ζώδια Λέων Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

Είναι δυνατόν να δυσκολέψει την πορεία σας μια υπεραφθονία ευκαιριών, αγαπητοί Λέοντες;

Κι όμως, είναι δυνατόν: Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο προβλέπεται να σας προκαλέσει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης!

Ο Ήλιος αποτελεί τον κυβερνήτη και υποκινητή για δράση προς το ζώδιό σας. Μέσα στον Μάρτιο θα βρεθεί σε μια ιδιαίτερα κυρίαρχη θέση, που θα σας φορτίσει με όλη τη ζωτική ενέργεια που θα χρειαστείτε. Θα κληθείτε να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό επίπεδο, καθώς θα προκύψει μια απρόσμενη πρόταση για επένδυση. Αυτή θα είναι μια δύσκολη απόφαση για εσάς!

zodia-taro-45

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος οπτική για την πρακτική που θα ακολουθήσετε: Χρειάζεται μόνο να κάνετε μια αναθεώρηση της στρατηγικής σας. Να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, αν εργάζεστε μέσα σε μια ομάδα. Καλύτερα να μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις, διατηρήστε έναν σταθερό ρυθμό. Αυτή η περίοδος έχει τη δυναμική να είναι ζωηρή και αλησμόνητη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Λέων Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Μαρτίου προβλέπεται να σας δώσει ευκαιρίες να αποδείξετε τον εαυτό σας, με τους πλέον ανέλπιστους τρόπους. Δεν θα είναι μια περίοδος έντονης δράσης, κάτι που αποτελεί θετικό γεγονός. Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση και δράση, για να προσαρμόζεστε κάθε στιγμή στις συνθήκες που θα αλλάζουν. Θα είναι συνετό να έχετε γύρω σας εκείνους που ανθρώπους που σας στηρίζουν στο να υλοποιείτε τους στόχους σας!

Στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να αποφύγετε την προβολή σε αυτό το διάστημα. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή/και να αναλάβετε ένα πιο ηγετικό πόστο. Στήστε τώρα τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να βιαστείτε να περάσετε στην πραγμάτωσή τους… Αυτή είναι η περίοδος που θα συγκεντρώσετε τις δυνάμεις και τις πηγές σας, με επιμελή και άρτιο υπολογισμό όλων των ενδεχόμενων εξελίξεων. Όσο περισσότερο εργαστείτε, τόσο σπουδαιότερη θα είναι η επιτυχία σας!

chartomantia-098

ζώδια Λέων Μάρτιος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να είναι πιο δραστήριο από το πρώτο. Ωστόσο, πάντα έχετε μια τάση να υπερβάλετε – γι’ αυτό να έχετε τον εαυτό σας υπό έλεγχο. Δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις σε κανέναν τομέα, τόσο από πλευράς σας όσο και από τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επίσης, μην βγάλετε πρώιμα συμπεράσματα γιατί θα προκαλέσετε δυσχέρειες!

Σε αυτή τη φάση, ενδείκνυται να είστε σε σύμπνοια με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην αμελείτε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, για να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε στο σπίτι σας. Κάποιο σημαντικό μάθημα πρέπει να πάρετε τώρα, που δεν αποκλείεται να έρθει από ένα άλλο άτομο. Αποφύγετε τις οικονομικές επενδύσεις, να ικανοποιείτε τις μικρές χαρές στους αγαπημένους σας, αναδείξτε την πιο ευγενή πτυχή σας!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου προβλέπεται να χρειαστείτε έμμεση στήριξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ζητήσετε βοήθεια αλλά να αποδεχθείτε με χαρά όποια σας προσφερθεί. Μην ανατρέψετε την καθημερινότητά σας για κάτι εφήμερο: Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε συντονισμένοι με τα συναισθήματά σας. Θα υπάρχει λόγος που θα κληθείτε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, για χάρη ενός άλλου ανθρώπου!

Οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου θα απαιτήσουν περισσότερη πρόνοια και δυναμισμό. Δεν θα έχετε χρόνο για χάσιμο, γι’ αυτό φροντίστε να κοιμάστε αρκετά και να προσέχετε την υγεία σας. Δεν πρέπει να φτάσετε τον οργανισμό σας στα όριά του σε κανέναν τομέα της ζωής σας. Ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές δραστηριότητες, προετοιμαστείτε για την Άνοιξη, βελτιώστε το περιβάλλον και τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA