Ζώδια Μάιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις

zwdio-parthenos-afroditi

Ζώδια Μάιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Μάιος 2023 Παρθένος  : Αυτόν τον μήνα, ξεκινά ο ανοιξιάτικος πυρετός για τους Παρθένους.

Τον περασμένο μήνα, βιώσατε μια έκλειψη Ηλίου που έφερε βαθιά ριζωμένα συναισθήματα και προκλήσεις, που μπορεί να σας τρόμαξαν λίγο.

Αυτό το μήνα το ωροσκόπιό σας, σας προτρέπει να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Έχετε μια μοναδική προοπτική για τον κόσμο και ήρθε η ώρα να αφήσετε το φως σας να λάμψει!

zodia-taro-45

Μην φοβάστε να μιλήσετε και να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, αλλά και να είστε ανοιχτοί σε εμπειρίες. Μπορεί να είστε πρακτικοί και αναλυτικοί, αλλά μερικές φορές οι πιο έξυπνες λύσεις προέρχονται από τις πρωτοποριακές και καινοτόμες σκέψεις. Προχωρήστε λοιπόν και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

Ο Μάιος ξεκινά με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Υδροχόο την 1η Μαΐου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης σας περιορίζει ή σας δυσκολεύει. Αντίθετα, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε και να δείτε πού μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο. Ο Πλούτωνας θα επιστρέψει στον Αιγόκερω, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην ανάδρομη εμπειρία του. Είναι σαν να αποφάσισε να παίξει ένα κοσμικό παιχνίδι και είστε μαζί σ’ αυτή τη βόλτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Μάιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Είναι μια ευκαιρία να επανεξετάσετε παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές. Την Παρασκευή 5 Μαΐου, μια έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό φτάνει με σημαντικά νέα. Ήρθε η ώρα να μπείτε σε μια ξέφρενη βόλτα συναισθηματικής έντασης και αλλαγής. Η Πανσέληνος είναι πάντα μια ισχυρή στιγμή για απελευθέρωση και ανανέωση! Και με τον Σκορπιό στη μίξη, θα εξερευνήσετε κάποια έντονα συναισθήματα.

Να περιμένετε πως και οι συζητήσεις, θα είναι εξίσου σκληρές. Είναι μια εποχή τελειωμάτων και νέων ξεκινημάτων καθώς απελευθερώνετε παλιά μοτίβα και πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και αφήνετε χώρο για αφθονία. Αυτή η έκλειψη δεν είναι εδώ για να σας τρομάξει. Αντίθετα, είναι εδώ για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη και σοφία.

μελλοντολόγος

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, η Αφροδίτη κολυμπά στον Καρκίνο και φέρνει τροφή στον τομέα της κοινότητάς σας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα νιώσετε περισσότερη αγάπη και φροντίδα για την κοινότητά σας. Είτε πρόκειται για τους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας, θα συνδεθείτε μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο και θα δημιουργήσετε μια αίσθηση συναισθηματικής οικειότητας.

Επιπλέον, αυτή η ενέργεια είναι εξαιρετική για την επιδίωξη των ονείρων και των στόχων σας, ειδικά τις δημιουργικές και ρομαντικές σας προσπάθειες. Προσδεθείτε Παρθένε, γιατί η κοσμική ενέργεια μετατοπίζεται ξανά – κι αυτή τη φορά φέρνει πολλή Ταυρίσια ενέργεια στο μείγμα. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διανόησης, κατευθύνεται επιτέλους σε ορθή πορεία στον Ταύρο, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα εποχή διαύγειας και προσγείωσης. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Μάιος 2023 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της ανάπτυξης, μπαίνει επίσης στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, φέρνοντας αφθονία και ευημερία. Και για να το ολοκληρώσουμε, έχουμε μια ισχυρή Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που σηματοδοτεί μια εποχή νέων ξεκινημάτων, στις 19 Μαΐου. Αυτές οι διελεύσεις είναι μια εξαιρετική ευκαιρία γι’ αυτό που πραγματικά εκτιμάτε και θέλετε να καλλιεργήσετε στη ζωή σας, είτε πρόκειται για μια νέα πνευματική πρακτική, είτε για έναν τομέα μελέτης είτε για έναν νέο τρόπο σκέψης.

Η ενέργεια του Ταύρου αφορά τη γείωση, τη σταθερότητα και την πρακτικότητα. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε, να αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά και να συνεχίσετε τους στόχους σας. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους στις 21 Μαΐου, φωτίζοντας τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, θα έχετε την ενέργεια και την φιλοδοξία να επιδιώξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

 Παρθένος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Όμως με τον Άρη στον Λέοντα που επηρεάζει τον τομέα του ασυνείδητου σας, μπορεί να βιώσετε επίσης μια βαθιά εσωτερική ενέργεια που είναι δύσκολο να κατανοήσετε ή να εντοπίσετε. Υπάρχει μια αίσθηση επιθυμίας και πάθους στον αέρα, που είναι παράλληλα συνδεδεμένη με τις πνευματικές και διαισθητικές σας αναζητήσεις.

Για παράδειγμα, μπορεί να σας ελκύουν δημιουργικές ή καλλιτεχνικές προσπάθειες ή να έχετε έντονη επιθυμία να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στην πνευματική σας κοινότητα. Καθώς αποχαιρετάτε το τρενάκι αυτού του μήνα, το σύμπαν έχει ένα τελευταίο δώρο για εσάς- το τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia shmera

Αυτό μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με την προσοχή στην καριέρα και τις σχέσεις σας.

Ο Κρόνος είναι σαν ένας αυστηρός προπονητής, που σας ωθεί να είστε ο καλύτερος εαυτός σας και να πετύχετε τους στόχους σας… ενώ η ενέργεια του Ήλιου στους Διδύμους φέρνει μια αίσθηση προσαρμοστικότητας και ανοιχτόμυαλης σκέψης στο μείγμα.

Έτσι, είτε προσπαθείτε για μια επαγγελματική επιτυχία είτε εργάζεστε για να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας, αυτό το κοσμικό δίδυμο είναι εδώ για να σας βοηθήσει να παραμείνετε στο σωστό δρόμο και να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66