ζώδια Λέων Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Με ταχύτητα και άρτια ποιότητα αποτελέσματος θα πορευτείτε στη διάρκεια αυτού του μήνα, αγαπητοί Λέοντες!

Ο Μάιος θα σας δώσει την απαραίτητη διαύγεια, για να βρίσκετε τη χρυσή τομή σε κάθε εγχείρημά σας. Ωστόσο, μην θεωρήσετε ότι η επιτυχία είναι κάτι που θα σας χαριστεί!

Αυτός είναι ο μήνας που πρέπει να δράσετε με αυτοπεποίθηση και χωρίς χρονοτριβή. Επίσης, μην εμπλακείτε σε δράσεις που θα ενέχουν ρίσκο χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πρέπει να καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται για να αξιοποιήσετε το αίσιο κλίμα της περιόδου. Αλλά καμία προσπάθεια δεν θα είναι μάταιη, καθώς αναμένεται πρόοδος και σημαντικά οικονομικά κέρδη!

zodia-taro-45

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές ή μετακινήσεις. Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα έχετε οικονομικά ή άλλου είδους οφέλη. Όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, πρέπει να είστε επιμελείς και συνεπείς στις υποχρεώσεις. Με το χάρισμά σας στην επικοινωνία σε έξαρση, αυτή είναι καλή περίοδος να δοκιμάσετε καινούργιες διαδρομές… Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο ενδοσκοπικές και οργανωτικές. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσει για να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό, προκειμένου να χαράξετε τη δική σας μελλοντική διαδρομή. Να θέσετε υψηλούς στόχους και να μην υποτιμήσετε κανέναν και τίποτα… Η αποφασιστικότητα σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, θα βοηθήσουν να διαχωρίσετε με ποια εγχειρήματά σας θα προχωρήσετε και ποια θα τα εγκαταλείψετε δια παντός!

ζώδια Λέων Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε όλων των τύπων τις σχέσεις σας. Οι επισκέψεις και η οι συναντήσεις θα είναι μια διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση. Όσοι Λέοντες δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε πιο συχνά από την καθημερινή ρουτίνα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι η στήριξη και οι συμβουλές των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα τώρα!

chartomantia-098

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι πιο δραστήριο και αποδοτικό. Τα επαγγελματικά σας θέματα θα πάρουν ακόμα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε στήσει ένα περιβάλλον σύμπνοιας και συνέργειας. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει εύκολα συμμαχίες, που θα βελτιώσουν και την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Και επειδή η κάθε περίπτωση θα διαφέρει, πρέπει να είστε ανά πάσα στιγμή προσβάσιμοι σε επαγγελματικό επίπεδο!

ζώδια Λέων Μάιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, το μέσο του μήνα θα διέπεται από ανεμελιά και πολλές επαφές. Τώρα μπορείτε να παρεκκλίνετε λίγο των τυπικών συμπεριφορών σας, αρκεί να μην ξεφύγετε από τους βασικούς κανόνες. Να είστε προσεκτικοί για να μην χάσετε το μέτρο όσο αφορά τα έξοδα και τις «παροχές» σας… Επίσης, ας είστε περισσότερο επιφυλακτικοί ως προς τις καινούργιες γνωριμίες, γιατί η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου προβλέπεται να είναι ακόμα πιο αίσιο και ευχάριστο. Παράλληλα, θα είναι και η πιο ήρεμη φάση του μήνα. Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσέχετε ιδιαιτέρως τα εγχειρήματα που σας προτείνονται από τρίτους: Δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές σας για ίδιον όφελος. Αν θεωρείτε ότι έχει φτάσει ο καιρός να αλλάξετε πόστο, φροντίστε να δείξετε την αξία σας και να διεκδικήσετε τα ηγετικά καθήκοντα που δικαιούστε!

Αγαπητοί Λέοντες, στη διάρκεια του Μαΐου θα είναι δύσκολο να χάσετε ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να τις εντοπίσετε. Όσο ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, θα νιώθετε να χαλαρώνει η πίεση και η ένταση της καθημερινότητας. Περάστε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, ανταλλάξτε απόψεις για τα σχέδια και τα όνειρά σας. Τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος, γι’ αυτό να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή και να μην επιβάλετε τις θέσεις σας. Για κάθε σημαντική απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε, να ακούσετε την καρδιά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9