Ζώδια Μάιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

zygos-kai-xaraktiras

Ζώδια Αγαπητοί Ζυγοί, ευχάριστα είναι τα νέα για εσάς για τον φετινό Μάιο!

Οι προβλέψεις σας αναφέρουν ότι η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι δική σας…

Και έχετε την επιλογή να την χειραγωγήσετε και να την απολαύσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα έχετε τον έλεγχο της μοίρας σας στα χέρια σας στις 2 και 3 Μαΐου. Γι’ αυτό τα άστρα σας ωθούν να το κάνετε με τους πιο ευχάριστους τρόπους μέχρι και τις 5. Μετά από αυτό το προνόμιο, πιθανόν θα παραπονεθείτε… Ίσως νιώσετε ότι βρεθήκατε μπροστά από ένα τείχος το σαββατοκύριακο μετά τις 8 του μήνα. Αλλά το να διαμαρτύρεστε δεν βοηθά!

Το να τελειώσετε με παλιές δουλειές και υποχρεώσεις, θα σας σώσει στις 11 Μαΐου. Τουλάχιστον σας κάνει να φαίνεστε καλά. Μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου να ξεκινάτε από το μηδέν στις 13. Όμως θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε σε μια γρήγορη φάση, που θα κορυφωθεί στις 21 του μήνα!

chartomantia-098

Οι προσωπικές σχέσεις παίζουν με το μυαλό και την καρδιά σας γύρω στις 15 Μαΐου. Αλλά μετά τις 17 είστε χαρούμενοι: Θέλετε να μείνετε εκεί που είστε και να εμπιστευθείτε άλλους, όπως ακριβώς είναι. Και μέχρι τις 19 του μήνα είστε και πάλι πίσω, σε αυτή την αγαπημένη σας θέση της αγαθής κυριαρχίας!
Τουλάχιστον ο μήνας σας τελειώνει με μια νότα επιτυχίας. Ξεκινώντας από τις 25 Μαΐου, τους τραβάτε όλους πίσω μέχρι να χαμογελάσουν. Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή είναι η δυνατή σας ευκαιρία… Και αυτοί που σας εκτιμούν το γνωρίζουν καλά!

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Αγαπητοί Ζυγοί, η πρώτη εβδομάδα του Μάη είναι η καλύτερη στιγμή για συμφιλίωση και ισχυροποίηση. Οι πρώην αντίπαλοι θα δουλέψουν για το ίδιο μέλλον. Όλοι μοιράζονται τα κέρδη, όταν ο καθένας από αυτούς έχει δουλέψει για το πρότζεκτ!

Ζώδια Μάιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Θα προσπαθήσετε να λάβετε λίγη βοήθεια στις 8 και 9 του μήνα. Αλλά το σαββατοκύριακο που έπεται, έχει ενδιαφέρον να το ζήσετε. Η πορεία της καριέρας σας θα σας πάει σε συναρπαστικά μέρη μεταξύ 10 και 12 Μαΐου!

Το να θριαμβεύσετε σε μια δεξιότητα, θα σας επιφέρει έναν εντυπωσιακό κατάλογο νέων πελατών. Η μεροληψία θα παίξει έναν αυξητικό ρόλο μεταξύ του προσωπικού και στην εξυπηρέτηση των πελατών, από τις 13 έως τις 21 Μαΐου.
Είστε μόνοι σας καθώς οι δουλειές ξεκινούν… Αλλά μέχρι τις 17 του μήνα, θα ξέρετε ποια στοιχεία είναι επίσημα αιτήματα και οι συμβουλές ποιων ανθρώπων αποτελούν κακή επαγγελματική φιλοσοφία!

zwdia-66

Ζώδια Μάιος 2020 Ζυγός μηνιαίες προβλέψεις

Μέχρι τις 19 Μαΐου πετυχαίνετε τον καλύτερο συνδυασμό επαγγελματικού ενθουσιασμού και προσωπικής αποστασιοποίησης. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε τώρα, είναι να μείνετε εκτός δουλειάς από τις 22 έως τις 24 του μήνα.

Μιας και μεσολαβεί ένα σαββατοκύριακο, θα σας είναι εύκολο να μείνετε έξω από μια χαμένη υπόθεση. Εστιάστε στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών μετά τις 25. Αγαπητοί Ζυγοί, γνωρίζετε ήδη ότι όλα είναι αντανάκλαση της δικής σας θετικής στάσης!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9