Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

7024278747_116702f8f8_c

Ζώδια Αγαπητοί Υδροχόοι, ελπίζετε να ξεκινήσετε κάτι στη διάρκεια του φετινού Μαΐου;

Οι προβλέψεις σας συστήνουν να διατηρήσετε την αισιόδοξη οπτική σας…

Γιατί αυτό τον μήνα θα συναντήσετε ιδιαίτερους ανθρώπους όσον αφορά τους στόχους σας – και θα βρείτε χρήσιμα πράγματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από τις 2 Μαΐου κιόλας, θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε. Κάποια γεγονότα μπορεί να προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν παρεμπόδιση… Αλλά τα κοινωνικά θέματα θα αποσπάσουν την προσοχή σας στις 4 και 5 του μήνα. Η ζωή σας δεν μπορεί να γίνει πιο απρόβλεπτη – αλλά έτσι θα γίνει καλύτερη!

Αυτή η ατμόσφαιρα θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 16 του μηνός. Η σωστή επιρροή εμφανίζεται και θα τα σαρώσει όλα. Δεν φοβάστε να ανακαλύψετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Εξάλλου, δεν έχετε κανένα λόγο να νιώθετε άβολα για ό,τι είναι φυσικό!

zwdia-tarw-zodia-19

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου θα νιώσετε ελεύθεροι κινήσεως. Και τώρα θα αντιμετωπίσετε όλα αυτά που κάποτε σας κρατούσαν δέσμιους. Παράδοξα γεγονότα θα αρχίσουν να βγάζουν νόημα μέχρι τις 17 του μήνα. Θα προσπεράσετε τη δύσκολη γραμμή του «ναι ή όχι», που υπάρχει γύρω από το αμφίβολο νεφέλωμα του «τι θα γινόταν αν…».

Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Θα έχετε τη δουλειά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας στο εξής: Η χαλάρωση και οι επιβραβεύσεις υποχωρούν κάπως, λόγω της απόστασης. Αλλά αυτό δεν αποκλείει το να λάβετε την ικανοποίηση που αποζητάτε, ειδικά στις 20 και 21 του μήνα!

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι βέβαιο ότι όλα σχετίζονται με το αντίτιμο που θα πρέπει πληρώσετε μεταξύ 22 και 29 Μαΐου. Άλλα άτομα ενδιαφέρονται να αλλάξουν σελίδα, ακόμη και αν αυτό φαντάζει στα μάτια σας ως παλιά τακτική.
Το γεγονός είναι ότι μέχρι τις 30 του μήνα θα βρίσκεστε σε πορεία αναζήτησης… Ήδη πορεύεστε προς μια καλύτερη κατάσταση. Και τίποτα δεν θα σας σταματήσει, μέχρι να την επιτύχετε!

xartomanteia

Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις καριέρας

Το ωροσκόπιό σας για τον φετινό Μάιο προβλέπει ότι δεν είστε οι μόνοι με ιδέες στις αρχές του μήνα. Αλλά με λίγη τύχη, οι δικές σας φτάνουν στην κορυφή μέχρι τις 3 του μήνα. Στις 4 και 5 μην εστιάσετε στο εγώ σας… Αλλιώς θα χάσετε μια ευκαιρία για βελτίωση!

Για όσους αποφεύγουν να δουν τη μεγάλη εικόνα, οι πιθανότητες θα λιγοστεύουν από τις 6 έως τις 16 Μαΐου. Και οι συνάδελφοι με όμοιους σκοπούς επιτέλους το καταλαβαίνουν. Ακόμα και οι νέοι προσληφθέντες θα αναπτύσσονται στους ρόλους τους, οι ανώτεροι θα σας δίνουν όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε!

taro-6-9

Το σύστημα που δημιουργήσατε ή που επιβλέπατε, μπαίνει σε αίσια λειτουργία από τις 10 Μαΐου. Οι άλλοι σταματούν αυτά που κάνουν, μόνο και μόνο για να σας δουν να δουλεύετε με αυτό τον μαγικό τρόπο. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι για όλα, γιατί μπορεί η ιδιαίτερη αντιμετώπιση να λήξει γύρω στις 17 του μήνα. Εάν ακόμα δουλεύετε για κάποιον άλλο, πιθανόν να θυμηθείτε αυτή την προειδοποίηση. Και αυτή δεν θα είναι η ιδανική περίοδος για να στήσετε μια δική σας επιχείρηση.

Ζώδια Μάιος 2020 Υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις

Μπορεί οι περιορισμένες συνεργατικές σχέσεις, να πλήττουν τους σταθερούς και βασικούς κανόνες μεταξύ 19 και 21 Μαΐου. Αλλά θα πυροδοτήσουν οραματικές δημιουργίες!
Για αυτούς που η δουλειά τους κρατά προσγειωμένους στη γη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ηθικές προκλήσεις. Ίσως να προκύψει μια υπέρβαση κόστους ή διακυμάνσεις της τελευταίας στιγμής από τις 22 έως τις 29 Μαΐου. Αγαπητοί Υδροχόοι, αν κρατήσετε τις αρχές σας όσον αφορά την ποιότητα και την εξυπηρέτηση σε πρώτο πλάνο, θα τα ξεπεράσετε όλα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76