Ζώδια Μάιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Ζώδια Αγαπητοί Παρθένοι, είναι πιθανό να νιώθετε κάποιους ενδοιασμούς με την είσοδο του φετινού Μαΐου.

Το ωροσκόπιό σας συστήνει να έχετε περισσότερη πίστη και όλα θα βελτιωθούν…

Είναι βέβαιο ότι μέχρι και τις 12 του μήνα, η μοίρα κάποιων πραγμάτων είναι να έρθουν στον δρόμο σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτά που αποτελούν το προσωπικό σας καλό, θα γίνουν ακόμα καλύτερα! Στις 6 και 7 Μαΐου θα δείτε όλες τις προηγούμενες προσπάθειές σας να καρποφορούν και ο κόσμος θα υποκλίνεται μπροστά σας. Ο δικός σας τρόπος, είναι ο μόνος τρόπος!

Ίσως η αίσθηση ικανοποίησής σας να εξασθενήσει κάπως στις 13 του μήνα. Αυτό συμβαίνει επειδή σας λείπει η εξάσκηση έναντι των σημαντικών προκλήσεων. Αλλά μια νέα ώθηση ενέργειας θα φέρει ευχάριστη κινητικότητα στους μύες σας και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας στις 15 και 16!

zwdia-66

Δώστε δύναμη στον δρόμο σας μεταξύ 17 και 19 Μαΐου. Θα υπάρξει ένα νέο κύμα «χάους» ή ένας εξωπραγματικός τρόπος σκέψης – το ένα και το αυτό για τους σκοπούς σας. Προσέξτε μια επιθετική έξαρση του εγώ σας στις 21… Μια τέτοια εξέλιξη θα απειλήσει να απομακρύνει τους φίλους σας και να υποβαθμίσει το σύστημα υποστήριξής σας!

Ζώδια Μάιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Έως τις 24 Μαΐου θα έρθετε και πάλι σε επαφή με αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας είναι τόσο γοητευτικός, που κανείς δεν μπορεί να νευριάσει μαζί σας. Προσέξτε τις ριζικές αλλαγές και όσους έχουν πρόθεση να σας εκτρέψουν μεταξύ 26 και 28 του μήνα: Δεν θα έχετε τελειώσει με τις δυσκολίες, μέχρι και τις τελευταίες 3 ημέρες του Μαΐου. Αγαπητοί Παρθένοι, ήταν μια δύσκολη διαδρομή αλλά τα καταφέρατε!

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Οι προβλέψεις σας για τον φετινό Μάιο δείχνουν ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο και λειτουργούν προς όφελός σας στη διάρκεια των 5 πρώτων ημερών. Η τοποθέτηση διαφήμισης και η αναγνωρισιμότητα του προϊόντος σας είναι το παν. Όλα οι καταγγελίες αφορούν τους ανταγωνιστές!

Το να προσαρμόσετε προς τα επάνω το σχεδιάγραμμα των χρημάτων που πρέπει να καταβάλετε, είναι λογικό. Ο πραγματισμός εμφανίζεται στις 6 του μήνα. Παραμείνετε εντός των ορίων των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να παραδώσετε!

Έχετε όραμα εκατομμυρίων γύρω στις 6 Μαΐου. Αλλά το να το θέσετε σε εφαρμογή, είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο φαίνεται μεταξύ 10 και 16. Οι αρχές δεν μπορούν να μετατραπούν σε στρατηγική, ενόσω λειτουργείτε σε ένα κενό.
Μια αχτίδα ελπίδας θα αποτρέψει να κάνετε κακές σκέψεις, οι κλίκες απατεώνων δείχνουν να συγκρατούνται στις 17 του μήνα. Δεν αποκλείεται να εργαστείτε με αυτούς τους ανθρώπους μετά απ’ όλα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Μάιος 2020 Παρθένος μηνιαίες προβλέψεις

Γύρω στις 20 Μαΐου, η επόμενη πρόκλησή σας έρχεται από μέσα σας. Προσέχετε την υπερβολή και την εξουθένωσή σας, γιατί αν καταρρεύσετε, αυτή η επιχείρηση είναι καταδικασμένη.

Αγαπητοί Παρθένοι, συνεργάτες που ήταν χαμένοι για καιρό αλλά και καινούργιοι καλοί φίλοι εμφανίζονται για λίγη δράση. Υπάρχει χώρος για όλους… Αν και από τις 27 Μαΐου, ίσως είναι δίκαιο να αφήσετε στην άκρη το δικό σας σίγουρο κέρδος!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA