Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

rusalki_527

Ζώδια Οι προβλέψεις για τους Ιχθύες για τον Μάιο 2020, διαβλέπουν ότι μεταξύ της 1ης και 3ης του μήνα νιώθετε μια πίεση… Να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε μία σχέση.

Γύρω στις 4 μπορεί να διαισθανθείτε αν αποτελεί κλασικό ρομάντζο ή κάνατε ένα λάθος που δεν μπορούσατε να αποφύγετε.

Προσπαθείτε τόσο πολύ να ενθουσιάσετε κάποιον στις 6 και στις 7, που η επιτυχία στις 8 μπορεί να έρθει σαν έκπληξη!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οκ, οκ το έχετε. Σταματήστε να πουλάτε και ξεκινήστε να το απολαμβάνετε. Στις 11, άνθρωποι που φοβόντουσαν να δεσμευτούν για κάτι λιγότερο, τώρα συνειδητοποιούν το βραβείο που έχουν.

Η 13η και 14η είναι ημέρες για δεσμεύσεις, γάμους και ταξίδια του μέλιτος – και ποιος νοιάζεται αν δεν πέφτει ακριβώς σαββατοκύριακο; Θα έχετε την ευκαιρία έως τις 19 να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλον. Έπειτα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πώς θα κάνετε αυτή τη σχέση να ταιριάξει με την υπόλοιπη σας καθημερινότητα.

prodosia

Τα ζευγάρια που δεν είχαν ποτέ σοβαρή σχέση, μπορούν να θέσουν κάποιες προειδοποιητικές κλήσεις ή στρατηγικές διαφυγής για το τέλος του μήνα. Το να παραδοθείτε ρομαντικά και να κάνετε θυσίες, δεν ήταν ποτέ πιο πριν τόσο γλυκό απ’ όσο στις 22 και 24 Μαΐου!

Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Δίνετε απαντήσεις σε αυτό που ήδη έχετε, χωρίς να περιμένετε κάτι περισσότερο ως απάντηση. Αλλά αυτές οι συναλλαγές μπορεί να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Μαΐου. Αγαπητοί Ιχθύες, το να αγαπάτε κάποιον δεν είναι το ίδιο με το να τα πάτε πάντα καλά με εκείνον ή εκείνη.

Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις ευεξίας

Το ωροσκόπιό σας υποστηρίζει ότι θα νιώθετε σαν να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου στις 2 και 3 Μαΐου. Αφεθείτε σε αυτό το συναίσθημα. Αλλά μην θεωρήσετε ότι μπορείτε να τα κάνετε όλα, γιατί μπορεί να υποβάλλετε τον εαυτό σας σε κάποιο στρες.

zodia-astra-tarot

Βασιστείτε σε φίλους για να σας δείξουν πώς να ισορροπήσετε. Δείχνετε να έχετε απεριόριστη ενέργεια στις 9 και 10 του μήνα. Παρόλο που μπορεί να φοβάστε να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο στόχο γυμναστικής, δεν θα σας φαντάζει τόσο δύσκολο αυτή την περίοδο.

Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Ιχθύες, η γυμναστική είναι διασκεδαστική στις 17 και 18. Και οι ημέρες στις 19 και 20 Μαΐου καθιστούν πιο πιθανό το να ξεκινήσετε με δική σας προτροπή, κάποιες εξωτερικές δραστηριότητες γυμναστικής με έναν φίλο. Μάθετε πώς να κάνετε κάτι νέο στις 24 και 25 του μήνα… Όπως καγιάκ, καράτε, ακόμα και ιππασία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9