ζώδια Λέων Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-provlepseis-lewn

ζώδια Αγαπητοί Λέοντες, ο φετινός Σεπτέμβριος προβλέπεται να είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και μάθησης για εσάς!

Ο τομέας της μάθησης απευθύνεται στον εσώτερο εαυτό σας, αυτόν που ενίοτε δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ή περιορίζει τη δημιουργική σας έκφραση.

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα σας ωθήσει να κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις και αποκαλύψεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τις καλύτερες προθέσεις έχει για εσάς ο Σεπτέμβριος, όσο κι αν τα «φαινόμενα» μπορεί να σας υποδεικνύουν το αντίθετο. Προτεραιότητά σας πρέπει να καταστεί το να αποφεύγετε να επιβαρύνετε το μυαλό σας με όλων των ειδών τα προβλήματα. Φυσικά και έχετε εγχειρήματα σε εξέλιξη, με κάποια από αυτά να είναι επίπονα. Ωστόσο, η διάθεσή σας θα είναι συνολικά καλή, παρά τις κάποιες εκφάνσεις κυκλοθυμίας!

Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου μπορεί να γίνει ευνοϊκός για εσάς, όσο αφορά την ενδυνάμωση όλων των σχέσεών σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν έχετε λόγο να πιέσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη, απλώς χρειάζεται τον δικό της χρόνο. Να τα αφήσετε όλα να βρουν τον φυσικό τους ρυθμό, παρατηρώντας τα με ηρεμία και σύνεση!

taro-zodia-76

ζώδια Λέων Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου δεν θα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε ή να κάνετε διαλείμματα στο φόρτο εργασίας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Θα προτιμάτε να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε στην έδρα σας, γιατί θα αλλάξει το σκεπτικό και η οπτική σας προς τη ζωή γενικότερα. Θα κατανοήσετε πλέον ότι αν κάτι δεν λειτουργεί, ίσως δεν χρειάζεται να λειτουργήσει!

Αυτή είναι μια περίοδος που θα απαιτήσει από εσάς περισσότερη φιλοσοφία και ενδοσκόπηση. Πρέπει να αφιερώστε χρόνο στην περισυλλογή, στην κατανόηση των αιτιών που τόσοι τομείς της ζωής σας είναι επιφανειακοί και χωρίς συναίσθημα. Σας είναι πολύ πιο εύκολο να παραμερίζετε ή να αγνοείτε προβλήματα και στρεσογόνες καταστάσεις, παρά να τα χειρίζεστε και να λήγουν… Με άλλα λόγια, η περηφάνια του λιονταριού είναι για εσάς η αδιαφορία – ή η αλαζονεία σας ενίοτε!

tarw-wroskopio-4

ζώδια Λέων Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα μάθετε να δίνετε στους άλλους τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζονται και δικαιούνται. Το να σέβεστε τα όρια των άλλων, είναι το ίδιο με τον σεβασμό που απαιτείτε για τα δικά σας όρια… Απλώς δεν έχει τύχει να το δείτε από αυτή την οπτική!

Όσο ο μήνας θα κυλά, θα νιώθετε μέσα σας τη διαφορά στην ποιότητα των όποιων επαφών σας. Ακόμα κι αν αρχικά είναι αδέξιες, σταδιακά θα βελτιώνεται η προσέγγιση και οι γνήσιες στιγμές που θα περνάτε με τους άλλους. Θα αρχίσετε να δείχνετε περισσότερη κατανόηση και για τα δικά τους θέματα, να αναγνωρίζετε τα προβλήματά τους, να γίνεστε καλύτεροι ακροατές!

δωρεάν-προβλέψεις

Η επαγγελματική σας πορεία θα εξελιχθεί με κάποια σκαμπανεβάσματα μέσα στον Σεπτέμβριο. Άλλοτε θα είστε αρκετά απασχολημένοι και εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας, άλλοτε θα νιώθετε να σας βαραίνουν και να μην μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε. Κάτι που θα σας βοηθήσει να επιφέρετε μια κάποια ισορροπία, είναι να μετάσχετε σε όλων των ειδών τις δραστηριότητες με τους συνεργάτες σας. Έτσι θα βελτιώσετε τους μεταξύ σας δεσμούς και θα χτίσετε τον παράγοντα της εμπιστοσύνης!

ζώδια Λέων Σεπτέμβριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι να μην παρασυρθείτε από την γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί. Το πιο συνετό για εσάς, θα είναι να συνδυάσετε τις ευχάριστες συγκυρίες με πρακτικά χρήσιμες. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ακόμα και στις πιο αίσιες ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Διασφαλίστε και επιβεβαιώστε όλες τις πτυχές τους πρώτα, για να αδράξετε στη συνέχεια το πιο αποδοτικό τους αποτέλεσμα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66