ζώδια Λέων Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, γιατί δυσκολεύεστε τόσο με το συναίσθημα;

Μήπως η ηγετική σας ιδιοσυγκρασία, δεν σας αφήνει να εξωτερικεύσετε την ευαισθησία σας;

Ο φετινός Νοέμβριος έχει όλη την καλή πρόθεση να σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

zodia-taro-45

Τα πράγματα έχουν ως εξής για εσάς, συνήθως: Η επαφή σας με τα αισθήματά σας, μοιάζει με προβληματικό δρόμο. Σε κάποια σημεία έχει λακκούβες, σε άλλα είναι φθαρμένος και σε άλλα είναι βραχώδης. Από την άλλη πλευρά, διασχίζει μια υπέροχη διαδρομή με εκπληκτικά τοπία. Έχει ολάνθιστα λιβάδια και σημεία με γάργαρα νερά. Θαυμάσια εμπειρία!

Τι είναι αυτό που κάνετε εσείς, αγαπητά λιοντάρια; Κοιτάτε το δυσχερές οδόστρωμα και σκέφτεστε να σταματήσετε και να αλλάξετε πορεία. Δεν έχετε προσέξει καν τον περιβάλλοντα χώρο, δεν έχετε δει τίποτα από όλη αυτή την μαγική φύση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του φετινού Νοεμβρίου, καλείστε να αλλάξετε πρακτικές σε αυτό τον τομέα. Αυτό που πρέπει να κάνετε πλέον, είναι αρχικά να μειώσετε ταχύτητα. Καθαρίστε τα τζάμια σας, ανοίξτε τα παράθυρα και βάλτε όλα τα καθρεφτάκια σας στις σωστές θέσεις για να έχετε πανοραμική θέα. Η καινούργια οπτική των πραγμάτων, θα είναι πιο διαυγής και πολύ πιο ενδιαφέρουσα!

Αυτό που θα συνειδητοποιήσετε τώρα, είναι ότι η εστίασή σας στα κέρδη και τα οφέλη, σας έχει παρεκκλίνει από την ουσία της ζωής. Έχετε ξεχάσει να αντιλαμβάνεστε τις μη υλικές ομορφιές της, όπως η ικανοποίηση από τους μικρούς καθημερινούς αγώνες. Επίσης, έχετε απομακρυνθεί πολύ από την έννοια του «δούναι και λαβείν»… Δεν επιστρέφετε τίποτα συναισθηματικό στην ανθρωπότητα και το σύμπαν, ενώ γίνεστε αποδέκτες πολλών θετικών!

zodia-zvdia-75

Αυτή η νέα οπτική που θα αποκτήσετε, θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις «άλλες» πτυχές. Θα πάρετε καινούργιες αποφάσεις, στις οποίες δεν θα επικρατεί το χρήμα και οι υλικές ανταμοιβές. Η μείωση των ρυθμών σας, θα σας αποδείξει ότι τα καθήκοντα μπορούν να διεκπεραιωθούν και χωρίς να είστε εργασιομανείς!

Γύρω στις 13 Νοεμβρίου, θα έχετε ήδη εντάξει την ανάπαυλα στην καθημερινότητά σας. Λίγες ανάσες μέσα στην κάθε μέρα, αναπληρώνουν την ενέργειά σας και φορτίζουν τις μπαταρίες σας. Και τελικά, έτσι είστε πολύ πιο δημιουργικοί και αποδοτικοί… Και κυρίως, πολύ ευχάριστοι στον εργασιακό αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο!

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στα μέσα του μήνα νιώθετε πλέον πιο πρόσχαροι, σε σημείο ρομαντισμού. Σημειώνετε περισσότερη πρόοδο στα εργασιακά σας και απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας πιο γρήγορα. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιβραβεύσετε λίγο τον εαυτό σας, γι’ αυτή τη σημαντική ανατροπή που επιφέρατε στη ζωή σας. Γι’ αυτό περάστε περισσότερο χρόνο με συναδέλφους και συνεργάτες: Πιείτε μαζί έναν καφέ ή ένα ποτό, ανταλλάξτε τα νέα σας αλλά και τις καινούργιες σας ιδέες!

xartomanteia
Το συναίσθημα αρχίζει να παίρνει τη θέση του στον κόσμο σας γύρω στις 19 Νοεμβρίου. Οι ειλικρινείς και θερμές προσεγγίσεις σας, αρχίζουν να έλκουν ενδιαφέροντα άτομα στον δρόμο σας. Όσο διατηρείτε αυτό το επικοινωνιακό κλίμα, τόσο πιο θετικές και αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας!

ζώδια Λέων Νοέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μετά τις 23 του μήνα θα πρέπει να δώσετε λίγη σημασία και στον εαυτό σας. Μάλλον έχετε παραμελήσει τελευταία την εξάσκησή σας. Θα σας ωφελήσει να επιστρέψετε στο γυμναστήριο και να προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας. Η κίνηση και η τόνωση του σώματός σας, θα ανορθώσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας!

Όσο ο Νοέμβριος οδεύει προς το τέλος του, νιώθετε την αλλαγή στο σκεπτικό αλλά και την οπτική σας. Δίνετε περισσότερη σημασία στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν – και έχετε θετικές ανταποκρίσεις ακόμα και σε ρομαντικό επίπεδο. Με την δημιουργικότητά σας να έχει πάρει την ανιούσα, συνεχίστε αυτή την πορεία ζωής… Και θα απολαμβάνετε συνεχώς περισσότερες χαρές και νίκες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia