Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Capricorn_tattoo_329

Ζώδια Αγαπητοί Αιγόκεροι, το μηνιαίο ωροσκόπιό σας για τον Μάιο 2020 προβλέπει ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε παρέα με οποιονδήποτε.

Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα.

Ίσως προκύψουν απογοητευτικά αποτελέσματα, εάν διαθέσετε την πλειονότητα του χρόνου σας στο λάθος άτομο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αλλά όλες οι «γκάφες» και οι περίεργες συμπεριφορές θα ξεχαστούν, στο διάστημα μεταξύ 4 και 14 Μαΐου. Η ζωή είναι γεμάτη σχέδια, που μπορούν όλα να υλοποιηθούν και να συνοδευτούν με ευχάριστες εκπλήξεις!

Ακόμα και όταν οι ιδέες ξεπερνούν σε σημασία τους ανθρώπους στις 8 και 9 του μήνα, εσείς θα είστε στο επίκεντρο ενός θαυμάσιου ανθρώπινου δικτύου. Λειτουργείτε με ζεστασιά, φροντίδα, ίσως και με λίγη χειραγώγηση… Αλλά αυτό δεν θα ενοχλήσει κανέναν!

zwdia-66

Λαμβάνετε ιδιαιτέρως καλή φροντίδα από τους δικούς σας ανθρώπους, όπου απαιτείτε μια ενήλικη παρέμβαση γύρω στις 11 Μαΐου. Και τα αστέρια μιλούν τη γλώσσα σας μετά τις 17 του μήνα, παρά τα ουρλιαχτά από τα παράπονα για αυτούς που τώρα θα πρέπει να πληρώσουν για μια ελεύθερη βόλτα. Φυσικά έχετε τα δικά σας προβλήματα μεταξύ 20 και 26 Μαΐου. Φαίνεται ότι ορισμένα σημαντικής σημασίας κομμάτια, δεν ταιριάζουν στη συνολική σας εικόνα.

Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είστε υποχρεωμένοι να το μοιραστείτε με κάποιον που δεν εκτιμά τη σημαντικότητα της αποστολής σας. Ίσως η δημοφιλής υποστήριξη για τέτοιου είδους πράγματα να είναι εκτός εποχής.
Αλλά από τις 27 Μαΐου και μετά, αποδεικνύεται ότι πατούσατε τα σωστά κουμπιά. Ολοκληρώστε τον μήνα ανταποκρινόμενοι στη διάσημη φήμη σας!

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Αιγόκεροι, οι φιλοδοξίες σας θα αρχίσουν να ανεβάζουν ταχύτητα μετά τις 4 Μαΐου. Στο εξής θα επικρατούν η κοινή λογική και η συνδετικότητα. Το να βασίζεστε σε παλαιότερα αποτελέσματα, θα κάνει το επόμενο πρότζεκτ σας μεγαλύτερο και καλύτερο!

Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δουλέψετε και σαββατοκύριακο, να το κάνετε από τις 8 του μήνα και μετά. Γνωρίζετε αρκετά για τις τάσεις της αγοράς και τις πηγές ενέργειας, γι’ αυτό τρέξτε όσο το σίδερο είναι ακόμα ζεστό!

Ό,τι αφορά την ιδιοκτησία, μπορεί να κινείται με αργή ταχύτητα έως τις 14 Μαΐου. Κάντε τις εισπράξεις σας και διασφαλίστε τις… Και μετά πάρτε μερικές μέρες άδεια, γιατί το αξίζετε!

taro-6-9
Μεταξύ 17 και 19 Μαΐου θα σας προκύψει μια ενδιαφέρουσα σειρά ορίων και επανακαθορισμών. Αγαπητοί Αιγόκεροι, θα είστε από τους λίγους που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σε αυτό το «κλειστό σύστημα». Αυτό το οφείλετε στην προσωπική πειθαρχία και την βαθιά σας περιέργεια!

Ζώδια Μάιος 2020 Αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις

Ωστόσο, δεν πρέπει να μιλήσετε με περηφάνια ή να δημοσιεύσετε ακόμη τη δική σας επιτυχημένη ιστορία. Συνεχίστε να βασίζεστε στις δεδομένες ιδιότητές σας μεταξύ 20 και 26 Μαΐου. Τώρα οι δίαυλοι επικοινωνίας μπορεί να δημιουργούν έναν ακατάστατο κόμπο!

Οι λεγόμενοι οραματιστές, θα σπρώχνουν τα απέλπιδα και ξεπερασμένα σχέδιά τους σε ένα μεταβαλλόμενο πλαίσιο. Η σοφή και υγιής πολιτική είναι αυτή που θα σώσουν τη μέρα γύρω στις 27 Μαΐου… Εσείς μπορούσατε να το κάνετε πολύ νωρίτερα, εάν κάποιος σας άκουγε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76