Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-krios

Ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, η αγάπη από απόσταση είναι μια κρύο και μια ζεστό για εσάς!

Αυτό υποστηρίζει το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Μάιο, ειδικά όσον αφορά το πρώτο του σαββατοκύριακο.

Όποια κι αν είναι η ποιότητα της επικοινωνίας σας, τα χιλιόμετρα μεταξύ σας προστίθενται και γίνονται μεγάλος αντίπαλος!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αλλά από τις 4 Μαΐου και μέχρι τις14, ο ρομαντισμός θα πατήσει γερά στο έδαφος και θα είναι ευεργετικός. Η θηλυκή ενέργεια κυριαρχεί, σε ένα μεθυστικό μείγμα πάθους και λογικής. Οι ελεύθεροι μπορεί να βγουν ραντεβού με περισσότερα από ένα άτομα, χωρίς να πληγώσουν τα αισθήματά τους!

Στις 8 και 9 Μαΐου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια καρδιά… ή να κάνετε την «ερώτηση». Ακόμη και αν δεν έχετε ακόμη σοβαρές βλέψεις για μια γνωριμία, αυτή η φάση είναι εξαιρετική για εσάς: Μπορείτε να πάρετε ό,τι ακριβώς θέλετε από αυτή τη διασκεδαστική σύμπραξη!

chartomantia-098

Οι σύντροφοι με ισχυρή θέληση, ίσως να αναμένουν το ανέφικτο στις 15 και 16 Μαΐου. Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι βέβαιο ότι δεν θέλετε να εμπλακείτε σε μια διαμάχη… Αλλά θα πρέπει να μιλήσετε!

Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Κάποιες τελείως διαφορετικές προκλήσεις σας αναμένουν μεταξύ 17 και 19 του μήνα. Και πρόκειται να έχουν αίσια απόδοση, όταν αφορούν συντρόφους που ο ένας σέβεται τα όρια του άλλου!

Τα σύντομα και περιστασιακά φλερτ θα κάνουν τον κύκλο του από τις 20 έως τις 26 Μαΐου. Με τις δύο πλευρές ικανοποιημένες, αυτές οι επαφές μπορούν να εξελιχθούν σε φιλίες.

Μιλάτε με σύνεση στις 27 και 29 του μήνα, εν μέρει επειδή είστε τόσο πειστικοί αλλά και επειδή εννοείτε κάθε λέξη που λέτε. Η αναμονή σας θα τελειώσει έως τις 31 Μαΐου: Το ταίρι σας θα πει το «ναι» ή θα έχετε ήδη βρει κάτι καλύτερο!

zwdia-66

Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις ευεξίας

Αγαπητοί Αιγόκερω, θα είστε στο στοιχείο σας από τις 4 έως τις 6 Μαΐου. Κοιτάξτε στον καθρέφτη αυτές τις ημέρες εάν θέλετε μια συγκίνηση! Η επιμονή στις αθλητικές σας δραστηριότητες αποδίδει – και δεν θα μπορούσατε να απολαμβάνετε περισσότερο τα αποτελέσματα!

Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Μοιραστείτε τη νέα σας θέληση με έναν φίλο στις 8 του μήνα. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει ανάγκη να στηριχτεί σε κάποιον… Και εσείς είστε οι ιδανικοί γι’ αυτό! Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί στις 13 και 14 Μαΐου, που τα άστρα λαμπιρίζουν στον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Σκεφτείτε έναν διαφορετικό τρόπο για να αθληθείτε.

Αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις 21 του μηνός έως τον Ιούνιο προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Ακόμα κι αν θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα ταυτόχρονα, κάτι τέτοιο μπορεί να σας εκτρέψει από το ζητούμενο. Η συγκέντρωση θα σας οδηγήσει μακριά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9