Ζώδια Μάιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Ζώδια Αγαπητοί Καρκίνοι, με κάπως συγκρατημένη αισιοδοξία ανοίγει ο φετινός Μάιος για εσάς.

Οι προβλέψεις σας κάνουν λόγο για κάποια η πρώιμη υπόσχεση που θα σας δώσει την 1η κιόλας μέρα του…

Αλλά θα σας φαντάζει λανθασμένη ελπίδα, όταν η θετική προσοχή θα παραμεριστεί στις 2 και στις 3!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ίσως να νιώθετε κάπως άκεφοι αρχικά, έως ότου μεσολαβήσει το σύμπαν στις 4 και 5 Μαΐου. Τώρα θα μπορείτε να υπογράψετε μεγάλα, όμορφα σχέδια. Με αυτή την έμπνευση να γεμίζει τα πανιά σας, θα πλεύσετε πιο εύκολα μέσα από αυτή τη δύσκολη πορεία… Αλλιώς μπορεί να βυθιζόταν το πνεύμα σας μεταξύ 6 και 12. Ακόμα κι αν χάσετε μια διορία, σκεφτείτε απλά ότι έτσι έχουν τα πράγματα!

Οι διφορούμενες συζητήσεις και οι ασάφειες, ίσως φέρουν στην επιφάνεια παλαιότερες δυσάρεστες λεπτομέρειες στις 13 και 14 Μαΐου. Ωστόσο, μπορεί να καταλήξετε να το ισορροπήσετε με ανεπιθύμητες κοινωνικές υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο μετά τις 15 του μήνα!

chartomantia-098

Ευτυχώς, μια διαφορετική και καλύτερη επιβράβευση θερμαίνει την ψυχή και τη διάθεσή σας από τις 17 έως τις 29 Μαΐου. Γι’ αυτό κάθε συνηθισμένη και ρηχή προσδοκία θα εξαφανίζεται σταδιακά. Εκφράστε την άποψή σας με νέους τρόπους στις 21 του μήνα!

Ζώδια Μάιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Αγαπητοί Καρκίνοι, μεταξύ 22 και 24 λαμβάνετε αγάπη, χρήματα, σεβασμό και ό,τι άλλο θέλετε. Μια έξυπνη απόφαση για τη δουλειά στις 27 Μαΐου, μπορεί να σας αφήσει ξεκρέμαστους στις 30 του μήνα. Καλή ήταν η ανεμελιά όσο διήρκησε – αλλά χρειάζεστε κάποια αντίθεση στη ζωή σας για να κάνετε τα σημαντικά σημεία να ξεχωρίζουν περισσότερο!

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Μάιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Οι προβλέψεις για την καριέρα σας δείχνουν ότι, μετά την κορύφωση του Απριλίου, ο φετινός Μάιος ξεκινά με μια απογοητευτική επίπεδη γραμμή. Ευτυχώς, στις 4 και 5 θα προταθούν νέες κατευθύνσεις για την επιχείρησή σας!

Συγκεκριμένοι περιορισμοί εξαφανίζονται. Ανεξάρτητοι εξωτερικοί συνεργάτες καταπνίγουν τον πανικό τους, ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις μεταξύ 6 και 12 Μαΐου. Για εσάς, αυτή είναι μια εξαιρετική εποχή για συμβιβαστικές προσεγγίσεις. Τουλάχιστον γνωρίζετε τι πολεμάτε!

Ζώδια Μάιος 2020 Καρκίνος μηνιαίες προβλέψεις

Στις 13 ή 14 του μήνα, υπογράφετε μια αποκλειστική συμφωνία. Το να είστε πρώτοι στην αγορά, είναι ακόμα καλύτερο για όποιον μπορεί να το διαχειριστεί. Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί μπορεί να σας βασανίζει η αγωνία… Αλλά τη Δευτέρα 17 Μαΐου δικαιώνεται η σκληρή δουλειά σας, κυρίως επειδή είστε συνηθισμένοι να είστε δημιουργικοί χωρίς να σας τιμούν γι’ αυτό!

zwdia-zodia-astrologia-65

Γύρω στις 19 του μήνα, είστε ικανοί να εντοπίσετε και να αποκομίσετε όλα τα προνόμια που συγκεντρώνονται γύρω σας. Τώρα θα ήταν σοφό από μέρους να εδραιώσετε τη θέση σας – και να κρατήσετε όλους τους συμμάχους στην ίδια πλευρά!

Οι αγαπημένες σας στιγμές 22 και 24 Μαΐου; Κατά πάσα πιθανότητα αφορούν συνεδρίες με κλειστές πόρτες, είτε αξιολογήσεις από συναδέλφους που ανορθώνουν το επαγγελματικό σας κύρος!
Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανό να λείπετε από την πόλη κοντά στις 30 του μήνα. Έτσι δεν θα σας πλήξουν κάποια στενάχωρα νέα και τα άμεσα αποτελέσματά τους!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra