ζώδια Λέων Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

ζώδια Ο Ιούνιος αναμένεται να εξελιχθεί ως μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος για τη ζωή όλων όσων ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα!

Μπορεί η ιδιοσυγκρασία σας να προτιμά την δράση αντί των διανοητικών διεργασιών… Ωστόσο, αυτή η αλλαγή πρακτικής δεν πρόκειται να σας δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Το πιο ευεργετικό εργαλείο σας προς κάθε κατεύθυνση, είναι ότι θα καταφέρνετε να «ακτινογραφείτε» το κάθε περιβάλλον: Έτσι θα είστε σε θέση να αξιοποιείτε όλα του τα πλεονεκτήματα!

zodia-taro-45

Αγαπητοί Λέοντες, ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα συνεχίσει την εξαιρετικά αίσια διαδρομή του όσο αφορά τη ζωή σας. Ο Πλούτωνας, που αποτελεί την κινητήριο δύναμη για το ζώδιό σας, θα ενισχύσει το θετικό κλίμα. Και όλα θα μεγεθυνθούν, με την ευνοϊκή θέση που θα έχει η Σελήνη απέναντί σας στη διάρκεια του μήνα. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα διέπεστε από ιδιαίτερη διαύγεια και θα έχετε οξυμένη τη διαίσθησή σας!

Ο Ιούνιος μπορεί να καταστεί η πλέον σημαντική περίοδος της ζωής σας για να αφομοιώσετε καινούργιες πληροφορίες. Είναι σχεδόν απίθανο να βρεθεί κάποιος ή κάτι, που να σας εμποδίσει να πορευτείτε με τον τρόπο που έχετε σχεδιάσει. Να κάνετε αργά και σταθερά βήματα, μελετώντας συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο. Επιπρόσθετα, ο μήνας αυτός ενδείκνυται για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, να εξελίξετε την πνευματικότητα και τη δημιουργικότητά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Ιουνίου προβλέπεται να είναι καθοριστικές στο να ορίσετε την πορεία για το μέλλον σας. Θα σας παρέχονται κατευθύνσεις για τις κινήσεις σας, που θα επιτρέψουν να σχεδιάζετε με ακρίβεια τα βήματά σας. Διαθέτοντας αυτό το πλεονέκτημα, θα καταφέρετε να στρέψετε πολλές καταστάσεις προς όφελός σας και να εξαλείψετε εύκολα κάθε πιθανή δυσχέρεια. Να έχετε υπόψιν σας ότι η ετοιμότητα θα είναι αυτή που θα καθορίζει τις εξελίξεις. Τούτου λεχθέντος, ο Ιούνιος ενδείκνυται για την προώθηση εγχειρημάτων που έχετε ήδη σε εξέλιξη!

ζώδια Λέων Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Καλύτερα να μην ξεκινήσετε τώρα κάτι εκ θεμελίων, προτιμήστε να εστιάσετε στα σημαντικά σημεία του κάθε στόχου σας. Πρέπει να δράτε τη συγκεκριμένη στιγμή που σας δίνεται το έναυσμα, γιατί ίσως να μην μπορείτε να επιστρέψετε ξανά σε εκείνο το σημείο αργότερα. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα και με προσοχή, για τα σχέδια και όσα πραγματικά λαχταράτε να πετύχετε στη ζωή σας!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να ενδυναμώσετε τη θέση σας στην επαγγελματική σας αρένα. Αν και είναι καλοδεχούμενες όλων των ειδών οι αναβαθμίσεις, προτιμήστε να μην κάνετε αλλαγές που θα επηρεάσουν την εργασιακή καθημερινότητα. Αυτό αφορά περισσότερο τους Λέοντες που έχουν δική τους επιχείρηση: Θα είναι συνετό να μην γίνουν τώρα μετακινήσεις η απολύσεις στο προσωπικό σας!

Αυτό το διάστημα να επικεντρωθείτε ολοκληρωτικά στα εγχειρήματα που συλλογίζεστε εδώ και καιρό αλλά δεν καταφέρνατε να πραγματώσετε. Αυτά μπορεί να αφορούν την επέκταση του επιτηδεύματός σας ή την κατάληξη μιας σημαντικής καινούργιας συμφωνίας. Οι ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν θα είναι πολλές και θα ακολουθούν η μία την άλλη με γοργό ρυθμό: Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να μετατραπείτε σε μια μηχανή εστιασμένων στόχων!

ζώδια Λέων Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zvdia-alex

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου προβλέπεται να είναι εντελώς αντίθετο από όλη την προηγούμενη περίοδο! Η προσωπική σας ζωή θα πάρει τα ηνία της καθημερινότητας και του ενδιαφέροντός σας. Τα άστρα θα σας ωθήσουν να επιλύσετε εκκρεμότητες σε όποιες προσωπικές σχέσεις σας αντιμετωπίζουν δυσχέρειες. Τολμήστε να μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και να βρείτε τη ρίζα των αντιδράσεων. Ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον, οποιαδήποτε άλλη στρατηγική από μέρους σας θα δυσχεράνει και θα περιπλέξει τις καταστάσεις αντί να τις επιλύσει!

Για όσους Λέοντες είστε αδέσμευτοι, οι τελευταίες μέρες του μήνα επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Μιας και δεν έχετε την πίεση μιας σχέσης στη ζωή σας, διανύστε τις ανέμελα και ευχάριστα χωρίς να βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα. Παραμείνετε ανοικτοί σε κάθε προοπτική, γιατί δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τώρα το ταίρι της ζωής σας!

ζώδια Λέων Ιούνιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα κάνει θαύματα, ειδικά στο να μην βάζετε στεγανά στη σκέψη και τις πράξεις σας: Τα στερεότυπα θα περιορίσουν τους ορίζοντές σας. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές του σύμπαντος αυτή την περίοδο… Θα σας βοηθήσουν να νιώσετε πολλά συναισθήματα και να γίνετε καλύτεροι, πιο δυνατοί και πιο ενδιαφέροντες – αν γίνετε κάτι τέτοιο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra