ζώδια Λέων Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-lewn-ilios

Αγαπητοί Λέοντες, ο Φεβρουάριος προβλέπεται να είναι μια εξαιρετική και συναρπαστική περίοδος για εσάς!

Οι ευκαιρίες και οι απολαύσεις θα σας προσεγγίζουν σε κάθε γωνία της διαδρομής σας…

Ωστόσο, μην θεωρήσετε ότι η εύνοια του σύμπαντος θα σας χαριστεί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πιο συγκεκριμένα, χρειάζεται δουλειά και κόπος για να επικρατήσει το αναμενόμενο αίσιο κλίμα. Ωστόσο, καμία προσπάθειά σας δεν θα είναι μάταιη: Όλες οι συντονισμένες κινήσεις σας και όλες οι υπολογισμένες αποφάσεις σας, θα επιφέρουν επιτυχίες! Ειδικά όσο αφορά την καριέρα σας, έχετε πολλές πιθανότητες για σπουδαία επιτεύγματα!

Όσοι Λέοντες είστε αδέσμευτοι εδώ και καιρό, αυτή είναι καλή περίοδος να αλλάξετε διαδρομές και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Η σύμπραξη με πολλούς θα αποφέρει και συνεργασίες, που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Άλλοτε θα πρέπει να είστε κάθετοι και ειλικρινείς, άλλες στιγμές πολυμήχανοι. Δεν θα υπάρχουν ίδια μέτρα και σταθμά σε κάθε περίσταση, γιατί οι συγκυρίες θα εναλλάσσονται. Όσο πιο ευέλικτοι είστε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα σημειώσετε!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Λέων Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Οι πρώτες δέκα ημέρες του Φεβρουαρίου θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες. Αν δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να τις μελετήσετε, θα καταφέρετε να ισοζυγίσετε τις επιθυμίες σας με τις καταστάσεις. Θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να είστε προνοητικοί και να σχεδιάζετε τα πάντα εκ των προτέρων. Αυτή είναι καλή περίοδος να ασχοληθείτε με τη γραφή, αν είναι ένα από τα ταλέντα σας. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τα χαρίσματά σας, μπορεί να επιφέρουν πραγματικά θαύματα!

Αυτές οι μέρες ενδείκνυνται για να ενδυναμώσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς. Τα ταξίδια ή οι σύντομες αποδράσεις είναι μια διασκεδαστική πρακτική προς αυτή την κατεύθυνση, δεν έχει σημασία ο προορισμός ή η διάρκεια. Ειδικά αν δεν είστε δεσμευμένοι, επιλέξτε να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα και να λειτουργείτε πιο αυθόρμητα. Να ξέρετε ότι οι συμβουλές και οι απόψεις των φίλων σας θα έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα τώρα!

chartomantia-098

ζώδια Λέων Φεβρουάριος 2019 μηνιαίες προβλέψεις

Το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να είναι πιο αισθησιακό και συναισθηματικό. Τα επαγγελματικά σας θέματα φαίνεται να περνάνε λίγο σε δεύτερη μοίρα… Γι’ αυτό ειδικά όσοι έχετε δική σας επιχείρηση, φροντίστε να εμπιστευτείτε την ηγεσία της σε άξια και υπεύθυνα άτομα. Φυσικά, αυτές είναι γενικές συστάσεις: Η κάθε περίπτωση μπορεί να διαφέρει, άρα να μην μπορείτε να απουσιάσετε από τα εργασιακά σας καθήκοντα!

Τα μέσα του μήνα θα έχουν μια ελευθεριότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρεκκλίνετε λίγο των κατεστημένων συμπεριφορών, αρκεί να μην ξεφύγετε από τους βασικούς κανόνες. Δεν αποκλείεται να λάβετε ή να δώσετε κάποια ακριβά δώρα αυτή την περίοδο. Τα έξοδά σας θα σημειώσουν αύξηση, όπως και τα έξοδά σας… Αλλά να είστε προσεκτικοί, να μην χάσετε το μέτρο. Επιφυλακτικοί να είστε και με τις καινούργιες γνωριμίες, καθώς η εμπιστοσύνη πρέπει να κερδίζεται!

zwdia-66

Το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να είναι η πιο ήρεμη φάση του μήνα. Όσοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να προσέχετε ιδιαιτέρως τα όποια εγχειρήματα προέρχονται από τρίτους. Αν θεωρείτε ότι έχει φτάσει ο καιρός να αλλάξετε πόστο, οφείλετε να αποδείξετε την αξία σας!

Αυτές τις ημέρες θα είναι δύσκολο να χάσετε ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είστε σε επαγρύπνηση για να τις εντοπίσετε. Όσο ο μήνας οδεύει προς το τέλος του, θα νιώσετε να χαλαρώνει η πίεση και η ένταση της καθημερινότητας. Η αυτοπεποίθηση και η σύνεση θα σας βοηθήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να κάνετε τώρα το επόμενο βήμα με το ταίρι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw