ζώδια λέων Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Μια απαιτητική περίοδος για τις περισσότερες πτυχές της ζωής σας θα αποδειχθεί ο φετινός Σεπτέμβριος, αγαπητοί Λέοντες.

Το πλανητικό περιβάλλον ζητά από εσάς να αλλάξετε στάση, απέναντι στην οπτική αλλά και τους χειρισμούς σας…

Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν σημασία τα προσωπικά σας επιτεύγματα, αν δεν στηρίζονται σε ένα στιβαρό πλέγμα αξιών!

zodia-taro-45

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα κυλήσει υπό την εύνοια της Δήμητρας και του Πλούτωνα, που θα προστεθεί στη θετική στάση του κυβερνήτη των λεόντων, του Ήλιου. Αυτή η πλανητική ομάδα, θα έχει απέναντί της τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Το αποτέλεσμα αυτού του σκηνικού, θα είναι να εξουδετερώνει η μία πλευρά τη δύναμη της άλλης… Αλλά κάποιες αίσιες επιρροές θα καταφέρνουν να διαφεύγουν και να τάσσονται στο πλάι σας!

Η πιο σημαντική συμβουλή των άστρων για όλους τους Λέοντες μέσα στον Σεπτέμβριο, είναι να αποφύγετε με κάθε τρόπο να ενδώσετε σε εφήμερες παρορμήσεις. Πρέπει να αποβάλετε κάθε δικτατορική και εγωκεντρική τάση σας, γιατί και η παραμικρή χροιά ιδιοτέλειας θα μπορεί εύκολα να παρεμποδίσει την εξέλιξή σας!

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι προσωπικοί σας θρίαμβοι και η ευμάρειά σας δεν θα έχουν καμία αξία σε αυτό το στάδιο, καθώς η απαίτηση του σύμπαντος θα είναι να λειτουργήσετε ως ένα ακόμη μέλος της ομάδας. Η μόνη στρατηγική που επιτρέπεται να υιοθετήσετε, είναι να δώσετε έμφαση στη συνεργασία. Να ξέρετε ότι κανένα πρόβλημα δεν θα είναι σοβαρό ή δυσεπίλυτο, γι’ αυτό να μην βιάζεστε να ορμάτε σε κάθε καινούργιο δεδομένο. Όταν θα έχετε προσεγγίσει αγαστά τους ανθρώπους του εκάστοτε περιβάλλοντός σας, όταν θα έχετε επιφέρει ισορροπία και ομαλότητα στον ρυθμό της καθημερινότητας, θα δείτε ότι οι συγκυρίες θα εξελίσσονται αυτόνομα και σταθεροποιητικά. Αυτή η πρακτική θα χαράξει και τη νέα πορεία σας, που θα πρέπει να την ακολουθήσετε για να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε!

Σε γενικές γραμμές, ο Σεπτέμβριος θα είναι χαλαρός και χωρίς σκαμπανεβάσματα. Οι περισσότερες καταστάσεις θα σας είναι γνωστές γιατί τις έχετε ήδη χειριστεί, τα διλήμματα θα τα έχετε ήδη επιλύσει, άρα θα ξέρετε επακριβώς με τι πρέπει να ασχοληθείτε. Τώρα καλείστε να ακούσετε τις συμβουλές και τις απόψεις των άλλων, ακόμα κι αν δεν θέλετε ή δεν σας αρέσουν. Να είστε παρόντες και συνεπείς προς όσους θέλουν πραγματικά το καλό σας, να γίνετε καλοί ακροατές των κατευθυντήριων γραμμών που θα σας δώσουν!

ζώδια λέων Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-098

Σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο, δεν θα εξαρτώνται όλα από εσάς και μόνο στη διάρκεια του μήνα. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε το συνεργατικό πνεύμα σας, γιατί ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αποφασίστε εξ αρχής πια θέματα είναι πιο σημαντικά για εσάς, γιατί δεν θα μπορείτε να αλλάξετε σχέδια καθοδόν.

Οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι πιο άμεσοι και αποφασιστικοί, χωρίς απαραίτητα να διέπονται από τους κανόνες που θα έχουν θέσει άλλοι. Ίσως να μην κυλήσουν όλα όπως αναμένατε, ωστόσο είναι καλύτερο να έχετε να αντιμετωπίσετε τα δικά σας λάθη αντί των άλλων… Να έχετε υπόψιν σας ότι κάθε δυσκολία που θα σας προσεγγίσει μέσα στον Σεπτέμβριο, έχει τα εχέγγυα να αποβεί προς όφελος της πορείας και των ονείρων σας!

ζώδια λέων Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Λέοντες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην διστάσετε να εντάξετε νέες συμφωνίες στα πλάνα σας. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμμάχους, γι’ αυτό κάντε όσα χρειάζεται για να επιστρατεύσετε τους πλέον πιστούς. Στα εσωτερικά της εργασίας σας, θα κληθείτε να εφαρμόσετε πρακτικές συνέπειας και απόδοσης. Το καίριο μέλημά σας πρέπει να είναι να μην κάνετε εσείς λάθη, όπως και να μην επιτρέψετε αμφιβολίες ή διφορούμενες ερμηνείες όσο αφορά τις κατευθυντήριες γραμμές που θα δίνετε.

Φροντίστε να είστε προσηνείς και συνεργάσιμοι όταν όλα κυλούν όπως έχετε ορίσει εκ των προτέρων. Σε κρίσιμες στιγμές, δεν μπορούν δύο καπετάνιοι να κουμαντάρουν το ίδιο πλοίο… Γι’ αυτό κάθε αντίρρηση ή ανυπακοή θα επιφέρει αντιδράσεις από την ομάδα σας, κάτι που αποτελεί αστάθμητο ρίσκο!

zwdia-tarw-zodia-19

Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αναμένετε μια πιο ομαλή ροή εξελίξεων στο επαγγελματικό πεδίο. Εσείς δεν χρειάζεται να βιαστείτε για τίποτα, πρέπει μόνο να λειτουργήσετε με συνέπεια και ακεραιότητα για να διακριθείτε. Όσο είστε εστιασμένοι στα καθήκοντά σας και δεν σταματάτε να εξελίσσεστε, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Η προσπάθεια να γίνετε αρεστοί ή οι απερίσκεπτες παρορμήσεις σας, είναι οι μόνοι παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν τα σχέδιά σας!

ζώδια λέων Σεπτέμβριος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Αν νιώθετε να υπάρχουν εμπόδια ή προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο, μην φτάσετε στο σημείο να ψάχνετε για άλλη δουλειά. Επειδή το πιο πιθανό είναι να σας αρέσει το αντικείμενο εργασίας σας, αναζητήστε τη ρίζα των προβλημάτων σε δικά σας λάθη ή θέματα που έχετε παραβλέψει… Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να βρείτε κίνητρο. Αυτό σας προσφέρει ο Σεπτέμβριος, ζητώντας σας να εστιάσετε στα πραγματικά σας θέλω και τα ρεαλιστικά σας όνειρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11