθεντικότητά σας. Μην διστάσετε να αναλάβετε ηγετικούς ρόλους αν το κρίνετε αντικειμενικά απαραίτητο. Να είστε ουδέτεροι στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς κάποιες στιγμές θα χρειαστείτε την στήριξη συμμάχων. Δεν αποκλείεται αυτό να αποτελέσει μια κοινωνική δοκιμασία… Αν την περάσετε, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε οικονομικά οφέλη. Το ταίρι σας θα είναι περισσότερο αισθησιακό και τρυφερό στη διάρκεια του Απριλίου, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσετε. Αλλά οι αδέσμευτοι Λέοντες δεν πρέπει να βιαστούν να αλλάξουν τα δεδομένα τους. Αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν αυτόνομα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Απριλίου προβλέπεται να είναι απίστευτα δυναμικές, ακόμα και για τα δικά σας δραστήρια δεδομένα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην εμπλέκεστε ή συμμετέχετε στα πάντα. Θα σας ωφελήσει περισσότερο να μένετε μόνοι σας κάποιες στιγμές: Πρέπει να σταθμίζετε τα συναισθήματα που σας δημιουργεί κάθε κατάσταση. Ωστόσο, να είστε συνεχώς παρόντες στη δράση και την κοινωνικοποίηση και να αναζητάτε τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε αλλαγές αυτή την περίοδο. Ειδικά όσο αφορά το σπιτικό σας, να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο το θερμό κλίμα που θα επικρατεί. Δώστε χρόνο και τρυφερότητα στους δικούς σας ανθρώπους και να εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας!

ζώδια Λέων Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να σκεφτείτε τις εναλλακτικές σας, αν σας ενδιαφέρει να αλλάξετε επαγγελματική απασχόληση. Οι παρορμητικές αποφάσεις προβλέπεται να έχουν αίσια αποτελέσματα: Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να υλοποιήσετε ακόμη και μεγαλεπήβολα σχέδια, ενώ είναι βέβαιο ότι θα αυξηθούν τα εισοδήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλετε πλέον όσα λαχταράτε. Να καταβάλετε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να προχωρήστε!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου δεν προβλέπεται να είναι λιγότερο δυναμικό από το πρώτο. Θα συνεχίσετε να χαράσσετε τις δικές σας καινούργιες πορείας και θα αποζητάτε περισσότερο τη συντροφιά παρά τη μοναξιά. Να ξέρετε ότι τα επαγγελματικά σας θα παραγκωνιστούν κάπως, καθώς θα ασχοληθείτε με κάποιες ανέλπιστα ευχάριστες γνωριμίες! Αυτή είναι μια περίοδος που θα έρθετε ξανά σε επαφή με άτομα από το παρελθόν σας. Κάποιοι παιδικοί φίλοι θα έχουν αλλάξει τόσο, που θα δυσκολευτείτε να τους αναγνωρίσετε!

ζώδια Λέων Απρίλιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αναζητήστε περισσότερη ανθρώπινη επαφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή του τηλεφώνου, ακόμα και με ομαδικές συναθροίσεις. Αυτή είναι μια ανάπαυλα που σας χαρίζει το σύμπαν, προκειμένου να απολαύσετε την ευχάριστη και πιο ανέμελη πλευρά της ζωής. Παράλληλα, είναι ένας τρόπος να διευρύνετε τον κύκλο σας για να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Δεν έχει σημασία αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή υπάλληλοι: Πρέπει να ακουστούν οι απόψεις σας – αλλά να μην αποκαλύπτετε όλα τα σχέδιά σας. Να είστε σε επαγρύπνηση και συνεχή επαφή με όσα τεκταίνονται στο εργασιακό περιβάλλον!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου προβλέπεται να είναι ένας σημαντικός συνδυασμός του κλίματος των προηγούμενων 20 ημερών! Τα επαγγελματικά θέματα θα μπουν ξανά στην καθημερινότητά σας, με καίριο ρόλο αλλά όχι με τον πρωταγωνιστικό. Αυτές τις μέρες καλείστε να κάνετε περισσότερες «καταθέσεις» στον τομέα της προσωπικής σας ζωής. Φροντίστε να εξωτερικεύετε με λόγια και πράξεις τα συναισθήματά σας στους δικούς σας ανθρώπους, να δείχνετε την αγάπη και την εκτίμησή σας… Η ανταπόδοση της ευγένειάς σας, θα εγείρει φιλικά αλλά και ρομαντικά συναισθήματα – ακόμα κι από εκεί που δεν το περιμένετε!

Όσοι Λέοντες είστε αδέσμευτοι, καλείστε να αλλάξετε απόψεις για κάποιους τομείς της ρομαντικής αρένας. Για παράδειγμα, πρέπει να πάψετε να αναζητάτε απώτερα κίνητρα σε κάθε προσέγγιση που σας γίνετε. Θα νιώσετε πιο χαρούμενοι και θα απολαμβάνετε περισσότερο την καθημερινότητα. Όσοι Λέοντες είστε ήδη δεσμευμένοι, θα είστε έτοιμοι για να κάνετε κάποιες αλλαγές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα: Αυτές μπορεί να εκτείνονται από μια συμβίωση μέχρι και έναν γάμο! Η περίοδος ευνοεί τέτοιες συμπράξεις, γιατί θα σας ανοίξουν πιο παραγωγικά και δυναμικά μονοπάτια ζωής. Σε γενικές γραμμές, ο Απρίλιος σας καλεί να προτιμήσετε την απλότητα και την εξωστρέφεια. Θα δείτε ότι θα πετύχετε πολύ περισσότερα με την αυθεντικότητα και την σύνεσή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75