Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος ερωτικές προβλέψεις

ydroxoos-zwdia

Ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Μάιο προβλέπει ότι κάποιος δίνει προσοχή στις 2 και στις 3.

Είστε πραγματικά λάτρεις των αστεριών;

Βεβαιωθείτε ότι τα ουράνια γεγονότα στις 4 και στις 5 του μήνα, δεν σας μεταφέρουν σε απομακρυσμένες τροχιές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μεταξύ 6 και 16 Μαΐου θα προσδιορίσετε μια σχέση με τους δικούς σας όρους. Πέρα από το να είστε εγωιστές, δουλεύετε για να έχετε μια καθαρή εικόνα του ποιος είναι ο σύντροφός σας. Από τις 10 έως τις 12 του μήνα, μπορεί να ερωτευθείτε για πρώτη ή εκατοστή φορά. Δεν υπάρχει καμιά διαφωνία με τις ρομαντικές δυνάμεις που σας δίνουν κίνηση!

Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος ερωτικές προβλέψεις

Προσέξτε πώς χρησιμοποιείτε τα χρήματα και την ενέργειά σας μετά τις 17 Μαΐου: Μπορεί να μην μπορέσετε να εκπληρώσετε τις ζωηρές σας υποσχέσεις. Μπορεί το φλερτ σας ή το σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, να σας συμπαραστέκεται για να μην παλεύετε μόνοι σας… Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό.

zodia-zvdia-22

Αυτοί που έχουν πολλές δουλειές και ευθύνες, δεν κρατούν μυστικά μεταξύ 19 και 21. Αλλά εάν είστε εσείς ο ερωτοχτυπημένος, είναι μαρτύριο όταν το αντικείμενο του πόθου σας λέει ψέματα ή επιλεκτικές αλήθειες από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Αγαπητοί Υδροχόοι, η σχέση σας έχει τα φόντα να επιβιώσει… Όλη αυτή η δοκιμασία θα έχει τελειώσει έως τις 30 του μηνός. Και από την άλλη πλευρά, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε βρει το άτομο που θα σταθεί στο πλευρό σας στο εξής με ωραίο τρόπο!

chartomantia-098

Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις ευεξίας

Οι κοινωνικές ευκαιρίες αφθονούν, για τους ενεργητικούς Υδροχόους που επιθυμούν να κάνουν εξάσκηση τον Μάιο. Οι φίλοι σας καλούν να παίξετε παιχνίδια, να κάνετε μαθήματα γυμναστικής και να χορέψετε!

Αυτή η επιρροή είναι ιδιαίτερα αισθητή στις 2 και 3 του μήνα. Τώρα μπορείτε κι εσείς να πείσετε τους φίλους σας να δοκιμάσουν μια δραστηριότητα, που θα είναι νέα και μοναδική!

Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος ερωτικές προβλέψεις

Τα άστρα σας δίνουν πολλή ενέργεια στις 7 και 8 Μαΐου. Ακόμα και έντονες δραστηριότητες όπως το τρέξιμο, η άρση βαρών και η ποδηλασία προτείνονται για αυτή την περίοδο. Αλλά μην φτάσετε στην υπερπροσπάθεια στις 11 και 12 του μήνα… Όσο κι αν τα άστρα σας δελεάσουν να το παρακάνετε!

Από τις 24 του μήνα και μετά, μπορεί να νιώθετε την ορμή να βγείτε και να γυμναστείτε πιο δυναμικά. Η 29η ημέρα του Μάη είναι μια καλή μέρα για εσάς. Αγαπητοί Υδροχόοι, απολαύστε μια σύντομη βόλτα με κάποιο ιδιαίτερο άτομο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75