Ζώδια Μάιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Ζώδια Μάιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 2023 Δίδυμοι : Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και τα αστέρια ευθυγραμμίζονται μόνο για εσάς. Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις, ευκαιρίες και ανάπτυξη.

Αυτό το μήνα θα συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και θα εκμεταλλευτείτε νέες ευκαιρίες. Γι’ αυτό λοιπόν προσδεθείτε κι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες.

Ήρθε η ώρα να ακονίσετε το μυαλό σας και να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γι’ αυτό μη διστάσετε να προχωρήσετε και να ηγηθείτε.

zodia-taro-45

Ποτέ δεν ξέρετε τι καταπληκτικά πράγματα μπορεί να σας περιμένουν στην άλλη πλευρά. Προετοιμαστείτε για μια εξωπραγματική ενέργεια που θα επικρατήσει, καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στις αρχές του μήνα. Μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται για εξωγήινους που εισβάλλουν στο σπίτι σας, αλλά για ένα ταξίδι μέσα σας.

Αυτή η ανάδρομη περίοδος σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τις πεποιθήσεις, τις αξίες και τις επιθυμίες σας. Ήρθε η ώρα να σκάψετε βαθιά και να ξεθάψετε θαμμένα συναισθήματα ή κρυμμένα πάθη. Στις 5 Μαΐου, μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό σας ωθεί να αφήσετε παλιές πεποιθήσεις και σχέσεις που συγκρατούν την πλήρη δυναμική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Μάιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Η Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό αφορά τη μεταμόρφωση και την απελευθέρωση. Μπορεί να νιώσετε ελαφρώς άβολα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά πιστέψτε ότι όλα είναι μέρος του κοσμικού σχεδίου. Αυτή η ενέργεια μπορεί επίσης να φέρει μοιραία γεγονότα, γι’ αυτό τα μάτια σας ανοιχτά για σημάδια από το σύμπαν.

Μην φοβάστε να τολμήσετε και να επιδιώξετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη κολυμπάει στον Καρκίνο στις 7 Μαΐου και θα αφεθείτε σε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Ήρθε η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να καταλάβετε πόσο ξεχωριστοί είστε.

chartomantia-098

Να θυμάστε ότι η αυτοεκτίμηση δεν αφορά μόνο τα υλικά αγαθά. Αφορά επίσης τις εσωτερικές σας αξίες και ό,τι έχει πραγματικά σημασία για εσάς. Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και ικανοποιημένους. Ίσως περνάτε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα, επιδιώκετε ένα δημιουργικό πάθος ή προσφέρετε στην κοινότητά σας.

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, γυρίζει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 14 Μαΐου στον 12ο Οίκο σας. Αυτό σημαίνει πως όλα αυτά τα ενοχλητικά ζητήματα επικοινωνίας που αντιμετωπίζατε, θα αρχίσουν επιτέλους να ξεκαθαρίζουν. Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Ο Δίας κινείται επίσης στον Ταύρο αργότερα αυτή την εβδομάδα, φέρνοντας αφθονία και ευημερία. Ετοιμαστείτε λοιπόν να νιώσετε σαν το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο, αγαπητοί μου Δίδυμοι.

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Μάιος 2023 Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Πρόκειται να προσελκύσετε μια σοβαρά θετική ενέργεια στη ζωή σας. Και ακριβώς τη στιγμή που νομίζατε ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, έρχεται μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο δίνοντάς σας την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους και να φανερώσετε τα όνειρά σας.

Μ’ αυτή τη σεληνιακή φάση μπορείτε ν’ αφήσετε όλες τις παλιές αποσκευές που σας κρατούν πίσω και να αγκαλιάσετε το μέλλον σας. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Με όλη αυτή την κοσμική ενέργεια που στροβιλίζεται γύρω σας, καλό είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Διαλογιστείτε, γράψτε ημερολόγιο ή αναπνεύστε βαθιά και συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

μελλοντολόγος

Δίδυμοι Μηνιαίες Προβλέψεις .

Να θυμάστε πως το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σας αυτή τη στιγμή… και είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από όλες τις ευλογίες που έρχονται στο δρόμο σας. Προχωρήστε λοιπόν, κάντε μεγάλα όνειρα, βάλτε στόχους και εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει. Ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα στις 20 Μαΐου, κατευθυνόμενος στον τομέα της επικοινωνίας σας.

Αυτό σημαίνει ότι η πνευματώδης και παιχνιδιάρικη ενέργειά σας πρόκειται να αυξηθεί. Με τον Άρη στον Λέοντα, θα έχετε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να πείτε την αλήθεια σας και να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι σε σημείο που θα μπορείτε να γοητεύσετε οποιονδήποτε με τα έξυπνα λόγια και τη μαγνητική προσωπικότητά σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Ετοιμαστείτε να γιορτάσετε γιατί είναι και επίσημα η εποχή των γενεθλίων σας! Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας στις 21, θα νιώσετε ένα κύμα ενέργειας και ενθουσιασμού που θα σας συνοδεύει τις επόμενες εβδομάδες. Είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνετε σχέδια για να γιορτάσετε με στυλ. Είναι η εποχή σας να λάμψετε και το σύμπαν σας επευφημεί σε κάθε σας βήμα.

Χαρούμενα γενέθλια! Ωστόσο στο τέλος του μήνα, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κοσμική δοκιμασία, καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον Κρόνο στις 28 Μαΐου. Μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση, καθώς ο Κρόνος στους Ιχθύες σας προκαλεί να αναθεωρήσετε τους στόχους, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας και σας υπενθυμίζει την ανάγκη για αποφασιστικότητα και αφοσίωση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988