ζώδια Λέων Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

Ένας σχετικά μετριοπαθής μήνας αναμένεται να είναι ο Δεκέμβριος για εσάς, αγαπητοί Λέοντες.

Χωρίς να υποκρύπτει συνταρακτικά γεγονότα ή ανατροπές, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τον δυναμισμό και την συνετή σας σκέψη.

Αν εστιάσετε στην επίλυση των προβλημάτων που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα δείτε τα όνειρά σας να προχωρούν με καλύτερες προοπτικές για επιτυχίες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο τελευταίος μήνας της τρέχουσας χρονιάς θα κυλήσει χωρίς να σας θέσει ισχυρούς αντιπάλους από πλανητικής πλευράς. Να ξέρετε ότι ο βασικός σας προστάτης ο Ήλιος, δεν θα βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση απέναντί σας τώρα. Από την άλλη πλευρά, ανέλπιστη στήριξη θα σας παράσχει ο Άρης, σε σημείο να εξουδετερώσει κάθε αρνητική επήρεια από τον Ήλιο!

Ο Δεκέμβριος έχει κάθε καλή πρόθεση να προωθήσει την εξελικτική σας πορεία, αν επιτρέψετε συνειδητά στον εαυτό σας να αποδεχθεί την αλλαγή. Ως ένα σημείο θα είναι μια περίοδος που θα σας δοκιμάσει, καθώς θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε καινούργιες συνθήκες. Είναι γεγονός ότι οι Λέοντες δεν διέπεστε από συντηρητισμό, γι’ αυτό είστε δεκτικοί σε νέες εμπειρίες!

taro-zodia-76

Στη διάρκεια αυτού του μήνα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την συνέπειά σας. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, είναι να μην χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των αντιδράσεών σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας παρασύρουν επιθετικά συναισθήματα, που ίσως σας κατακλύσουν προκλητικά κάποιες στιγμές.

ζώδια Λέων Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Είναι καίριας σημασίας να φροντίσετε πρώτα να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας με κάθε κόστος… Και μετά να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον και τις επερχόμενες προοπτικές σας. Να θυμάστε ότι αν δεν υπάρχουν στιβαρά θεμέλια, ούτε το πιο εντυπωσιακό οικοδόμημα δεν μπορεί να σταθεί όρθιο για καιρό. Η λογική λέει ότι οι σαθρές βάσεις είναι αυτές που ροκανίζουν εκ των έσω την κάθε προσπάθεια τελικά, όσο φιλότιμη κι αν είναι!

taro-6-9

Η επαγγελματική και οικονομική αρένα αναμένεται να κυλήσει με ανάλογη μετριοπάθεια και σταθερότητα μέσα στον Δεκέμβριο. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να αξιοποιήσετε την ηρεμία, προκειμένου να καταστρώσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον. Θα αγγίξετε τα μεταίχμια που έχετε ήδη προγραμματίσει και εξελίξει, αυτά για τα οποία έχετε κοπιάσει.

ζώδια Λέων Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτή η εποχή του χρόνου δεν ευνοεί την ταυτόχρονη ενασχόλησή σας με διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, κανείς δεν θα σας κατακρίνει αν κάνετε λάθη, γιατί κάθε λάθος θα αποτελέσει μάθημα για την προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση. Με τις πλανητικές επιρροές σας μέσα στον Δεκέμβριο, ακόμα και το πιο ανεπιθύμητο αποτέλεσμα θα έχει θετικά στοιχεία για εσάς: Θα σας επιτρέπει κάθε φορά να επανέρχεστε στην πορεία που έχετε χαράξει!

zwdia-9-zvdia-9

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα κληθείτε να χειριστείτε μόνο κάποιες τεχνικές εκκρεμότητες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κανείς δεν θα εμπλακεί στην πορεία σας για την επιτυχία, ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί να βάλει εμπόδια στον δρόμο σας. Όσες διαφωνίες κι αν προκύψουν αυτή την περίοδο, δεν έχουν τη δυναμική θα αποτελέσουν πρόβλημα. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας αποφασιστικότητα… Από την κατάκτηση της γνώσης, ότι ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε και γιατί το κάνετε!

Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, πρέπει να κινηθείτε εντελώς αντίθετα μέσα στον Δεκέμβριο! Είναι βέβαιο ότι θα έχετε πολλά να κάνετε και οι προοπτικές που θα σας ανοιχτούν θα είναι πολλά υποσχόμενες. Οι πιθανότητες να σας προταθεί μια καινούργια θέση είναι πολλές: Αρκεί να έχετε οργανώσει εκ των προτέρων την πορεία σας και να έχετε καταλήξει στις διεκδικήσεις σας. Η ιδεώδης επιλογή για εσάς, θα είναι αυτή που θα έχετε απόλυτα σχεδιασμένη από πριν, ώστε τώρα απλά να υλοποιήσετε όλο το πρόγραμμά σας!

ζώδια Λέων Δεκέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Το μόνο λάθος που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να τεμπελιάσετε. Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να κάνετε όσα κάνουν όλοι οι άλλοι, πιο γρήγορα και με πιο αποδοτικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι και ο λόγος που η οκνηρία θα καταστεί ο μεγαλύτερος και ο χειρότερος αντίπαλός σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia