Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος :Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τα παλιά βάρη, τον Μάιο. Αυτά τα κουβαλάτε πάρα πολύ καιρό και εμποδίζουν την πρόοδό σας.

Επομένως, η προσοχή σας θα στραφεί στο μέλλον, αφού αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.

Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σας αυτόν τον μήνα και υπάρχουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και επιτυχίας, καθιστώντας την στιγμή ιδανική, για να αποκτήσετε αποφασιστικότητα και να αδράξετε την ημέρα!

zodia-taro-45

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο είτε να ταρακουνήσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, το σύμπαν είναι έτοιμο να σας προσφέρει ένα χέρι βοήθειας. Γιατί λοιπόν να μην ρισκάρετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο; Μην φοβάστε να ρισκάρετε και να εξερευνήσετε αχαρτογράφητες περιοχές.

Ο μήνας ξεκινά με τον πανίσχυρο Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο την 1η Μαΐου. Μπορεί να νιώθετε πως παρά τις προσπάθειες που καταβάλλετε δεν προχωράτε, αλλά μην φοβάστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αυτή η διέλευση είναι μια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας. Θα απορρίψετε παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και θα κάνετε χώρο για μια νέα, πιο βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας. Θα αφήσετε πίσω σας τις συναισθηματικές αποσκευές.. και θα αναδυθείτε φρέσκοι κι ανανεωμένοι.

Μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό θα προσγειωθεί στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας την Παρασκευή στις 5 Μαΐου. Αυτό το ουράνιο γεγονός μοιάζει μ’ ένα σφηνάκι τεκίλα: θα είναι έντονο και σίγουρα θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, αυτή η Πανσέληνος θα πυροδοτήσει τα πάθη σας και θα φέρει ένα μικρό δράμα στην ερωτική σας ζωή.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Επιπλέον, η Πανσέληνος αντιπροσωπεύει μια εποχή αυξημένης διαίσθησης και πνευματικής σύνδεσης, αφού το πέπλο μεταξύ του φυσικού και του μεταφυσικού κόσμου, είναι λεπτό. Είτε προσπαθείτε να καταφέρετε το αδύνατο είτε απλά στέκεστε με απορία, ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας μαγεία και να αγκαλιάσετε τη μυστικιστική ενέργεια του σύμπαντος.

Ανάψτε λοιπόν μερικά κεριά, κάψτε λίγο φασκόμηλο και αφήστε αυτή την έκλειψη να κάνει τα μαγικά της. Φαίνεται ότι σας περιμένει μια μικρή απόλαυση στις 7 Μαΐου, αφού η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης κοσμεί το ζώδιό σας με την παρουσία της και τα πράγματα γίνονται μαγευτικά. Αυτή η μαγνητική ενέργεια σας καλεί να αγκαλιάσετε το ρομαντικό πλάσμα μέσα σας και να αφήσετε τη γοητεία και τη χάρη σας να λάμψουν σαν διαμάντι.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα αφρόλουτρο ή ένα πολυτελές μασάζ και αφήστε την Αφροδίτη να κάνει τα μαγικά της στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Και ποιος ξέρει… ποιον ή τι μπορεί να προσελκύσετε με τη γοητεία που ανακαλύπτετε;

Στις 16 Μαΐου, ο Δίας αλλάζει ζώδιο και εγκαθίσταται στον Ταύρο, εγκαινιάζοντας μια Νέα Σελήνη σ’ αυτό το ζώδιο στις 19 Μαΐου. Και πάλι, το σύμπαν σας κακομαθαίνει, με δύο νίκες σε μια εβδομάδα. Με τον Δία στον Ταύρο, θα επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα αξιοποιήσετε τη δύναμη της κοινότητάς σας…ενώ με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα μπορέσετε να ζωγραφίσετε τα όνειρά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Χρησιμοποιήστε αυτή τη μαγική ενέργεια για να φυτέψετε σπόρους δημιουργικότητας και να τους παρακολουθήσετε να ανθίζουν. Την επόμενη μέρα, ο Άρης ετοιμάζει τις βαλίτσες του και προχωράει από το ζώδιό σας, στον φλογερό Λέοντα. Με τον Άρη στον Λέοντα, θα νιώσετε πως έχετε περισσότερα κίνητρα από ποτέ να κυνηγήσετε τους οικονομικούς σας στόχους και να δημιουργήσετε πλούτο.

Είτε ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση, είτε επενδύετε σε μετοχές είτε απλώς ασφαλίζετε τις αποταμιεύσεις σας, ο Άρης στον Λέοντα είναι εδώ για να ανάψει φωτιά στα οικονομικά σας σχέδια. Η εποχή των Διδύμων φτάνει στις 21 Μαΐου και το σύμπαν σας καλεί να επιβραδύνετε και να κάνετε ένα διάλειμμα. Είναι μια πρόσκληση να βουτήξετε βαθιά στον εσωτερικό σας κόσμο και να φορτίσετε τις κοσμικές σας μπαταρίες.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zvdia-22

Ζώδια Μάιος 2023 Καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το σύμπαν έχει μεγάλα σχέδια για εσάς… αλλά πρώτα, πρέπει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Ο μήνας τελειώνει με τη Σελήνη στον αποπνικτικό Σκορπιό στις 31 Μαΐου που θα σας φέρει σε επαφή με τον αισθησιασμό σας, λαχταρώντας την οικειότητα και τις βαθιές συνδέσεις. Λοιπόν, γιατί να μην αφήσετε το σεληνόφως να σας οδηγήσει σε μια νύχτα με έντονο και αξέχαστο πάθος;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988