ζώδια Λέων Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

Αγαπητοί Λέοντες, ετοιμαστείτε να διανύσετε τον Νοέμβριο με ανανεωμένες τις προοπτικές και πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες!

Για αυτά θα φροντίσουν οι ουράνιοι φύλακες που θα σταθούν στο πλάι σας, ο Άρης και ο Ήλιος.

Πρόκειται για μια σχετικά σπάνια σύμπραξη, αν και μπορεί να χαρακτηριστεί φυσική υπό τις πλανητικές περιστάσεις!

zodia-taro-45

Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου έχει κάθε διάθεση να ενισχύσει τις προσπάθειές σας για πρόοδο και ωρίμανση. Από την πλευρά του, θα σας παράσχει ευκαιρίες και πρόσθετους πόρους για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Από την πλευρά σας, καλείστε να αξιοποιήσετε τα δώρα του άμεσα με σύνεση και συνέπεια… Διαφορετικά θα τα χάσετε όσο εύκολα τα αποκτήσατε και η εύνοια θα αλλάξει ρότα!

Η βασική συμβουλή των άστρων για το Νοέμβριο, είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί. Πρέπει να κινείστε ορμώμενοι μόνο από τα πιο θετικά συναισθήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε αντικειμενικά τις συγκυρίες, θα μειωθούν τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας και οι σχέσεις σας θα γίνουν προβληματικές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Παράλληλα, ο πολεμιστής Άρης θα σας παράσχει δυνατότητες να πάρετε εκδίκηση από όσους σας πρόσβαλαν ή σας υποτίμησαν, από όσους σας εμπόδισαν να κάνετε βήματα προόδου. Φυσικά, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την προαναφερθείσα «εκδίκηση»: Θα επικρατήσετε εύκολα έναντι των αντιπάλων σας – όμως δεν θα αποκτήσετε και την καλύτερη φήμη για τις πρακτικές σας, κάτι που μπορεί να σας στοιχειώσει κάποια στιγμή στο μέλλον!

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Επίσης, πρέπει να αποφύγετε να παρασυρθείτε από τις κολακείες. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να ενταχθούν στη βασιλική σας «αυλή», να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Δεν πρέπει να δείξετε αδυναμία και να μειώσετε την αμυντική σας θωράκιση. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι εύκολο… Ωστόσο, τα άστρα σας προειδοποιούν και σας παράσχουν το πιο αίσιο περιβάλλον όλης της χρονιάς για να χριστείτε νικητές!

zodia-zvdia-75

Σε γενικές γραμμές, η επαγγελματική και οικονομική σας ζωή θα διέπεται από πολλές επιλογές ανέλιξης μέσα στο Νοέμβριο. Οι περισσότερες θα είναι προς τη θετική κατεύθυνση. Εσείς δεν πρέπει να αμελήσετε ή να χάσετε όσα σας χαρίζει η μοίρα, διαφορετικά θα μείνετε με άδεια χέρια!

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, στη διάρκεια αυτού του μήνα ενδέχεται να βιώσετε επιδείνωση των σχέσεων με τους ανταγωνιστές σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καθοδηγήστε από το συναίσθημα. Αφήστε τον ανταγωνισμό να αποκτήσει τα δικά του προβλήματα και να τα αντιμετωπίσει μόνος του, είναι καίριας σημασίας εσείς να απομακρυνθείτε από αυτές τις πρακτικές!

zwdia-tarw-zodia-19

Αν δεν το κάνετε, το σύμπαν σας έχει ήδη προειδοποιήσει ότι δεν πρόκειται να ευδοκιμήσετε σε αυτό τον τομέα της ζωής σας αλλά και σε κανέναν άλλον! Κυριολεκτικά μιλώντας, δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα στο να ακολουθήσετε τη στρατηγική που σας προτείνεται. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχετε σχεδιάσει εκ των προτέρων όλες τις κινήσεις σας και να τις κάνετε. Αυτή είναι καλή στιγμή για να αναζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που σας έχουν στηρίξει και στο παρελθόν. Αν κοιτάξετε αντικειμενικά τα δεδομένα σας, δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Είναι ρεαλιστική η προτροπή να υλοποιήσετε κάποιο μεγαλεπήβολο και ουσιαστικό σχέδιό σας. Αν σκέφτεστε να επεκτείνετε την επιχειρηματική σας δράση σε τομείς ή χώρους, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να το κάνετε!

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Για όσους Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ο Νοέμβριος σας επιφυλάσσει κάποιες ιδιαιτερότητες. Η συμβουλή των άστρων είναι να μην βιάζεστε να δείχνετε εμπιστοσύνη σε οποιονδήποτε. Ειδικά σε άτομα που θα γνωρίσετε τώρα, να κρατάτε από ουδέτερη μέχρι επιφυλακτική στάση. Η εποχή δεν ενδείκνυται για να πάρετε ρίσκα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μόνο, να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας χωρίς να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις αλλά να παραμένετε σταθεροί στις προθέσεις και τους στόχους σας!

Στη διάρκεια αυτού του μήνα θα σας ευνοήσει πολύ η βελτίωση του γνωστικού σας πεδίου. Φροντίστε να το διευρύνετε το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να έχουν λυθεί τα χέρια σας ως το τέλος αυτής της περιόδου. Αυτό θα σας προσδώσει απίστευτη ελευθερία, να αξιολογήσετε από θέση ισχύος τις εναλλακτικές σας… Πιστέψτε το, πράξτε το και θα ευχαριστείτε την καλή σας τύχη λίγο αργότερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw