Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Pisces09

Ζώδια Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τους Ιχθύες για τον Μάιο 2020, αναφέρει ότι οι πρώτες τρεις μέρες του μήνα προκαλούν τις ιδέες που έχετε για έναν τέλειο κόσμο.

Αυτό που φαίνεται καλό, μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι καλό για εσάς.

Τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, όταν διασχίζετε τα περιπετειώδη μονοπάτια στις 4 ή 5 του μήνα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έχετε ακόμα τη δύναμη να αλλάξετε τα πράγματα. Το πρόβλημα είναι να το εξηγήσετε σε αυτούς που δεν είναι πειθαρχημένοι στις 6 και στις 7. Η 8η ημέρα φέρνει χαρούμενες στιγμές για τα ανήσυχα πνεύματα. Λαμβάνετε τα καλά πράγματα κάτω από αποδεκτές συνθήκες.

Πρακτικά, τα λογικά γεγονότα συνεχίζουν έως τις 12 του μήνα. Στη συνέχεια, ο άγριος, απίστευτος εαυτός σας εμφανίζεται στις 13 και στις 14, και κανείς δεν σας τοποθετεί πίσω σε οποιοδήποτε κουτάκι δεν ανήκετε. Εν πάση περιπτώσει, ποιος θα είχε την καρδιά να λειτουργήσει με τόση αγανάκτηση σε ένα τόσο ξεχωριστό άτομο;

Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

chartomantia-098

Ξεκινώντας στις 17, αρπάξτε την τέλεια ευκαιρία να ακούσετε τη φωνή της λογικής προτού το σύμπαν σας συμπεριφερθεί άσχημα. Η συζήτηση κυλάει κάπου αλλού με αργό ρυθμό στις 19 του μήνα – και εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε να έχετε τον κανονικό σας ρόλο στην ευγενική κοινωνία.

Αγαπητοί Ιχθύες, βρείτε φίλους και ταιριάξτε την προσωρινή σας μοίρα από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2020. Ο υπόλοιπος μήνας θα περιλαμβάνει μια αυτοματοποιημένη πορεία και θα δίνετε νόημα σε μεμονωμένες χρονικές περιόδους.

Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι αδημονείτε για επιτυχία στις αρχές Μαΐου, αλλά είστε ευτυχείς εάν καλύπτετε τα λειτουργικά σας έξοδα. Μπορεί να σας τύχει μία απροσδόκητη ευκαιρία στις 4 και 5 του μήνα.
Εάν οι πιθανότητες σαν αυτή είναι λίγες στη δουλειά σας, τότε ξέρετε πόσο τυχεροί είστε. Οι ανώτεροι και οι ανταγωνιστές σας μπορούν να κάνουν τη ζωή σας δύσκολη, καθώς αγωνίζονται να επιλύσουν ένα πρόβλημα που προκύπτει στις 6 και στις 7 του μήνα.

zwdia-66

Οι πρωτοβουλίες για διαφήμιση και οι πωλήσεις εντός του καταστήματος, είναι μια συνεχής επιτυχία μεταξύ της 8ης και 19ης ημέρας. Έως τις 10 του μήνα ήδη εργάζεστε στο παρασκήνιο, για να ετοιμάσετε την επόμενη μεγάλη σας επιτυχία. Κάντε το πραγματικότητα μέχρι τις 13 και 14, όταν θα έχετε όλη την απαιτούμενη κάλυψη για να φτάσετε στα άκρα και να θέσετε τις απίθανες επαγγελματικές θεωρίες σε πρακτική χρήση.

Ζώδια Μάιος 2020 Ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις

Οι απλές ομάδες επαναξιολογούν τις δυνατότητές τους για βιωσιμότητα μετά τις 17 του μήνα. Οι ομάδες εστίασης σας δίνουν μια καλύτερη ματιά για αυτά που πρέπει να ξέρετε. Εάν νιώθετε κορεσμό από τη δουλειά σας έως τις 20 του μήνα, προχωρήστε. Η διαφοροποίηση είναι πιο δύσκολη απ’ ότι ακούγεται. Αυτή είναι η στιγμή που καλείτε έναν ειδικό.

Αλλά μετά τις 25 Μαΐου 2020, μπορεί να είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις πηγές σας. Το να σπαταλήσετε τα χρήματά σας για ένα πρόβλημα, δεν το κάνει να εξαφανιστεί. Αγαπητοί Ιχθύες, το να αποδεχθείτε μια κατάσταση που αλλάζει, είναι ένα ακόμα σημάδι της ευελιξίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65