ζώδια Λέων Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

ζώδια Αχ, ο εγωισμός! Είναι γεγονός ότι όλοι τον διαθέτουν, είναι γεγονός ότι όλοι πρέπει να έχουν τον δικό τους.

Εξίσου γεγονός είναι ότι πολλοί παλεύουν ενίοτε, με τον εγωισμό ή τον εγωκεντρισμό τους…

Η σχέση σας με τον δικό σας εγωισμό θα μπει στο μικροσκόπιο κατά τον φετινό Οκτώβριο, αγαπητοί Λέοντες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σίγουρα οι πάντες σκέφτονται ένα αγέρωχο λιοντάρι, όταν η συζήτηση αφορά τον εγωισμό. Είναι ένας ηγέτης που οφείλει να είναι εγωκεντρικός για να αποδίδει, με την καλή έννοια. Στη δική σας περίπτωση, οι πρώτες κιόλας μέρες του Οκτωβρίου θα απαιτήσουν να τα «πείτε» με τον εαυτό σας επί αυτού του θέματος!

Σίγουρα παλεύετε περισσότερο από τον καθένα να χειριστείτε τον εγωισμό σας. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αντιλαμβάνεστε το μέγεθός του, πότε τον ελέγχετε και πότε ξεπερνάτε τα αποδεκτά όρια. Τολμήστε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, αν πραγματικά θέλετε να σημειώσετε επιτυχίες. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αυτό θα είναι ένα επίτευγμα ζωής!

taro-zodia-76

Συνειδητοποιήστε τις δυνάμεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο. Μην τις περνάτε μέσα από το φίλτρο του εγωισμού που λέγαμε… Γύρω στις 5 Οκτωβρίου, θα νιώσετε τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθήσει η γιόγκα ή η ελαφριά εξάσκηση. Θα επικρατήσετε εσείς στις απαρχαιωμένες αντιλήψεις σας, αντί να σας επιβάλλονται εκείνες. Και όσο προχωράτε προς την προσέγγιση των στόχων σας, θα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και αποδοτικοί!

ζώδια Λέων Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε για λίγο στην άκρη τους υπολογισμούς και την εξισορρόπηση των τραπεζικών σας λογαριασμών. Αυτό που σας λείπει, είναι ο αυθορμητισμός. Πότε ήταν η τελευταία φορά που παρατηρήσατε το περιβάλλον, που πήγατε μια βόλτα άνευ λόγου και αιτίας; Που δεν πατήσατε το γκάζι γιατί βιάζεστε, που χορέψατε ή τραγουδήσατε στη μέση του δρόμου; Γύρω στις 10 του μήνα καλείστε να τα δοκιμάσετε όλα, να βιώσετε πώς είναι να αφήνεστε στη ροή της διάθεσής σας!

zwdia-9-zvdia-9

Εστιάστε περισσότερο στην ανοικοδόμηση της καριέρας σας γύρω στις 15 Οκτωβρίου. Δεν έχει σημασία σε ποια φάση ζωής βρίσκεστε: Αν την ξεκινάτε τώρα ή είστε ήδη δημιουργημένοι. Μια ρεαλιστική ματιά σε όσα έχετε πετύχει και σε όσα στοχεύετε, θα σας αποδώσει τα μέγιστα στη συνέχεια της πορείας σας!

Κάτι καινούργιο σας γεμίζει έμπνευση. Αδράξτε την ευκαιρία για να το εξερευνήσετε κοντά στις 20 του μήνα. Θα πρόκειται για μια διαδοχή εξαιρετικών συγκυριών, που θα σας ωθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να είναι ένα τηλεφώνημα, μια προαγωγή, ένα πανέμορφο ουράνιο τόξο… Το βέβαιο είναι ότι θα σας συναρπάσει και θα αποτελέσει έναυσμα!

ζώδια Λέων Οκτώβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

taro-6-9

Η ομάδα σας διευρύνεται και ο κύκλος των συμμάχων σας όλο και μεγαλώνει γύρω στις 25 Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματα των συνεργειών σας είναι ενθουσιώδη, σε σημείο να αναρωτιέστε γιατί δεν λειτουργούσατε έτσι και νωρίτερα!

Μην ασχοληθείτε με την απάντηση, το ερώτημα είναι ρητορικό. Και η πρόθεσή του είναι μόνο να σας παρακινήσει, προκειμένου να συνεχίσετε αυτή τη δημιουργική πορεία σας. Αυτό που πρέπει να εντάξετε ακόμα περισσότερο στην εργασιακή σας καθημερινότητα πριν κλείσει ο μήνας, είναι η ελαστικότητά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66