Ζώδια Μάιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-didymoi

Ζώδια Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι πιθανό να ανοίξετε τον φετινό Μάιο με την αίσθηση ότι δεν θα είναι και κάτι ιδιαίτερο.

Φαίνεται ότι η αυτοπεποίθησή σας είναι κάπως πεσμένη.

Ωστόσο, τα γεγονότα είναι αυτά που θα αποδείξουν αν έχετε δίκιο ή άδικο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια ανόρθωση θα νιώσετε ήδη στις 2 και 3 Μαΐου, ένα αίσθημα ανανέωσης και αλληλεγγύης. Αυτή θα αφορά περισσότερο μια έλξη μιας κοσμικής παλίρροιας, παρά τις ημερολογιακές ημέρες. Στις 4 του μήνα ίσως να αρχίσετε να αποσυντονίζεστε κάπως, ωστόσο θα μπορείτε να ελέγχετε ξανά την κατάσταση έως τις 10!

Αν στη Γιορτή της Μητέρας δεν ήσασταν στα καλύτερά σας, απολογηθείτε στη μητέρα σας. Θα έχετε περιθώριο έως τις 12 Μαΐου για να βελτιωθείτε και να αποζητήσετε κάτι καλύτερο. Εάν πάλι δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε άμεσα, δεν πειράζει.

zwdia-66

Τα άστρα είναι χαρούμενα στο πλευρό σας γύρω στις 16 του μήνα. Διαθέστε πιο σοφά τον χρόνο σας, ώστε να κρατήσετε τα καλύτερα για αργότερα. Μεταξύ 19 και 21 Μαΐου, θα είστε το ευτυχές θύμα μιας σταδιακής μεταμόρφωσης: Κάτι πολύ ανώτερο έχει ξεκάθαρα σχέδια για εσάς, γι’ αυτό ακολουθήστε απλώς τη ροή του και θα αποκομίσετε περισσότερα οφέλη!

Ζώδια Μάιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Τα πράγματα παίρνουν μια προσωπική τροπή στις 22 του μήνα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύντομα θα νιώσετε ότι έχετε πάρει ξανά τα ηγετικά ηνία των καταστάσεων. Αγαπητοί Δίδυμοι, το να αναλαμβάνετε την ευθύνη για άλλους σας ευχαριστεί. Αλλά μια κρίση στις 27 Μαΐου, θα σας δείξει πόσο σας κοστίσει αυτό σε χρόνο και ενέργεια. Εσείς χαμογελάτε ξανά στις 30… Ποια άλλη απάντηση υπάρχει;

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Μάιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο φετινός Μάιος ξεκινά με μια αλλαγή: Για τους εργολάβους σας, τους προμηθευτές ή άλλες σημαντικές επαγγελματικές επαφές σας. Μεταξύ 4 και 9 του μήνα υπάρχει μια έλλειψη υλικών ή μεγάλη αύξηση τιμών σε κάτι που πραγματικά χρειάζεστε. Το να μετακινήσετε αυτή τη δυσκολία στον τελευταίο αποδέκτη, είναι το τελευταίο που θέλετε να κάνετε!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου, έχετε καλές ιδέες για τους κατάλληλους τομείς. Αν και εμφανίζονται νέες ευθύνες, δεν αποτελούν έκπληξη για εσάς. Ξεκινώντας από τις 15 του μήνα, θα συμμετέχετε σε συναντήσεις που θα προσδιορίσουν την καριέρα σας!

Ζώδια Μάιος 2020 Δίδυμοι μηνιαίες προβλέψεις

Οι μέρες μεταξύ 19 και 21 Μαΐου, θα αποτελέσουν την ιδανική ευκαιρία για επένδυση, διαφήμιση ή άλλες επιχειρηματικές κινήσει: Όλες όσες απαιτούν ένα καθαρό πεδίο και ένα ανοιχτό μυαλό. Ακόμα και δύσκολοι συνεργάτες, δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να σας αγαπήσουν στις 24!

Αγαπητοί Δίδυμοι, είναι πιθανό τα οικονομικά σας να δυσκολέψουν κάπως στις 27 του μήνα. Ευχαριστημένοι πελάτες γίνονται πιο απαιτητικοί με τη δουλειά που πρέπει να παραδώσετε. Εάν πρέπει να δουλέψετε ακόμα ένα σαββατοκύριακο, να το κάνετε. Όσο πιο γρήγορα βρεθείτε στο σημείο αλλαγής της κατάστασης στις 30 Μαΐου, τόσο περισσότερη επιτυχία θα γευθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia