ζώδια Λέων Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

Καλή Χρονιά σε όλους, αγαπητοί Λέοντες!

Είστε έτοιμοι να αδράξετε ευκαιρίες και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας;

Αυτό θα είναι το δώρο του Ιανουαρίου για εσάς, με έμφαση στον τομέα της καριέρας και των προσωπικών επιτευγμάτων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο κυβερνήτης ο Ήλιος θα καταλάβει κυρίαρχη θέση στο πλανητικό σκηνικό, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019. Η συνάντησή του με τον Ουρανό μέσα στον Ιανουάριο, μπορεί να καταστείλει κάπως τον δημιουργικό σας παρορμητισμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε αρνητικές συνέπειες από αυτό. Θα είστε απόλυτα αποδοτικοί στη διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεών σας… Όχι μόνο των συνηθισμένων, αλλά και όσων προκύψουν από τις περιστάσεις!

Τα άστρα σας συστήνουν να μην ξεχάσετε ένα σημαντικό σας χάρισμα: Την ικανότητά σας να λειτουργήσετε σε κάθε ομαδικό παιχνίδι. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε πάντα ηγετικό πόστο, ενδείκνυται ενίοτε να αρκείστε στη δεύτερη θέση… Έτσι θα έχετε μεγαλύτερο περιθώριο να συνδυάσετε τις συγκυρίες με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες!

zodia-zwdia-9988

Το πρώτο δεκαήμερο του 2019 θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερα ενθουσιώδης περίοδος, εξαιτίας των δυναμικών γεγονότων που θα βιώσετε. Να είστε προετοιμασμένοι, ακόμα και για την περίπτωση να προκύψει μια πληθώρα θεμάτων ταυτόχρονα. Εσείς δεν είστε υποχρεωμένοι να αντιδράσετε άμεσα σε όλα. Θέστε προτεραιότητες αλλά και προτιμήσεις. Είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα γεγονότα δεν θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Γι’ αυτό τις πρώτες μέρες του μήνα να περάσετε παραπάνω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

ζώδια Λέων Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Ιανουάριο θα είστε από τους λίγους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, που το κέρδος των εξελίξεων δεν θα είναι μόνο υλικό αλλά και πνευματικό. Είναι καίριας σημασίας να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Ανοιχτείτε προς τους δικούς σας ανθρώπους, θα έχει σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς αλλά και σε εκείνους. Επίσης, αυτές τις μέρες να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας γιατί θα υπάρχουν πολλές ιώσεις.

tarw-erwtoskopio

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, αναμένεται να έχει κάπως πιο μειωμένη ταχύτητα αλλά εξίσου σημαντικά γεγονότα. Τώρα πρέπει να εστιάσετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες – να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα, όπως λένε. Αυτές είναι οι ιδανικές μέρες για να κυνηγήσετε ευκαιρίες για την ανέλιξή σας. Φυσικά, δεν πρέπει να φανείτε απλά απαιτητικοί προς αυτή την κατεύθυνση… Πρέπει να κινηθείτε διακριτικά, αξιοποιώντας όλες τις πηγές αλλά και τους συμμάχους σας. Το ποσοστό επιτυχίας σας θα κριθεί από το αποτέλεσμα!

ζώδια Λέων Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, πρέπει να κινηθείτε με το ίδιο σκεπτικό αυτή την περίοδο. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε σχέδια και να τα υλοποιήσετε. Μην διστάσετε να ακυρώσετε συναντήσεις ή συμφωνίες που έπαψαν πλέον να φαντάζουν τόσο υποσχόμενες. Στην προσωπική σας ζωή, αυτές τις μέρες δεν πρέπει να επιβάλετε τις θέσεις σας. Θα είναι πιο συνετό από μέρους σας να δίνετε χρόνο στις εξελίξεις… Έτσι θα έχουν όλες οι πλευρές το περιθώριο να κατασταλάξουν στην πορεία που θα πάρουν!

zwdia-tarw-zodia-19

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αναμένεται να σας φέρει πολλές καινοτομίες. Δεν αναμένονται τολμηρές εξελίξεις, γι’ αυτό θα έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα όνειρά σας. Μόνο μην το παρακάνετε με την απομάκρυνση, γιατί μπορεί να υπάρξουν οικονομικές απώλειες… Τούτου λεχθέντος, σε καμία περίπτωση μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Καλύτερα να καθυστερήσετε κάτι για να το μελετήσετε ξανά – ακόμα και να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου ειδήμονα!

ζώδια Λέων Ιανουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Σε αυτή τη φάση δεν πρέπει να σας διαφύγουν οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, από την εύνοια των άστρων προς εσάς. Ακόμα κι αν δεν κατανοείτε εξαρχής κάποια ατμόσφαιρα, καλείστε να δράσετε αμέσως μόλις νιώσετε να σας δίνετε ένα έναυσμα. Τώρα θα κάνετε «μοιραίες» συναντήσεις και επαφές, καίριας σημασίας για το μέλλον σας. Χωρίς να πιέσετε τις καταστάσεις, φροντίστε να είστε σε επαγρύπνηση. Προς το τέλος του μήνα, επιλύστε κάθε διχόνοια και αποκαταστήστε όλων των ειδών τις σχέσεις σας… Σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw